icon

Ako ukončiť vzťah, keď už ho neľúbim?

29. apr 2026

Spoznali sme sa na zoznamke a chodili sme spolu vyše dvoch mesiacov, ale potom som sa dostala do nemocnice a vzťah sme ukončili. Teraz po roku a pol sme sa znovu dali dokopy. Ide o to, že to začínam ľutovať. To, že som sa k nemu vrátila. Zistila som, že ho vlastne aj napriek tým dvom mesiacom vôbec nepoznám. Čím viac ho spoznávam, tým viac viem, že sa k sebe nehodíme. Neviem, akým spôsobom mu to povedať, lebo on veľmi očividne zaľúbený je. Kupuje mi kvety, berie si kvôli mne voľno z práce, aby sme mohli byť dlhšie spolu a pod. Mám výčitky, že to takto cítim. Veľmi rýchlo som sa vrhla do vzťahu, a neviem, akým spôsobom vycúvať, aby som mu neublížila.

anonym_c7c810
29. apr 2026

Povedz mu to tak, ako tu. Ze si myslis, ze k sebe nehodite. To neurazi ziadneho cloveka. Ze to nie je o vyzore,... ale o roznej povahe.

anonym_ff2713
29. apr 2026

@anonym_autor nedavaj mu falosne nadeje, to je velmi sebecke. Za ten cas by mohol stretnut zenu, co ho bude lubit.

anonym_9f5822
29. apr 2026

Čím skôr mu to povedz nech sa chlapec zariadí a už mu nedávaj falošné nádeje, nezaslúži si to.

enmery
29. apr 2026

Keby si ty milovala niekoho ako koňa, a on ti povedal papa, ublížilo by ti to tiež. Ublíži mu tak či tak, ale to patrí k životu. Paradoxne mu viac ublížiš predlžovaním tejto lži. Byť úprimná, že ste si proste nesadli ako partneri a nechceš kradnúť čas ani sebe a ani jemu.

anonym_b22ccd
Včera o 08:27

@anonym_autor nemaj vycitky , ze to necitis tak ako on.. maj vycitky z kazdeho dna navyse, kedy on veri, ze je to obojstranne , zatial co ty vies ze tomu tak nie je... normalne mu to uprimne povedz

romiada
Včera o 10:53

@anonym_autor povedať pravdu. Akokoľvek kruta bude. Pretože ak to tak necitis a budeš pokračovať ďalej, tak klameš a zdržuješ dvoch ľudí. Seba aj jeho. A to je ešte horšie.

anonym_bf565b
Včera o 20:34

Normálne mu to povedz inak to nejde.Nema zmysel byť vo vzťahu v ktorom nechceš byť

anonym_417058
Včera o 20:35

Netrápte sa, čím skôr povedať.Zivot je krátky, nemrhajte si ho navzájom