icon

Má zmysel zapájať sa do súťaží?

1. sep 2023

Ahojte, taká blbá otázka na večer😄 zapájate sa do súťaží? Bežne vyhrávate? Oplatí sa to vôbec? Ja sa zapájam celé roky, kupujem si občas euro milióny alebo žreby, lístky do tomboly, zapájam sa do súťaží na insta, na fb, tu na MK, zdieľam, sledujem 300 ľudí, o dm boxy súťažím, na skautov sa zapájam, Niveu som zbierala, každý rok vypĺňam adventné kalendáre a nikdy v živote som nič nevyhrala 🥲 potom vidím že tu ženy vyhrajú aj každý mesiac, tak by som chcela vedieť či v tom je nejaký trik alebo proste iba nemám šťastie… asi prestanem strácať čas a peniaze a už sa do ničoho nebudem zapájať.

Strana
z2
zojkaaa
2. sep 2023

@katkaseiner nad 25e online/obchod je to jedno a na ich stranke zaregistrujes blocek alebo cislo objednavky

lula313
2. sep 2023

Podľa mna je to o šťastí. Ak nemas v zivote stastie na vyhravanie, tak sa to zo dňa na deň nezmeni. Podľa mna sa s tým treba zmieriť, zamysliet sa nad časom písaním komentarov na Mk, vypĺňaním udajov do adventnych kalendárov a pod, ja tiež nemam stastie, ale nasla som jedno charitatívne podujatie, kde chodi malo ludi a je veľa cien v tombole. Takze tento rok som nakupila listky za 70 eur a vyhrala som 4 ceny celkovo za cca 230, každý rok som v pluse a keby som nebola, výťažok ide na pomoc zvieratkam, takze by mi to vôbec nevadilo 🙂

lula313
2. sep 2023

A aj si myslim, že všetko je nám tak nejak v zivote dane. Mamu kamaratky doslova uprosila predavačka, nech sa zapojí do sutaze a vyhrala v nej osobný automobil. Nám sa zas obe deti podarili na prvý raz, ak by sa nepodarilo prvé hneď, dala by som vypoved v praci a išla inam, takze dieťa by nebolo, bol len jeden pokus a asi by sme sa k nemu neodhodlali. Ak je ti to dane, vyhra sa k tebe dostane.

katkaseiner
2. sep 2023

@zojkaaa vdaka

mima172
7. sep 2023

@zojkaaa Ahoj, prosím ta všimla som si, že tu spomínaš súťaž o DM box, prosím ta je toto stránka, kde sa dá registrovať blok?
https://www.mojadm.sk/nove/dm-box
Stále mi tam píše, že sa súťaž pripravuje, či dačo také a to už je 7meho v mesiaci. Alebo to chápem zle a pozerám zlu stránku?
Dakujem 🙂

zojkaaa
7. sep 2023

@mima172 teraz okolo 14-15 september bude nova, uz to byva kazdy druhy mes, cize bude v septembri a novembri a januari atd

Lajkni uch aj na fb a tam to tiez daju okolo 15 ho ze vyhlasujeme sutaz o dmbox 🙂

mima172
7. sep 2023

@zojkaaa Ďakujem 🙂

Strana
z2