icon

Má niektorá z vás silikóny?

slnkoo9
5. nov 2011

chcem sa spytat ci sa tu najde mamicka ci si dala spravit prsia.....kde?za kolko?ci je spokojnost.....chcem z 1tiek 3ky.dakujem komentovanie formou odhovaranie prosim NIE!

usacek79
6. nov 2011

ach jo, baby s malymi, vy mate ovela lepsiu moznost to nejako riesit tymi silikonmi, ale ja s mojim 5kami, co uz ja narobim 😒 akurat chrbticu likvidujem a po kojeni padnu isto "proklate nizko" 🙄 a teda videla som dvoje prsia, ktore boli upravovane (podvihovane, prip. trochu zmensene) a je to otrasne! sice to pod trickom vyzera aj bez podprdy celkom dobre, ale noholo - pomoc! hnusna jazva v tvare T od bradavky nadol a potom pod celym prsom, proste podes, ved by sa muz zlakol! 😖 nam s vemenami neostava nic ine, ako sa s tym zmierit.. 🙂 ale su aj vacsie problemy na tejto planete, ako nase kozy 😉

slavomira22
9. nov 2011

Ja by som si dala tiez len mojmu muzovi sa to nepaci vraj keby ich drzal by sa necitil dobre 😉 No tak neviem mozno casom mam dve deti a viete kazdy ako to je po kojeni nemam opadnute nic len malinke no co uz ☹

lenka0283
9. nov 2011

ja by som si dala urobit az po druhom dietati lebo kamoska mala ked kojila dala zato kopu penazi a potom jej to pekne ovislo a mohla ist odznova :D

katka3012
9. nov 2011

Ked ti to zdvihne sebavedomie,tak preco nie 😉 I ,ked ja by som do toho nesla

4ocka
12. nov 2011

Ja osobne tera po druhom porode mam problem zohnat peknu podprdu,lebo nosim velkost E a F a to mam len 25 rokov...a take melony..otras...chrbat boli...si vemite ze ja lezim v klude na chrte,prso dam len na bok a maly moze v lahu kludne pit,ziadne lezanie na boku a ze tym spodny kojit ako v porodnici nakazali 😀 alebo skuste si dociahnut bradavku k svojim ustam 😀 ja keby som chcela tak sa mozem s prepacenim aj pocecat ☹ kex,tak urcite by som si dala krasne C cka spravit..aj su velke,aj nadherne podprdy sa daju kupit..len musim schudnut,lebo aspon tie velke prsia prekryvaju kila navyse..hadam raz nasetrime,alebo jezisko vybavi 😀

wejbynka
8. jan 2012

ahojte kocky, ja mam silikony a je to ta najlepsia vec na svete:!)nemenila by som ani za nic. som maximallne spokojnaa a vrele to odporucam, isla by som kludne aj znova, bolest skoro ziadna a vysledok genialny🙂do mojho centra som uz odporucila 6 kamosiek a kazdy si lekara vyspevuje🙂

mihouk
9. jan 2012

Ja tiez planujem ist si trochu vylepsit tvar a podvihnut. Uvidime ako mi ich mala este zdevastuje 😝 Myslim ze na tom nie je nic hrozne, ved sme dubacikom obetovali dost z naseho tela, tak preco ked je uz konecne nase nedat ho trochu do poriadku. Sme matky, ale v prvom rade zeny a materstvom sa zivot nekonci. 🙂

sandrita08
4. jún 2012

Ahojte baby 🙂 tie ktore ste si dali silikonove implantaty chcem sa vas spitat ako dlho vas to bolelo? je to velka bolest?
A tiez o kolko ml ste si dali? co je normalne?

tigris20
7. jún 2012

kolko vlastne stoja?

lady511
7. jún 2012

ja yb som si tiež dala lenže ešte možno bdue druhe o par rokov,,takže až potom,,po kejení ci nemam padnute len maličke čo večšinou riešim push upkou..manželovi sa vraj páčia...no len by som chcela večšie aspon o číslo..tiež neviem cenu 😒

mirkali
7. jún 2012

nie nemám ale uvažujem teda ja som už rozhodnutá ale ešte nie sú bubáky na to

gubcikova
7. jún 2012

raz som sa informovala.ja som mala 3 no po pôrode prvej dcérky už 4 a teraz po druhom je to medzi 4-5.prsia ovisli.jedno väčšie,druhé menšie.chcela som si ich dať spevniť,ale ako písala @usacek79 tá jazva je hnusná a to ma odradilo.ked som sa informovala na silikony pred dvomi rokmi bolo to 1000€.ale sú aj také možnosti ako návšteva psychológa,ktorý ti to odporučí,že proste tým trpíš a polovicu preplatí poistovna.takisto to je pri veľkých prsiach.tam už potom môže toto odporučiť aj ortopéd,alebo obvodný o zmenšenie,alebo spevnenie.skús stránku
http://www.klinika.sk/zvacsovanie-prsnikov.phtm... a tu je cenník http://www.klinika.sk/cennik.phtml?id3=33421

nercia
27. sep 2012

Ja som bola na zväčšenie v pondelok v Prešovskom monobloku. Po dvoch rokoch kojenia (dva detičky) som mala hrozný stav. Dala som si Nagor Impleo , okrúhle, 375 ml, stredný profil. Po operácii je najhoršie, že som nemohla spať, keďže ma brutálne bolela chrbtica a hrudná kosť. Bolesť prsníkov je asi taka, ako keď som odstavovala dojčenie a mala prsniky ako kamene. Výsledok zatiaľ nemožem povedať, lebo sú prsia opuchnuté a strašne stiahnuté v špeciálnej podprsenke. V podstate nič nemožem robiť rukami, lebo to boli ale manžel sa stará fantasticky a si to aspon skúsi čo všetko stíham za deň... Kým budem ako tak fit, isto prejde nejaký ten týždeň. Všetky predoperačné vyšetrenia som si hradila sama- 119 eur a dokopy ma to stálo 1630 eur. Personál skvelý, jedlo úžasné, nadštandartná izba... akurát to spanie je hrozné. Aj teraz doma spím v sede a dookola veľa vankušov a perin aby mi bolo pohodlne. Už sa neviem dočkať na výsledný tvar- také štvorky by mali byť.

kosta123
30. sep 2012

nercia - iba 1630 e ?? sa mi to zdá celkom lacné, to ja som pozerala iné palky,,,a za túto cenu bolo max.zdvihnutie.

zuzulienka1973
30. sep 2012

Chi,chi ja tiez nemam asi ani jednotky .Och som stastna ,ze nie som sama.MM to nevadi ,aspon nema robotu pokedy by ich cele poopacoval

456456
2. okt 2012

Ja mám kámošku, ktorá nemala skoro žiadne dala si dvojky, a teraz už chce trojky po 5 rokoch🙂

nicolina
9. feb 2013

Ja som bola pred 3 rokmi u MuDr. Pikulu v BB-Novamed....spokojnosť 😎. Ale tiež by som už po čase prijala aj väčšie 😀....cena v tom čase bola 2000 eur+ pooperačné prádlo+konzultácia

danniellitta
2. apr 2013

Ahojte dala ste si niektora v ke robit ? Nosila som D po kojeni a otehotneni nosim G ale splasnute 🙂 viete mi niecomodporucit aky silikon a aky velke aj ked 5 budem mat mne jedno

kacickah
1. jún 2013

ahojte kočky ja plánujem ist v júli do púchov vraj to robí nejaký doktor s banskej bystrice vraj je super..len neviem čo to všetko obnáša a či má niekto skúsenosti..chcela by som trojky neviem ako to je v ml len sa bojím aby bolo všetko ok nakolko som rodila už dávno po pôrode som dosť schudla a nejak sa nedarí pribrat max tak 58 kíl..raz priberm potom zas schudnem takže miesto prs mám len kožku..boli ste niektorá v púchove?ako to je s liekmi beriem antiku a roaccutan 20 mg..dakujem za vaše odpovede

horalkalv
10. aug 2013

Ahoj kacickah,tak uz by si mala mat po tom...Ako si na tom?Bolesti si mala velke?Ja sa chystam tento rok ale este neviem kedy presne,asi december 🙂A ja som radsej vysadila antikoncepciu,lebo som pocula ze ju nie je vhodne brat ked si ides dat spravit cicky.A ked som ju uz vysadila tam mi doktor povedal ze ak ju chcem zacat brat tak uz len nejake 2 mesiace po operacii...Ozaj a kolko ta to cele vyslo?A ako sa volal doktor ktory ta operoval?

zuziq8
10. aug 2013

Tu nájdete mamičky, ktoré majú silikónové prsia, ich skúsenosti, rady, fotky: https://www.modrykonik.sk/skupina/2363/ 🙂

stacinka69
29. nov 2013

Ja mam zvacsene u Dr.Cervena a som spokojna.Porodila som teraz a idem na vacsie 550.pred tym som mala 300ml teraz budem mat 550 ml.prsia mi trosku opadli kojenim ale uz to neni taky krasny efekt ako byval 😀.Len ked sa stretavam zo znamimi tak teraz dost casto chodia ku Dr opravovat.vraj flaka robotu.Uvidime opytam sa este zopar kamosiek co maju viac krat zvacsene a ked mi povedia nieco zle tak skusim Minarovie. 🙄

livi
3. dec 2013

prepáčte, že sem napíšem toto, asi by ste ma možno niektoré ukameňovali, ale toto je proti prírode, treba sa mať rád také aké ste. väčšina partnerov pokiaľ viem a čo som čítala, svoje partnerky akceptuje také aké sú a ak nie, potom ten partner nestojí zato. silikóny nikdy nebudú ako prirodzené prsia a prívlastok "krásne" je v tomto prípade odveci. aj ak je to najlepšie odvedená robota, stále to je vidieť. som si istá, že sa to viac páči ženám ako mužom. muži majú radi prirodzenosť, tá nikdy nevyjde z módy. ani ja nie som dokonalá a prsia tie už vôbec nemám dokonalé, ale meniť ich nebudem, jednak preto, že partnerovi sa páčim a v jeho očiach by som klesla asi dosť hlboko, ak by som si toto dala so sebou spraviť. to totiž nie sú LEN prsia, to je v hlave 😔

dajka9876
10. dec 2013

Ahojte chcela by som sa opytat nepoznate niekoho v ziline alebo martine? Chcem si dat silikony ale neviem k akemu doktorovi.dakunem

stephanie18
9. jan 2014

Ahojte!! Niekto v Kosicich na ENVY klinike skusenosti???? MUDr. MAHDI NASAB????? Dakujem!!!!

netopier
18. jan 2014

Ahojte baby,

ja silikony mam už 13 rokov..robili mi ich v BA a stali ma vtedy 57000sk 🙂 davala som si ich robit až po narodeńi dcerky ked už mala 2,5roka a vedela som že dalsie už nebude... Ja som totiž prsia nemala žiadne iba po porode ale po kojeni sa opat stratili..dala som si urobit velkost B a som nesmierne spokojna..nemala som a ani nemam žiedne problemy ako to podaktore opisuju..dokonca aj teraz na ultrazvuku mi doktorka nechcela verit že mam implantaty, bola uplne z toho v šoku ake ich mam krasne urobene ( prirodzene).. 😵

dida21
18. jan 2014

ahoj Stephanie 18, neviem sice , či si to prečítač, ale v Ke je vynikajúci doktor MuDr. Ján Švehlík..ja som pri čom bola v auguste a som spokojná aj s výsledkom a aj s jeho prístupom ;)

dezire1000
5. feb 2014

Odporucam pana doktora Švehlika v Košiciach.Moje dve kamaratky si u neho dali robit prsia a praca fakt nadherna uplne.Jedna ma 420ml a druha 350ml.Konzultacia je zadarmo a operacia so vsetkym stoji 1840e ja sa chystam v maji na opku 🙂

koriblik
16. mar 2014

Babenky s vacsimi prsiami, riesili ste niektora silikony alebo korekciu?

iliaca
17. mar 2014

Moja kamaratka si dala spravit prsia v Bratislave u pani doktorky Simonovej. No musim povedat, ze sa vydarili. Take prsia som vzdy chcela, ak by som mohla (zo zdravotnych dovodov nemozem - mam nejake onkologicke nalezy na prsnikoch ☹ ) hned by som si dala spravit prsia, krasne, pevne, zenske.