icon

Má niekto skúsenosti s e-shopom eobuv?

jaja197
1. júl 2018
ktulik24
1. júl 2018

@jaja197 ano, kupujem pravidelne cez nich.

csicsa
1. júl 2018

áno,odporučam...

rora
1. júl 2018

jasne 🙂 odporucam tiez, mavaju casto aj zlavy 🙂 oplati sa zaregistrovat, topanky pridu vzdy rychlo a sa mi zda ze nad 25€ je tusim doprava zadarmo (pri uhrade z karty)

bejami
1. júl 2018

@jaja197 ja mam tiez skusenosti aj s vymenou vsetko v poriadku to su velkosklady v polsku tusim a maju teda cesky aj slovensky e-shop

lulukaka
1. júl 2018

Ano, vzdy od nich objednavam a maximalna spokojnost, aj s vratenim tovaru ziadne problemy

kika831
1. júl 2018

@jaja197 kupujem pravidelne, som velmi spokojna. Odporucam

janba
1. júl 2018

Nemala som žiadny problem

chris58
19. júl 2018

@jaja197, doteraz žiaden problém, spokojnosť a spoľahlivosť

nellita
19. júl 2018

Akurat vratenie na vlastné naklady,co pri inych eshopov je zdarma,považujem to za minus

norulakp
23. sep 2019

Absolutne neodporucam. Po 10 mesiacoch mi na topankach praskla podrazka (zle zvleny material pri vyrobe). Poslal som na reklamaciu. Vyjadrenie mi poslali v polskom jazyku, ze zamietaju reklamaciu. Na nete som nasiel mnozstvo ludi, ktori sa stazovali, ze im neuznali reklamaciu zo smiesnych dovodov. Co je tiez zaujimave, ze som im dal negativnu recenziu na Heureka.sk a o par dni tam uz nebola. Takze podla Heureky sa urcite neriadte. Kupte radsej topanky v normalnom kamennom obchode, kde vam bez problemov vyreklamuju topanky (teda vo vacsine pripadov).