Oplatí sa kórejská kozmetika pre citlivú pleť?
Ahojte, používate niekto kórejskú kozmetiku? 🙂
Posledné mesiace na mňa vyskakuje úplne všade, insta, fb a mám pocit, že každý tvrdí, aká je to záchrana na pleť 😅 Len sa v tom vôbec nevyznám – milión značiek, krokov, sér a neviem, či je to reálne také super alebo len dobrý marketing.
Máte niečo, čo vám fakt pomohlo? Hlavne ma zaujíma citlivá pleť, prvé vrásky 🙂
A oplatí sa do toho vôbec ísť, alebo ste sa po čase vrátili ku klasike?
Ja mám korejskú, netvrdím, že iná nie je dobrá. Našla som si rutinu. Mám balzam odličovač, tonikum, séra asi 4 druhy, krémy dva druhy a spfko.
@anonym_1b2d89 A dáš nejakú konkrétnu značku, poprípade konkrétne produkty, s ktorými si spokojná? Ďakujem.
@anonym_1b2d89 A dáš nejakú konkrétnu značku, poprípade konkrétne produkty, s ktorými si spokojná? Ďakujem.
@anonym_autor musíš si násť svoje, ja mám Banila Co, Geek and gorgeaus, Dr. Althea, Medicube, Beauty by Joseon, The Ordinary.
@anonym_autor odporúčam vždy zloženie produkti prekonzultovať s chat gpt. Vie veľmi dobre vysletliť a poskladať ti rutinu pre tvoju pleť. Napr Medicube má otrasné zloženie, hoci ke to veľmi vychvalovaná značka. Obsahuje take zložky, ktoré na tvár nechceš. Ja som z korejskej prešla na CeraVe, La roche posay, one.two.free!, medik8. Korejska mi strašne upchávala póry. Je veľmi veľa dobrých produktov, ale ak veľa naprd. Napíš do chat gpt akú maš pleť, prilož fotku a aké máš problémy a čo chceš zlepšiť a určite ti poskladá super riutinu. Určite by som použivala len 4 produkty ráno - cleanser, serum, krem, spf. Večer tiež. Počkáš pár meisacov ako bude pleť reagovať.
ja používam tiež mám citlivú pleť .Poskúšala som aj toniká,odličovače,krémy na tvár ale čo ja viem že by to bol nejaký extra zázrak.Ako každá iná kozmetika aspoň pre mňa a to tak mixujem skúšam aj drahšie aj ozaj drahe krémy aj lacnejšie
@anonym_autor ahoj! Ja pouzivam korejsku velmi dlho a velmi som s nou spokojna. Ak by si chcela radu, tak kludne mi mozes aj napisat na insta: livia.lola a velmi rada ti pomozem 🙂 a inak mam aj zlavovy kod 5€ ak by si chcela na Ksiszers pri nakupe nad 30€: F4W9LK1
Nie každému sadne, mne všetky kórejské produkty napríklad nevyhovujú, najviac mi sadla kozmetika od Mádary. 🙂

Ja mám korejskú, netvrdím, že iná nie je dobrá. Našla som si rutinu. Mám balzam odličovač, tonikum, séra asi 4 druhy, krémy dva druhy a spfko.