Má niekto skúsenosti s kartou vlastného dizajnu?
Má ju už niekto z vás? Na stránke vlastnakarta sa dá vytvoriť karta s vlastným dizajnom, ja som si tam dala fotku mojich deťúreniec, už mi aj schválili dizajn a zajtra idem do sporiteľne zistiť, či je to ozaj zadarmo 😀
jaduska, a zisti aj, či si tú novú kartu môže klient dať, až keď mu končí platnosť predošlej, alebo to môže urobiť hocikedy s tým, že mu vymenia novú za starú............ale nápad je to pekný, každý môže mať vlastnú kartu s obrázkom, s akým chce 😉
ja som to našla na stránke slov.spor.,tak asi to platí len u nich. a nejakého sponzora by k tomu pribaliť teda fakt mohli 😀
ale mne sa zdá (nie som si istá), že na to mala reklamu už aj iná banka, len neviem ktorá ☹ 😒
jaduska, daj vediet ked ju budes mat, ci je naozaj zadarmo 😀 ten napad sa mi totiz fakt pozdava 😎
super, tesim sa 😵
a dobre tomu rozumiem, ze mi vymenia tu kartu co mam teraz za tu co si sama navrhnem? 😕
aj ina banka to ma 😉
ja by som to celkom brala, lebo dizajn na mojej karte je o nicom. chcela by som nejaku "osobnejsiu" ale na druhej strane je to dost tazke vybrat daku dobru fotku 😉
A plati to este stale aj csob? Ja som to teraz hladala na ich stranke a uz som to tam nenasla. Aj ja som si tam chcela dat motiv mojich deti. skoda.
Tak som bola dnes ráno v sporiteľni, odniesla som im tam ten mail, v ktorom mi schválili môj dizajn. Tetušky vôbec nevedeli, o čo ide 😀 , pán vedúci aj vedel, ale nemal presné info, čo to stojí. Tak som im to tam nechala a poobede alebo zajtra ráno tam pôjdem znova. Hádam budú vedieť viac. Ja som si na kartu dala fotku svojich babeniek.
Možno to majú aj v iných bankách, ja viem iba o spor.,lebo tam mám účet 😵
nevedeli? asi pojdem zajtra skusit. inak dievcence, mne tam nejde vlastne foto, iba tie ich...:-/
lucif ako že ti neide vlastné? mne to už schválili, aj zmluvu mám, už len čakám na kartu 😉
mne prave prisiel schvaleny navrh karty, tak zajtra skocim do banky /CSOB/ a do 10 dni by mi ju mali vydat...tak uvidime

a to len v slovenskej ?