icon

Má pracovník zásielkovne právo informovať o balíkoch?

1. dec 2023

Ahojte, na uvod prepacte za anonyma ale potrebujem sa len poradit, Ak si objednate balik cez zasielkovnu packeta a idete si poň, v danej zasielkovni vsak mate aj iny balik ale chcete vyzdvihnut len jeden konkretny, pracovnikovi ktory tam pracuje poviete cislo balika, on je povinny alebo ma pravo vas informovat aj o dalsich balikoch a nanutit vam aby ste si ich vybrali ak su na vase meno alebo na meno vasho rodinneho prislusnika?, alebo ma s vami riesit len ten konkretny balik pre ktory ste si prisli a ku ktoremu ste mu nadiktovali udaje?..

Strana
z3
lucka1222
2. dec 2023

Packeta nemôže vydať balík bez hesla, zásielku by to nezaevidovalo ako prevzatú a balík vy "chýbal", v systéme to zostane ako nevydané. O presmerovanie balíkov na inú zásielkovňu Packeta robí bežne, zvlášť teraz pred Vianocami - stačí, aby odberné miesto malo naplnenú kapacitu ...

lindus_esterka
2. dec 2023

Ano, hlúpa zhoda nahod ale nastastie nema muz 5 rokov aby nevydrzal pockat na darcek do narodenin. Keby viem, ze mi tam cucia baliky dva, pricom ide o tajny darcek tak tam muza pre istotu nepošlem. Naopak, mna by potesilo keby ma zamestnanec upozornil, ze tam mam viac balikov (ak by mi nedošla zatial sms atd), zbytocne by som sa tam nemusela trepať dalsi den znova

autor
6. dec 2023

@laila22 nie nemám chuť len preverujem

Strana
z3