icon

Má niekto skúsenosti s novými MG autami?

katkaleonard
30. máj 2024

Ahojte. Nemáte skúsenosť alebo nepoznáte niekoho kto by mal skúsenosť s tými novými MG autami ? Rozmýšľame nad jeho kúpou ale recenzie by určite potešili. Ďakujem 😊

martinmmartin
30. máj 2024

jedna z prvych automobiliek co vyraba komplet v cine. Sedel som v tom (par dni , pozicovna) a nebudilo to solidny dojem, skor take plastikove vsetko , velmi lacne vnutri.

martinmmartin
30. máj 2024

plus tam chyba automaticke brzdenie co je velke minus. Proste usetrene absolutne vsetko a to sa nevyplaca.

mojemenonikto
30. máj 2024

Je to Čína, ja by som to nekupoval. Radšej v rovnakej cene schopnú jazdenku normálnej značky. Na druhej strane to samozrejme neznamená, že aj tie "normálne značky" nikdy nemajú problémy. Skús si vybrať konkrétny model, hoď si do googla problémy a potom sa rozhodni, či ti to stojí za to, alebo nie.

neviditelnypes
30. máj 2024

Sedel som v ZS a HS, nejazdil, dojem velmi solidny (okrem toho ze motor nebol technicky najnovsi, co nemusi byt na zavadu) a cakam na testy noveho MG 3, to bude mozno hit.

Aj elektricky MG 4 ma celkom pozitivne reakcie. A Cyberster vyzera mega dobre wow.

Este dodam, renomovany novinar Vaculik sa uz par MG na YouTube venoval a v podstate ich schvalil. A poznatok, elektricke Cupra sa budu dovazat z Ciny, nevyrabaju tam iba lacne smejdy.

zarrinka
30. máj 2024

@katkaleonard Jeden nás známy ho má. Jazdí s ním pravidelne SVK - UK a on si ho pochvaľuje. Určite by som volila nové auto so zárukou ako jazdené bez akejkoľvek záruky. Skús si nájsť testy auta na YouTube.

oslo1
30. máj 2024

Kolegina ma, jazdi s nim denne v robote. Me spokojna.

lenka.25
31. máj 2024

Podľa mna pomer cena / kvalita , adekvátny . Áno , je ta taký plasťáčik , ale za tie peniaze nemôžeš čakať asi viac . Dostupnosť ND je výborná ( v prípade havárie napríklad ) čo sa o veľa iných značkách momentálne povedať .
Máš na nich 7 ročnú záruku , ja by som sa toho nebála .

madeincssr
31. máj 2024

@katkaleonard ak kupujes nove a nechces ho vlastnit velmi dlho (povedzme 10-15 rokov, ked uz sa ukazuje kvalita pouzitych materialov, odolnost ocele a povrchovych uprav voci korozii...), v podstate kazde auto splni svoj ucel (prvych 100 tis. km aj viac by s nim nemali byt problemy). Skor si poloz otazku, kde ho budes servisovat (dostupnost a cena; znackovy servis byva drahy) a pri vyssom veku auta dostupnost a cena aftermarket (neoriginalnych) ND. Samozrejme, cena pri naslednom predaji vela-rocneho cinskeho auta bude horsia.

heslo1959
10. aug 2025

...nemyslím si, že kritizovať čínske autá spôsobom, akým sa tu kritizujú má nejaké opodstatnenie, Čína robí autá ako všade, menej kvalitné pre širšiu klientelu, až po luxusné, argumenty opreté o zriadenie ktoré čína má neobstoja. Jedno im nie je možné uprieť, za posledných 20-50 rokov, stihli minimálne toľko, ako Európa a Amerika za 120 rokov.