icon

Má zmysel otvoriť americký detský second hand v Poprade?

markinko
23. jan 2015

Ahojte mamičky chcela by som otvorit second hand v Poprade s americkym detskym textilomod 0 az po 18 rokou veci su uzasne materialovo aj vyzualne a ceny masaker nizke napr....tricko ako nove znacka Carer 2,6 co vy nato?????

acer11
•
23. jan 2015

V B.B. niečo také bolo,ale rýchlo to skončilo....

nyusika
•
23. jan 2015

ja ti neviem, skor by som si este nieco postudovala, napríklad slovensku gramatiku 🙂

osobne si myslim, ze ked niekto ma hlboko do vrecka, nebude robit zo seba sedlaka a kupovat znackove handry da sa kupit vkusne a nove aj za par eur. a celkom fajn funguje bazare na MK, ci na MMB

markinko
autor
•
Odpoveď bola odstránená
•
markinko
autor
•
23. jan 2015

@nyusika pozri tu a napiš čo si myslíš

markinko
autor
•
23. jan 2015

@acer11 kuk www.ameri.sk čo si mysliš

acer11
•
23. jan 2015

@markinko no,myslím si,že ti to asi veľmi nejde,keď si takto trápne robíš reklamu.... 😖

markinko
autor
•
23. jan 2015

@acer11 ja si nerobim reklamu len uvazujem o niecom takom v pp myslim si ze by to dost pomohlo mamickam kedze nase platy su katastrofou myslim to v dobrom nejde my o reklamu

sashabb
•
23. jan 2015

@markinko ako sa hovorí aj zlá reklama je reklama 😎 No ak chceš názor, tak ti ho napíšem. Za sekáčové tričko dať 8-9€ ??? ... to sa ani nečudujem, že to tu musiš propagovať 😝

markinko
autor
•
23. jan 2015

8?? to je ake ralph lauren

markinko
autor
•
23. jan 2015

@sashabb take by som tam vobec nedavala najdrachsie by bolo tak do 2,60 aj to by muselo byt ti-top take ceny 8-9 euro to stoja len masaker znacky Ralph Lauren Tommy Hilfiger

acer11
•
23. jan 2015

ak si nerobis reklamu,prečo sú v tom sekáči rovnaké veci ako v tvojom bazáriku? náhoda??nepodceňuj..... 😒

markinko
autor
•
23. jan 2015

Nie nieje to nahoda v mojom bazariku su veci po mojich synoch a davam ich aj na stranku aby sa lahsie predali🙂🙂 veci kupuje moj svagor detom a posiela my ich sem no tolko ze ani nestihneme vynosit ☹

monciciatko1
•
23. jan 2015

Podla mna to zmysel ma. Moj maly ma cca 50% oblecka zo second hand tava a to mu kupuje babka a navyse su to nove kusy za par centov. Deti rychlo rastu a niekedy je mne samej luto dat 40 eciek za bundu... Skus sa na nazor opytat v skupine Poprad

markinko
autor
•
23. jan 2015

@monciciatko1 no ved to ale tavama tovar vyhradne s anglicka my zasa usa a 85%z balika je vyzualne ako nova

acer11
•
23. jan 2015

@markinko to je úžasné,že švagor vám posiela toľko vecí,že ste si mohli otvoriť sekáč-len neviem prečo sa pýtaš,či ho máš otvoriť-zasekol sa zámok? či? keď si vedúca v tom obchode....fakt netuším o čo ti ide 😖

markinko
autor
•
23. jan 2015

@acer11 nie ale ja mam obchod len na nete a davno som tuzila po sekaciku🙂🙂 ako myslim o normalnej predajni v meste len sa bojim ze nebudem stihat objednavky s internetu lebo robim to vlastne na 70% ja sama a mam len dve baby co my fotia a triedia veci nemam dobre skusenosti zo zamestnancamy....cim je clovek ustretovejsi tym to robia na.....

acer11
•
23. jan 2015

tak to ti veľké šance nedávam ,keď si zrátaš všetky prevádzkové náklady a konkurenciu....ale vyskúšaj,ak máš možnosť a sama uvidíš-veľa šťastia 😉

markinko
autor
•
23. jan 2015

@acer11 tak vydajovo by to nebolo hrozne nakolko na predajnu mam vsetko co potrebujem stendre regale kasu vesiaky potvrdenia z uradou vsetko🙂 vyslo by ma to okolo 400mesacne neviem tazko povedat asi kaslem nato a hotovo....ale dakujem za nazory