Má Kristína Kövešová plastické operácie?
Ahojte dievčatá. Pozerám dnes Dobre vedieť a hostkou je Kristína Kovesova. Keď sú také detailnejšie zábery tak všímam že je akási zvláštna. Neviete či má plastiky?
Tebe total na karbit...taka ebnuta otazka
Aj áno,bola párkrát nakupovať,tak som ju videla live 🙂 Ale tiež som pozerala a všimla si že vedela otázky 🤭
Bože, prečo sa ľudia starajú do života iných??????????
Podľa mňa je dosť zle vymodelovaná oproti originálu. Čo je hlavné, je jej inteligencia. Čo by iné za ňu dali aj s krajším nosom, čeľusťou, perami… osobne jej fandím aj napriek jej vzhľahu🥰🥰🥰 má guráž aj gule!
@sulavikova súhlasím 👍 ale prečo zie negatívne komentáre voči mne? Za úplne banálnu, neškodnú a hlavne nikoho nesudiacu otázku?
Tak to už je štandard tu na mk, žiaľ. Aj keby niekomu parádne poradíte, 90% užívateliek/ pseudomysliteliek vám minimálne pokazí deň…ja osobne určité príspevky rovno preskakujem (nejde o preklepy)
Určite má a viacero
Ja ju vobec nesledujem, videla som ju asi dvakrat a predsa, ako pozeram teraz Dobre vediet z archivu, si hovorim, ako cudne vyzera, ze asi ma nieco porobene s tvarou. Kamoska si dala operovat nos a ma ho presne hentaky - taky prirodzene nenarastie. Aj ine casti jej tvare vyzeraju a hybu sa cudne. Preto to aj googlim a dostala som sa na toto forum. 🙂
@belaaaaaaaaa
@zazka666
vy keď sa stretnete na návšteve tak sa modlite celú dobu ruženec? Či vy nedebatujete o rôznych témach? Nikto ju tu neuraža, autorka viac krát spomenula ze ju to len zaujíma, vyzdvihla jej pozitívne stránky. Veď keď sa vám tu nechce debatovať tak preskočte, denne pribudne xy diskusii na rozne témy. Ktorá vas zaujme, tam kľudne diskutujte. A my čo sa o tom v medziach slušnosti bavíme, nás nechajte dýchať.
@zazka666 ohovárať? Halooo. Nikto nepiše ze je škareda ako ropucha. Normálne padli otázky či je upravená alebo nie. Je to verejne známa osoba, sama si je určite vedomá ze sa o nej vedú diskusie. Či uz o vzhľade alebo o jej práci. Nemám prehľad, ale bola si popozerať aj v iných diskusiách či sa tam diskutuje podľa tvojich predstáv? Či len my sme pochybili?
@aurinia Nebola. Nie som n akaždej diskusii. Ja by som len bola rada, aby sme ženy neposudzovali nba základe vzhľadu a oblečenia, ale na základe ich konania a morálnych hodnôt, ktoré presadzuje,obhajuje a komunikuje. A táto žena per nás urobila veľa. Nemusí byť k tomu aj modelka.
@vvrka ak dobre rozumiem, vyčítať jej, že si urobila nejakú plastiku, tak si to myslela? Ak aj, žena si môže urobiť vylepšenie kvôli sebe. Len a len kvôli sebe, aby sa lepšie cítila. V tom nie je rozpor s mojimi slovami. Ak máme medzi sebou výnimočné ženy,výnimkou skutkami, vážme si ich, neznižujme ich skutku posudzovaním ich vzhľadu. U mužov to nerobíme, tak prečo u žien????

nechapem ten hejt na teba. kovesovu nesledujem. ale niekedy sme pozeravali csi las vegas a zaujima ma preco herecka marg helgenbeger v prvych seriach vyzera krasne (hladka plet) a v poslednych seriach vyzera uplne inak, bud zostarla, alebo mala nehodu, alebo zle plastiky? nic na tom nie je, tiez ma to len zaujima, kde sa stratila krasa takej peknej zeny.