icon

Má snívanie so susedom nejaký význam?

18. máj 2024

Neanalyzujem často každé sny. Máme celkom pekného suseda a teda sa vidíme často keďže sme na jednej ulici... Ale snívalo sa mi že sme vypisovali nejaké papiere a stále sa na mňa pozeral a potom sa ku mne pritulil Nejaké "znamenie" častého stretávania?

NIE SOM pubertiačka čo rieši všetko, ale nemôžem na to myslieť. Ďakujem za názory

stellarstar
•
18. máj 2024

Mne sa snívalo s jedným hercom, dodnes neprišiel

jaskolka
•
18. máj 2024

Je to akurát znamenie toho ze tvoj mozog vo sne takto spracoval vaše stretnutia cez deň. Nič iné v tom nehľadaj, sny nemajú nijakú logiku

babkaland
•
18. máj 2024

Sny sú len náhodný zhluk informácií z mozgu. A nielen tie ktoré ste zažili, ale môže to byť mix z hocičoho aj z filmov a tak.

Ja som raz mal sen že som velitel zásahového komanda a volal som sa John Retrobob. Vtrhli sme do kaštiela v obci, v ktorej v skutočnosti kaštiel nieje, a nikoho sme tam nenašli. Tak to čo je za sen? Nikdy nikoho s takým menom som nevidel ani v počítačovej hre ani vo filme a nič nemám ani s tou obcou ani s kaštielmi, a ani som už roky nehral counter strike... Tak neviem kde to mozog nabral.

Ja často zaspávam pri televízore a už som viackrát zažil, že mozog vytváral príbeh vo sne na základe zvuku v TV. Keď som sa prebral v telke išlie tie zvuky a konverzácie o ktorých sa mi aj snívalo.

Možno nejako takto fungujú aj tie učenia sa jazyka počas spánku.

taynee
•
Odpoveď bola odstránená
•
marca12
•
18. máj 2024

Ja som mala v sne brutalny sex s jednym hercom. Co si mam o tom mysliet? 😂 Je to len sen,podvedomie. Fesny sused ti ostal v podvedomi a vynoril sa v sne.

patus_2
•
18. máj 2024

Sny síce vedia zamotať hlavu, ale nič reálne neznamenajú. Mnohokrát sú tak divoké, že som ak rada, že nič neznamenajú :D ale ak sa ti sused páči, tak spolu môžte pokecať a ísť na kávu bez ohľadu na sny. Teda ak ste obidvaja nezadaní 🙂

autor
•
18. máj 2024

@patus_2 so susedom si stále vieme niečo povedať... Niekedy mám pocit že sme ako starší brat a sestra 😀 ale tak (zatiaľ) je to o komunikácii

basulaak
•
18. máj 2024

Mne sa snivalo, ze som mala sex s rodinnymi prislusnikmi (rodicia). A co to znamena? Nic, asi som v ten den videla vo filme eroticku scenu a bola v kontakte s rodicmi. Mozog si hodil mincu a vyprdol najvacsiu blbinu co ho napadlo ako spracuval podnety z toho dna.

maxalla
•
18. máj 2024

Podla toho, co citam, a toho, ako si to autorka analyzujes, by som skor povedala, ze je to len odraz tvojich tuzob.

scarrida
•
20. máj 2024

No tak ja naozaj dúfam,že takéto sny nič neznamenajú,keďže mne sa snívalo s Andrejom Dankom😂a mali sme spolu pomer a po ňom ja naozaj netúžim

slovakboy
•
20. máj 2024

Sny sú hlasom podvedomia. Ale sú velmi náhodné. V pripade psychickych problemov sú sny zdrojom informácii pre psychiatra. Ale ty maš len nahodny zdravý erotický sen. Ja mávam pravidelne.