icon

Má byť Miro Jaroš vzorom pre deti?

8. júl 2024

Moje dietatko ma 3 roky, a velmi sa mu pacia piesne Mira Jarosa. Spieva, tancuje syncek na Jarosovu hudbu. Nemam naozaj nic proti gejom. Je podla mna Jarosova vec, ze sa mu pacia chlapi. Ale preco nemoze Jaros aspon kvoli tym detom nedavat svoj gayizmus do klipov? Zapnem klip, tam v ruzovych obtiahnutych gatkach s Jarosom na podiu hudobnici. Najnovsie pridal na fb video, ako na podiu si Jaros s kolegom na podiu rite obsuchli. A vkuse v ruzovej koseli, vsetko ruzove. A toto je vzor pre deti? Ved nech v sukromi robi co chce, ale detom toto ukazovat. Som jedina ktorej to vadi, ze vzor deti takto verejne ukazuje detom gayizmus? Pritom jeho piesne su krasne.

Strana
z2
janai1
8. júl 2024

Ružová farba je gayizmus? 🤣 Ty sa ta matka čo deťom aj dúhu zakazuje kresliť co?

autor
8. júl 2024

@janai1 Chlapi v ruzovych obriahnutych gatkach. To je vzor pre chlapcov?

lucka_ke
8. júl 2024

tak mu pusti Smejka a Tanculienku

galganka
8. júl 2024

Že ty si podobná tým, čo mi tu chrstli, že synovi ničím život, lebo mal červené gate a pil z ružovej fľaše na fotke? 😂🫣

galganka
8. júl 2024

Čo sa bojíš, že ti synátor bude pod stromček ružové gate bude pýtať? 😂

janai1
8. júl 2024

Tak mu púšťaj vojnové klipy a chlapov v maskáčoch a nie DETSKÉ pesničky 🤦🏽‍♀️

autor
8. júl 2024

@galganka Ano bojim, ze bude ruzove gatky pytat 😃

bosorkabb
8. júl 2024

Miro Jaroš je odkedy ho poznám stále vo farebných veciach. Je to jeho štýl už roky. Patrí to k nemu. Komu sa nepáči, ten na neho nemusí pozerať.
Ružové košele nosia aj bežný páni. Červenú farbu hádam každý má buď tričko, kratase je to univerzálna farba.
Môj syn zbožňuje žltú. No a čo.

sibrez
8. júl 2024

Veď je úplne normálne, že na koncert, či do klipu sa oblečie tak aby to bolo farebné, pestré a lákavé pre deti. Už dávno neplatí, že ružová farba je pre dievčatá a modrá pre chlapcov, či bábiky su pre dievčatá a autíčka pre chlapcov. Myslím, že farebnosť je to čo potrebujeme a viac sa na svet pozerať očami detí a nesúdiť.

autor
8. júl 2024

@bosorkabb Pozri si klip pizza. Ruzove leskle gatky ma jeho kolega.

galganka
8. júl 2024

Autorka, kúp mu maskáče a zober ho na boj o prežitie do lesa. Hotovo. Nemusíš si starosť s Jarošovou garderóbou robiť.

sibrez
8. júl 2024

zrovna v tomto klipe ide o retro štýl :D čiže také gaťky sa kedysi nosili :D :D nevidím na tom nič zlé.

galganka
8. júl 2024

Aby ťa takto kus handry rozhodil... 😀 Pán manžel asi nič ružové nevlastní, aby sa mu guľky náhodou nescvrkli 😂

cacorka2704
8. júl 2024

Moj muz ma tiez v satniku ruzove veci a teda gay nieje.

vanilkovazmrzka
8. júl 2024

Ty tu len trolujes.

bosorkabb
8. júl 2024

Ja viem ako sa oblieka v klipoch. Veď o tom je šoubiznis.

dadka1997
8. júl 2024

Máš starosti 😃 LGBTI komunita ide akože fakt mimo mňa, co sa tyka pohlavia poznam iba 2 žena a muž, ale aby mi vadilo, čo ma Miro Jaroš oblečené? 😃😃😃 kedysi bol problém s videoklipom kde mal duhove traky 🫣🫣🫣 to nezmená absolutne nic

stanulienkat
8. júl 2024

@cacorka2704 moj muz ma ruzove a fialove tricko. Asi by sme sa mali zamysliet.🤔😂
V ruzzku to robia super-v skolkach a skolach maju deti maskace a ucia ich samopalom vrazdit. Tomu sa povie "chlap".🙄😬

diewcatqoo
8. júl 2024

Paneboze. A odkial tvoje dieta vie, ze ruzova je farba gayov? Ci to vies len ty a vadi to len tebe? Deti taketo veci absolutne neriesia, pre nich je farba ako farba a paci sa im na zaklade pestrosti, nie na zaklade toho, ci je dostatocne "muzska" alebo "zenska".

pribinak
8. júl 2024

Prázdniny, nuda, troll

kiwi3
8. júl 2024

a pelegrini neukazuje "gayizmus"? pekne drahe obleky, stopercenty uces, strnisko ako zo salonu, nastajlovane promofotky, zalomene tlacove spravy, stylova centrala, stavim sa, ze urcuje aj co si sakova s dolinkovou maju obliekat, kedze podozrivo zmenili styl, odkedy su v hlase. ale hlavne, ze nema nic ruzove... chudak miro jaros. fakt.

januska12323
8. júl 2024

@galganka bacha nie gate ale gaťky! Ružové! Panenkomariapodsrpenska vidíš to?

len_nig
8. júl 2024

Toto by ma v živote nenapadlo riešiť 🤦🏻‍♀️ a keď ti tak vadí tak mu to nepúšťaj, tie deti to určite neriešia či má ružové košele to sú len zvláštne predsudky rodičov

galganka
8. júl 2024

@januska12323 ach, keby len homofóbi vedeli, že ešte nedávno bola ružová výhradne panská a pánska 😂🫣

beatrice3
8. júl 2024

Mne sa najviac “paci”, ako ludia sa hned na zaciatku ospravedlnia, ze vlastne nic proti gayom nemaju (da sa to aplikovat aj na rasizmus, LGBTI atd.) a vzapati pouziju slovne spojenie: Nemam nic proti gayom, ALE…. Nie som rasista, ALE… Z toho vyplyva len jedno a to presny opak toho co tvrdia.

petrahl
8. júl 2024

Veď mu pusti Ozzyho Osbourna 🤷‍♀️😄

natall113
8. júl 2024

Mať tvoje problémy, myslíš že dieťa zaujímaju na tom klipe práve tie ružové gaťky?

tinqua
8. júl 2024

Nemam nic proti, ale...vraj cokolvek co je povedane pred "ale" nema ziadnu hodnotu...a ty si homofob jak delo...len to som chcela

nadej1111
8. júl 2024

To z oblečenia usudzujete,že sa mu páčia chlapi???🙈🤣

vierkainka
8. júl 2024

Fúha....no u nas je zas iný problém....moja dcérka miluje autíčka, maskacove tepláky....podla teba to asi nebude celkom ok však?Jarosa tiež počúvame aj si spievame....vobec som sa nezamýšľala nad jeho oblečením v kontexte akom to píšeš....🤷😂

Strana
z2