icon

Má niekto dcéru v znamení Strelca?

7. sep 2023

Dobrý večer,

nájde sa tu niekto, kto ma dcéru v tomto znamení? Aká je? Povahovo? Aká bola keď bola mala, aká je teraz?
Mám pocit, že moja dcera je nezvládnuteľná a nedokážem si s ňou rady.

Ďakujem za NORMÁLNE komentáre k téme.

liz_lemon
7. sep 2023

ja nemam, ale dcera ma kamosku, ta je dost hrozna, upistana, konfliktna, rodicia tancuju, ako piska, celkovo taka nevychovana, ale tak ma len 8 rokov, moze sa zmenit, dospeli strelci su celkom fajn

liz_lemon
7. sep 2023

este by som doplnila, ze rovnako by som mohla popisat aj vahy aj panny, a mozno aj ostatne znamenia, takze to nebude ani tak o znameni, ale skor o vychove, treba nastavit nejake hranice, co tak pozorujem, tak vela rodicov je strasne makkych na deti, deti ani pozdravit nevedia, vsetko im dovolia

peter0123
7. sep 2023

Moja je od šiestich týždňov prespal každú noc okrem pár dní čo jej šli zúbky. Keď som ju položila na hraciu podložku v kľude sa zahrala, začala chodiť o päť mesiacov neskôr ako druhá, s veľkou chuťou do jedla, bola odplienkovaná ako 18 mesačná. V tichosti a pokorou zvládala vážnu chorobu, bolestivú liečbu a dlhé pobyty v nemocnici. V škole patrí medzi najlepších v ročníku, reprezentuje svoju školu na rôznych súťažiach, je najväčším koníčkom je čítanie.

oli18
7. sep 2023

Ja. V skolke sa velmi s detmi nehrala, skor sa motala okolo uciteliek. V puberte si viac rozumela s chalanmi, ako s babami. V skole bezproblemova, sikovna. V dospelosti ma malo kamosiek, skor introvert. Tvrdohlava, zatajena, neznasa klebety, ini ju nezaujimaju, co si zaumieni, vykona, cielavedoma,. Velmi pracovita. Ale neuzna si chyby, ani iny nazor, skoro sa urazi, je vztahovacna. Skratka, tazka povaha. Milivnicka zvierat. Vela vlastnosti z horoskopov na nu pasuje. Prave kvoli nej som na horoskopy zacala verit.

leniel
7. sep 2023

ach, moja draha dcerka je strelec... 😅 denno denne vyraba krusne chvile. strasny expert, neriadena strela. ale inak je strasne sikovna, ukecana, vesela... len treba vediet ako na nu. Ziadny direktivny pristup nefunguje (to nechce a nedokaze pochopit napr. moja mama a neskutocne s nou bojuje, mala ju fakt nema rada ). Na nu treba z opacneho konca, motivovat, zabalamutit a nakoniec clovek dosiahne co potrebuje, ale fakt nie prikazom, to je automaticky opacny efekt

simonah73
7. sep 2023

mam doma dve dcery - starsia byk a mladsia po tyzdni prenasania strelec. ak mozem porovnat medzi nimi tak mladsej sa zatial chce viac zapajat do prac v domacnosti (bude mat 12) , vcera napr robila komplet pizzu od nahadzania ingrediencii do pekarnicky, ja som vyvalkala a ona potom zbytok vratane dania do rury aj vytiahnutia. ked ma zavolala do kuchyne mala som uz nakrajanu na tanieri. vecer pred spanim zbytok pizze nachystala tak, ze len som to po vychladeni dala do chladnicky. ked sme boli na prvej dovolenke tento rok, tak si tam kupila taky ten zvoncek Ring for Hug a ked ma naladu tak len na nom vyzvana a chce aby ju niekto objimal. Chodieva so mnou do obchodu a tak. A ta horsia stranka - napr dnes. ucitelka im povedala ze ak by sa dnes niekto zucastnil vecerneho behu u nas v meste, vraj ulice budu uzavrete a malo to ist cez velky kus mesta tak dostane jednotku z vytvarnej. Kedze ja som sice rok a pol po zlomenine clenka, tak si netrufam na beh, muz urcite nie, tak som ju tam skratka nepustila a uz bola zduta ako papuca. Toto je jej najhorsia vlastnost, pre hociaku blbost sa skratka oduje. Ked bola mala neboli s nou ziadne problemy. mne vtedy akurat zrusili miesto, takze som zostala doma a neskor som doma aj zacala pracovat popri nej a v pohode sa to dalo, rozlozila som jej deku vedla mna v miestnosti, kde som pracovala, ona sa tam hrala, tancovala a ja neviem co este. takze neviem ci to je znamenim. znamky ma takmer same jednotky. chcela ist na zdravotnu skolu, co jej kamaratka, ktora ju absolvovala a pozna ju takmer od narodenia vyhovorila, ze to nie je skola pre nu tak to bolo pomerne dlhe obdobie oduvania sa, ked si na to zmyslela, ale uz ju to preslo, uz si vybrala nieco ine aj ked ktohovie co to nakoniec bude.

mici88
7. sep 2023

Ja som ako dieťa podľa prastarkej a babiek bola živé, ale dobré dieťa. Najlepšie mi bolo keď som si kreslila a počúvala pri tom telku aby nebolo úplne ticho. Rada som sa hrala s blatom a kvetmi a robila že akože varím,čo mi zostalo doteraz, pretože rada varím a pečiem.
V škôlke som robila najväčšie problémy, taktiež v škole. Teraz si myslím, že bol problém že som neznášala pravidlá a podobné veci. Doma to isté a v puberte ani nehovorím. Čím viac mi bolo zakázaného tým horšie bolo - hlavne v tej puberte. Potrebovala som vždy časť svojej slobody.
Ešte som si v puberte viac rozumela s chlapcami a ľudia ma označovali kvôli tomu za "pobehlicu". Inak som dobrosrdečná- ľuďom by som sa rozdala no na druhú stranu veľmi úprimná čo ľuďom môže občas aj prekážať a za každú cenu si poviem svoj názor čo ma tiež viac nevýhod ako výhod. Občas som prchká aj keď to nemusím myslieť zle.

daniela2202
7. sep 2023

Ja som mala manžela strelca .... jeho otec sa vyjadril, že je to čierna ovca v ich rodine 😂😂😂👉

bluka2
7. sep 2023

Tak znamením to asi nebude. Ja mám strelkyňu a náročná bola prvých 6 mesiacov (nemohla som ju položiť okrem na nočný spánok, inak by hneď mrncala, plakala a to moje uši nemajú radi), takže keď zabudneme na ten čas čo som si od únavy raz skoro šálkou vybila predné zuby, tak je perfektná. Jedna radosť, teraz ma 8 a mám pocit, že žijem s dospelým človekom v zdieľanom byte. Celú školu si riadi sama, preskočila triedu, odvšadiaľ počúvam na ňu komplimenty, chodí sama na krúžky, zobudí sa ráno sama, vychysta do školy, keď potrebujem odísť skoro ráno. V triede je najmladšia a zvolili ju za predsednícku. Pozitívne vplýva aj na mladšieho súrodenca, vedie ho, pomôže mu a on na ňu vždy dá 😂

bluka2
7. sep 2023

A ma silný zmysel pre spravodlivosť a slobodu. Celkovo mám pocit, že jej povahe rozumiem tak prirodzene a nie tak ako o druhého dietata, že sa musím učiť mu porozumieť, že jeho rozmýšľanie je ine než moje…

poppy22
7. sep 2023

ja sama som🙂...tiche slusne mimoriadne mudre dievcatko...velmi dlho samotarske,kedze vsetci ostatni boli nezaujimavi......so silno vyvinutym zmyslom pre spravodlivost,.. lasku..obetava ale hlavne slobodna dusa tuziaca po dobrodruzstvach......ale zaroven ihned od detstva silna osobnost s jasne vyhranenymi nazormi absolutne odmietajuca sklonit hlavu pred akoze autoritami,kedze som vedela vzdy vsetko lepsie nez dospeli uz ako dieta😉🙂...nekonvencna...neskor extrovert...rozhodne sme ine nez ostatni-ale v tom najuzasnejsom zmysle-rodicia to ale vacsinou nevidia😀😎...a nie,nie sme poslusne-ale vieme sa zaroven spravat ako rodene princezne...

andrejka1974
7. sep 2023

Podľa mna znamenia s tím nesúvisia ja mám doma paletu znamení od dvoch baranov,dvoch skorpionov váhy a muža vodnára ja som ryba a každý je svojský a napríklad vodnár s rybou by si nemal rozumieť vôbec a mne s mužom to funguje bravúrne

sono2
7. sep 2023

@oli18 tak ja som osobne strelec tiež a nemám teda jedinú vlastnosti z tvojej dcéry.
Blbosť! A riadna.

sono2
7. sep 2023

@poppy22 napríklad s tebou, akoby som sa čítala. A ešte priamovravosť. To mňa absolutne vystihuje. Ináč áno, vždy si najlepšie sama poradím a autorita to máš tiež pravdu u mňa plus podmienené výškou proste som dlhaňa

anne_mary2
7. sep 2023

… nie dieta ale.. ja mam strelca brata , aj manzela ( za chvilu ex …), a je az hrozostrasne aki su podobni v niektorych veciach, tak neviem, asi na tom nieco bude.. 🙂😊….

cicuca
7. sep 2023

Moja mama má... Vraj jej dávám občas aj teraz zabrat 😁

0silvia0
8. sep 2023

@anne_mary2 v com su podobni? Tiez mam syna strelca a najviac ho vystihla charakteristika od
@poppy22 okrem tej princeznej teda😅

palicka
8. sep 2023

Normalne komentare? A ty sa pytas, ci dcera bude zvladnutelna, lebo je strelec? To fakt?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
7miriam77
8. sep 2023

Ja som, a čo viem od maminy bola som tiché dieťa, v škôlke aj v škole bez problémov, aj keď sa mi veľmi nechcelo učiť, no nakoniec v pohode. Rožky som začala vystrkovať v puberte,ale to patrí k veku. Inak som klasika strelec, veľmi dobrodružná povaha, nemam problém riskovať a skúsiť šťastie. Po maturite som odišla do zahraničia, úplne sama, vrátila som sa nastálo domov až v 36 rokoch. Sme aj dosť takí snilci....no teraz som už zodpovednejšia a tá spontánnosť už nie je až taká ako kedysi a dost mi to chýba 😪❤️

oli18
8. sep 2023

@sono2 takto reaguju Strelci, si sa vyznamenala 🙉

sono2
8. sep 2023

@oli18 a to je zle? Ja mam názor a nemusím mať dookola divákov, stačia mi dvaja úprimní a nemám núdzu o nič. Sebavedomie nemá každý a to je kľúč k úspechu😀