Má čierna mačka naozaj priniesť nešťastie?
babeny prepáčte že otravujem, ale v mojom živote sa toho teraz deje fakt veľa. včera som šla domov z roboty a hľa, cez cestu mi prebehla čierna číča. zvyčajne neverím v porekadlá, ale dnes som dostala padáka z práce. neviem čo mám robiť. mám 3 detičky a neviem ako sa uživíme. má to súvis s tou čiernou číčou?? pomôžte mi prosím. verím v silu komunity. ps pozrite si prosím môj príspevok darček pre strýčka. veeeelmi dakujem baby
Bola to len nahoda.. povery nie su pravdive. Prajem ti veľa síl a držím ti palce.
Bola to prvá čierna mačka, ktorá ti prebehla cez cestu? Lebo, ak sa ti prvýkrát stalo niečo nemilé, tak mačkou to nebude.
A vravelo sa dakedy tiež,že opraté,von na slniečku sušiace sa platené plienky, čisté,biele ako čerstvo nápadný sneh musela len čarodejnica prať 🤭.
@tehulka22233 číča iba niekam išla 🤷♀️ Tá za nič nemôže. Mne krížia cestu každý deň dve 🐈⬛ a v pohode. Aj ja aj 🐈⬛.
@gribka1 môj celý život je taká malá katastrofa. prvý raz mi taká mačka prebehla keď som mala 11 rokov. deň na to mi ukradli bicykel
To o čiernej mačke je len bosorácka povera. Ak si dostala padáka v práci, tak to nebolo zo dňa na deň, pokiaľ z tvojej strany nedošlo k vážnemu porušeniu pracovnej disciplíny.
Dnes sa tu roztrhlo vrece s takymi prispevkami, ze si uz zacinam mysliet, ze vypustili nejaky virus.
Ciernu macku neutralizuje tento bezovy psik 🐕. Chudata cierne macky, musi im byt z nas ludi smutno.
@tehulka22233 Ale stáva sa ti zlé aj keď mačku nevidíš, však? A ukradnutý bicykel a strata práce sa ľuďom bežne stáva aj bez tej mačky.
@janulik2008 ani sa nečudujem,veď to bol trol alebo nejaký provokatér,
tak určite,vyrazia ju z roboty a ona bude míňať na darčeky
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-slavnosti-a-darceky/kde-najst-priaznive-darceky-pre-stryka/
@rozculena dala som si jej profil do vyhladavania a ozaj 🫣🫣🫣 ale uvidis ona sa vrati
@zuzanita1609 mne porušila nervy s jej slovnou zásobou....
čaute žienočky.....darček pre strýčka......z hĺbky môjho srdiečka vás prosíkam o radu. ďakujem krásne anjelik
jdu blejt,velebnosti
@rozculena povedzme si úprimne, občas sa tu objaví aj príspevok, ktorý vytočí aj úplného "salámistu". Idú sviatky, ľudia bláznia a niektorí po svojom 😁. ...alebo ešte niekto v pubertálnom veku 😉
@terezkaarthuramax vsade, jeden debilnejsi ako druhy😉 Pohladaj, nemozes nenajst😉
@tehulka22233 pre istotu som si pozrela kalendár ale nebolo trinásteho takže nič 🐈⬛
@dskjhfdlkdjhl dnes som mala v práci presne takýto deň aké sú dnes témy na fore🙂 ja som si fakt myslela, že som v Matrixe...to co niektorí ľudia, zakaznici dokazovali....ľudia naozaj otupjevaju a čím ďalej tým viac...bohužiaľ, Slovákom sa už fakt nedá pomôcť 😐
Nedávno som čítala, že keď ti prebehne cez cestu čierna mačka tak to znamená len jediné. Že to zviera niekam ide 😁

Wtf