Má tento vzťah budúcnosť?
Ahojte, mam asi pol rocny vztah s muzom, s ktorym sa poznam roky. Vzdy sme mali dobry kamaratsky vztah, takze ked sme sa dali dokopy, tak to bolo pre mna uplne prirodzene. Odkedy som s nim, mam zdrav. problemy (zapaly). On mi pomahal, ako mohol. Problem je, ze ani po pol roku spolu, stale nepoznam nikoho z jeho kamaratov ani rodiny. Ani neviem, ci o mne vedia. Volny cas travime oddelene. Pride za mnou raz do tyzdna. Ked niekam ide, nikdy ma neberie so sebou. Akoby nechcel, aby som bola sucastou jeho zivota. Sviatky travime kazdy zvlast so svojimi rodinami. Rozpravali sme sa o vztahu a vie, ze chcem deti, on povedal, ze to v najblizsich rokoch neplanuje. Ked som sa pytala, ci si vie so mnou predstavit buducnost, tak nevedel co povedat. Nad takymi vecami nerozmysla. Zaujima sa len o svoje konicky. S inymi zenami sa nestretava ani nekomunikuje. Som z toho nestastna, lebo vidim, ze sa postupne odcudzujeme. No ja by som potrebovala vztah, kde viem, ze sa to niekam ubera. Mam 36, stravila som roky na zoznamke, takze viem, ake je tazke v tomto veku stretnut niekoho "pouzitelneho". Myslite si, ze mam si hladat niekoho ineho, alebo mam nanho cakat? Mozno je to nanho len prilis rychlo?

@anonym0001
? Aj on si myslí že máte vzťah? Alebo len ty?
? Nájsť niekoho použiteľného na zoznamke? Veru nie......to sa hľadá inde.