icon

Má niekto piercing v pere?

vifoncitta
18. júl 2022

Zdravím nájde sa tu niekto ? Konkrétne medusa piercing... Je to veľká bolesť ? 😃💉Mám pár tetovaní aj piercingov ale k tomuto sa neviem dlhšie odhodlať😂🤭🙄 je to individuálne viem,len ma zaujíma vaša skúsenosť

vsauce_
•
18. júl 2022

Ja som mala medusu a aj dole vpravo v pere. Nič som necítila. Najhorší piercing čo bol, bol keď mi prepichovali nos. Takže záleží od teba aký prah bolesti máš.

vifoncitta
autor
•
18. júl 2022

@vsauce_ z boku alebo septum? 😁😁

vsauce_
•
18. júl 2022

@vifoncitta Normálne z boku. Keď mi preťahovali krúžok tak mi vyhŕkli slzy, tak ale je to ako pri tetovaní - vyjdeš zo štúdia a aj zabudneš, aká tá bolesť bola 😀 Keď ten pierc naozaj chceš, tak proste choď do toho a budeš mať sama skúsenosť 🙂 Pripraviť sa na to tak úplne nedá takýmto spôsobom

ivangeline
•
18. júl 2022

Ja som mala dole na boku. Nebolelo. Vsetko bolo fajn. Bidku mi stale vidiet. xD A to uz par rokov je vonku.

vifoncitta
autor
•
18. júl 2022

@vsauce_ a ja mám obidve dierky prepichnute v nose a ani som necítila😂🤭 pravý príklad toho že čo boli mňa nemusí teba 😁 idem do toho presne tak

vsauce_
•
18. júl 2022

@vifoncitta Presne presne 😀 Ja som išla na tetovanie ramena ako hrdina, veď tam to určite bolí najmenej a bolelo ma to viac, ako keď mi tetovali predlaktie a tú jamku ako sú žily 😀 😀 Nádych, výdych a človek má prepichnutú/potetovanú časť tela ani nevie ako 😁

janqa27
•
13. mar 2024

@vsauce_ zdravím, ja som si včera dala piercing do spodnej pery a dala som si tycku, na odporúčanie kvôli hojeniu...je ale normálne ze si do toho stále zahryznem? 🫣 vraveli ze mam davat pozor aby sa to nezavadilo o oblečienie, ale ked sa to zavadi z vnútra o zub a este do toho kusnem, tak mi to prejde celým telom 🫣

beata_k
•
13. mar 2024

@janqa27 Az ti odpuchne, zamen si za kratsiu. Nebudes do nej hryzt.

janqa27
•
13. mar 2024

@beata_k tak nemam to praveze ani nejak opuchnute, a chcem to vymenit za kruzok co najmenší potom, ale teraz sa mi to aj obtiera o zuby ale asi preto ze to jednak vycnieva a jednak je na konci taky plochy kolik ako na klinci 🫣 potom sa mi to uz nebude tak obtierat o zuby? Vy to máte ako?

beata_k
•
13. mar 2024

@janqa27 Ja to uz roky nemam. Ale ta hlavicka "klinceka" bude vo vnutri sliznice. Vobec ju nebudes citit. Ale hovorime o kratsej tycinke samozrejme. Nie o tej, ktoru mas teraz. Ja by som si kruzok nedavala. Bude ti narazat o zuby. Ale tak skus a uvidis.

janqa27
•
13. mar 2024

@beata_k tak kruzok mam uplne malinky a tenucky, piercing mam aj tak blizsie ku kutiku ust, ale tak teraz ho citim na zuboch a ked sa usmejem tak cítim ako prechadza po zube 🫣 no uvidím ze ake to bude s tym krúžkom, ale fakt je tenucky a maličký, mal by mi presne obopinat pery...a vam sa to ako dlho hojilo? Kedy asi mozem vymeniť? A píšete ze ho roky uz nemáte, ostala vam po nom aj po rokoch jazva?

beata_k
•
13. mar 2024

@janqa27 To si uz nepamatam presne. Tak 7-10 dni mozno. V salone ti nic k tomu nepovedali? Ano, ostala mi jazva aj po rokoch.

janqa27
•
13. mar 2024

@beata_k tak v salóne povedali ze aspoň mesiac by som mala počkať kym to vymenim 🫣 a ostala vam veľmi viditeľná jazva?

beata_k
•
13. mar 2024

@janqa27 Mesiac? Co sa tam ma mesiac liecit? Koza je ok za par dni a sliznica este za menej. Taky vpich, skoro ako mini znamienko. Mozem ti to zajtra sfotit a poslat do spravy, ak chces. Ak sa s nim budes hrat, tak sa ti dierka bude natahovat. To mas ako nausnice. Ak casto nosis tazke tak dierka je velka. Ak male tak dierka ostane mala.

janqa27
•
14. mar 2024

@beata_k jaaj...no tak ten co mam teraz je hrubší, ale ako som pisala potom tam davam uplne taky tenucky, ani milimeter nema takze aj keby som v buducnosti vybrala tak tam budem mat asi ken velmi malicku jazvicku...