icon

Má niektorá z vás silikóny?

slnkoo9
5. nov 2011

chcem sa spytat ci sa tu najde mamicka ci si dala spravit prsia.....kde?za kolko?ci je spokojnost.....chcem z 1tiek 3ky.dakujem komentovanie formou odhovaranie prosim NIE!

erija10
15. máj 2014

Ahojte kočky z Košíc a okolia. Ja som bola pred 2 týž. v KE u doktorky. Hudákovej, všetko ma vyšlo 2000eur a mám stredný profil 300ml. Predtým som po dvoch tehu a skoro 2 rokoch kojenia nemala nič, len natiahnutú kožu. Zatiaľ som spokojná, doktorka je veľmi milá a starostlivosť tiež super. Verím, že výsledok bude tiež super, pretože kamarátka bola u nej pred 3 mes. a prsia vyzerajú úžasne. Takže ak sa rozhodujete kam na plastiku v KE, odporúčam túto pani doktorku.

jana101
12. jún 2014

ahojte viem ze tato tema je uz stara..ale moja dilem je taka ista... niekto tu pisal ze za 1600 e mozte mi napisat co je to za dr. a odkial je???

luccki
16. jún 2014

nejaky link na fungujucu skupinu so silikonmi nemate ?

lucinkaboz
Autor odpoveď zmazal
lenkadenisa
7. aug 2014

@lucinkaboz podľa mňa je to o tom, že každá žena, keď sa pozrie do zrkadla, sa chce páčiť sama sebe. ty sa určite tiež namaľuješ, pekne oblečieš, chceš sa páčiť sebe aj okoliu. a v dnešnej dobe... ak niekomu chýbajú prsia, no tak si ich kúpi 😀 úplne bežná vec, aj keď Slovensko je ešte zaspaté čo sa týka plastík, botoxu a pod.

janulka226
2. nov 2014

Ahojte baby. Som mesiac po operacii,uz 3 dni po operacii som sa vedela sama obliect, osprchovat atd. Nikdy ma nic nebolelo, ani po operacii.No dnes mi zacal boliet lavy prsnik,zo spodku pichat a neviem co mam robit. Existuje nejake video,kde nazorne ukazuju masaz prsnikov ako sa to ma spravne robit po operacii?

katarinapredajcova
25. dec 2014

Ahojte kocky pred rokom som si dala spravit prsia a na druhi den ako som dosla domov som vedela vsetko robyt no zdvihat som nemohla nic a ani namahat... ale sama z postele vstat som nevedela 3dni museli my pomoct ale 4-ty den uz som vstala sama.. a uz som robila sama vsetko... Fakt odporucam kazdej kto ma problem ,,, ja som kojila 3,5 roka a mala som krasne prsia ale po kojeny ziadne ved som mala 75B.. a vahu 50-kg a 168cm a teraz pred zakrokom 45-kg a prsia asi 1-ky...Teraz .....(mam 80B a som spokojna nie velke ale aku rat vecsie by som za svet nechcela tieto su ako prirodne moje... ja som platila 3000-euro...A neodporucam do 2000ee inplantaty radsej drahsie a kvalitne... ja som si dala v zahranici spravit mne neslo aby to bolo cim lacnejsie ale kvalita a aj klinika aj hodnotenia... 3-kamosky boli predomnou a radsej preverujte ...lebo som vydela aj take co olutovali mali 4-prsia nie dva...:( zostali ovisnute a dalo sa vydiet inplantaty... tak 4x preverujte,,,,

verka0365
2. jan 2015

Ahoj.
11.12.2014 som si dala zvacsit prsia v trnave(Belleza centrum)...mam anatomy zn. Mentor 485 higt profile..za super cenu 2400(teraz maju 20% zlavu,povodne 3000) operoval ma pan doktor Zamboj a s vysledkom som maximalne spokojna...odporucam dat na rady lekara...ak mas viac otazok,tak napis...pa

deny12345
4. mar 2015

Ahojte, ja som tiež dlho rozmýšľala a nakoniec som sa pred pár mesiacmi rozhodla pre Interklinik- doktora Rázca.
Výborný prístup, pekné prostredie a hlavne som maximálne spokojná s výsledkom. Prvé dva dni som kvôli bolesti o tom nebola veľmi presvedčená, ale určite to stálo za to. Dala som si anatomické Mentor a vyzerajú úplne prirodzene.... Takže netreba váhať. : 😵

nika2008
12. mar 2015

deny 12345

akú veĺkosť máš?

tama84
13. mar 2015

Ahojte, baby na nahovárali na Mentory, ja som si však dala urobiť polyuretánové Silimedy u zlatého Dr. Payera v A-klinike (BA), u mňa rozhodlo že sú najbezpečnejšie. Som 2. mesiac po opke, prsia sú ako z rozprávky, vrelo odporúčam. 🙂

zabkalea
14. mar 2015

to si fakt vsetky davate upravit prsia resp mate? fuuuuu....;)

miselll
25. mar 2015

Ahojte baby ja sa chystam do KE k panovi Švehlíkivi.Nemate niektora s nim skusenosti? Dakujem 😉

morelia28
7. apr 2015

miselll Ja s ním skúsenosť mám a len pozitívne skúsenosti aj pozitívne pocity🙂

mam4
25. apr 2015

Ahoj, som 2. Den po augmentacii,ktoru mi robila dr. Kacmarcikova v Saci. (Vybrala som si ju na zaklade odporucani ludi ktorych operovala). Mam silikony znacky Mentor jeden 300ml a druhy 325ml koli mensej asymetrii. Svoje prsia som nemala skoro ziadne po 2 detoch,teraz mam pooperacnu podprsenku 75C. Po zobudeni z narkozy som mala silne bolesti,ktore mi utlmili lieky ale aj tak to boli pri kazdom pohybe,takze zatial sa z nich este velmi netesim,skor lutujem. Radost pride asi az po zahojeni ked budem kupovat nove spodne pradlo,plavky ci oblecenie 😃 verim ze ziadne pooperacne komplikacie uz nenastanu a onedlho si budem uzivat novy,plnsi dekolt 😉
Ak by ste mali otazky kludne mi napiste spravu.

33tinka33
6. máj 2015

Ahojte...
Idem na augmentáciu teraz 19.mája a stále sa neviem rozhodnúť, či ísť rezom pod pazuchou, alebo rezom v prsníkovej ryhe (pod prsiami). Ja mám svoje prsia plné B-čka, len mám prepadnútý hrudník, tak si idem dať len 285 ml okrúhle. Najprv som chcela 350-tky a anatomické, no dnes som sa rozhodla na poslednej konzultácii, že predsa len pôjdem do menších a nenápadných 🙂)) Doktor mi povedal, že je to rozhodnutie na mne, pretože pri tých implantátoch, ktoré som si vybrala, je to vraj úúúplne jedno. No ja sa dosť bojím hojenia rany pod pazuchou a viditeľnosti jazvy, keď zdvihnem ruky a podobne. Neviem potom ako je to s deodorantmi a depiláciou. Po akom období je možná... Ďakujem za každú jednu odpoveď 🙂

lenkaa28
16. máj 2015

Kolko trvalo pokial ste po operacii nastupili do prace??

mtnns
27. nov 2015

Ahojte dievcata ma niekto z vas skusenosti s interklinik a s dr. Raczom??? Som tu nova a buduci tyzden ma caka konzultacia.... dakujem za odpoved 🙂

janka976
10. jan 2016

Ahojte.Chcem sa podelit o svoju skusenost s implantatmi.Pred 14 rokmi som si ich dala tiez urobit po dvoch detickach a kojeni.Mala som ich pod svalom a skoro 14 rokov som sa z nich velmi tesila.Az to prislo.Bolest,tvrdnutie.Urobili mi kontrolne sono a mali podozrenie,ze unika tekutina.Poslali ma na magneticku rezonanciu,kde sa ukazala tiez tekutina.Musela som pod noz a silikony mi vybrali.Ked som sa prebrala na izbe,moje silikony ma cakali v krabickach neposkodene,ale diagnoza bola infekcia.Bolest bola velka,rovnaka,ako pri vkladani.Teraz som treti tyzden po operacii a stale sa zial neviem pozerat na moje prsia.☹.14rokov nosenia implantatov si vyziadali svoju dan.Nechcem vobec nikoho strasit,ani odhovarat od operacie,len som sa chcela podelit aj s touto skusenostou.Nikdy by ma to ani len nenapadlo a toto riziko ani nikto nepovedal.Bola som velmi spokojna len ak by som sa v buducnosti este raz rozhodla dat si implantaty,budem pocitat aj s tym,ze raz budem musiet ist znova pod noz.Nic neni dozivotne a presne ako odporucaju,treba ich po 10-15 rokoch menit.

katusqua97
10. jan 2016

Ahojte baby, chcem sa opýtať či niektorá z Vás už skúšala krém na spevnenie a zväčšenie poprsia BUST CREAM SPA?! Ak by ste niektorá z Vás mala skúsenosti tak by som bola rada za podelenie o ne. Ďakujem ;)

bibianka1980
11. jan 2016

Ahoj,baby 🙂 podstupila to tu uz niejaka,alebo vsetky sa len pytate? Zaujimalo by ma ake to je pocitove ,ak su implantaty pod kozou alebo svalom ,alebo ci su implantaty plne na 100% alebo trebars na 80% . Ide mi oto aby boli co najprirodzenejsie ,ziadna Pamela Anderson , na velkosti mi az tak nezalezi hlavne aby som uz nieco mala a vyzeralo to a bolo pocitovo najblizsie k prirodzenym. Dokaze niektora poradit? Da sa trebars vlozit implantat pod sval tak aby som nemala jazvy pod prsnikmy , ale v podpazusi ?... niekde som otom citala ,ale ci je to naozaj tak to neviem .Nejde mi len oto aby som mala krasny dekolt ,ale aby sa pacili i mne a nevidela som pri kazdom pohlade do zrkadla jazvy alebo naznaky silikonu pod kozou ☹ .

asimonka
21. jan 2016

Pridajte sa do skupiny silikonove prsia

lindaakay
23. jan 2016

Ahojte a tie co mate silikony,tak ta jazva zmizne ci nie?je vidiet ta jazva ?

minikiwi
21. feb 2016

Zienky,ak mate akekolvek otazky,kludne mi piste spravu..implantaty mam sama plus robim s jednou z najlepsich plastickych chirurgiciek v Kosiciach🙂

katywien
22. feb 2016

Robia na SK silikóny aj cez bradavky? Tam neni vidno jazva.má to niektorá?

zanted
26. mar 2016

ja mam silikony a som spokojna .dokonca som po 4mesiacoch operacie otehotnela .nemala som ziaden problem akurat ma bolel chrbat ked som porodila a naliali sa mi.....ak sa chcete daco opytat kludne sa pytajte rada vam poradim ak budem vediet.... 🙂

annie89
12. sep 2016

Ahojte, kočky 🙂
Ja som bola na operácii v Trnave u doktora Zamboja a môžem Vám povedať, že som absolvovala niekoľko konzultácii, ale tá s ním mi zmenila komplet názor a pohľad 🙂
Som hrdou nositeľkou krásnych pŕs a nerozhodla by som sa už inak... 🙂

beee
8. jan 2017

Baby, neviete kolko asi vaznia 350 ml implantaty ? 🙂 Dakujem

kikikat
21. apr 2017

Máte niekto skúsenosti s plastickou chirurgiou na Mojmirovej ulici v Kosiciach?