Mačiatko s teplotou
Dobrý deň. Mame male maciatko a je choré (ma teplotu a nechce jest) už štvrtí deň. Mohli by sme mu dat aj nejaké lieky pre ľudí aspoň na zmiernenie príznakov pokiaľ nepôjdeme vo štvrtok veterinári? Ďakujem veľmi pekne
@elmivelmi mačacie fórum na MK je ale autorka sa pýtala tu tak sme jej tu odpovedali a aj reagovali na tvoje dementné odpovede, to že niekde stínajú deťom hlavy to problém určite je a my ho nevyriešime ale to neznamená že človek má bezcitne pozerať ako umiera zviera ktoré trpí a samo si pomôcť nevie je odkázané na človeka
@janulik2008 a to že sa mačka vylíže a že má 7 životov to sú také drísty akurát
@janulik2008 nie teba som chcela označiť
Toto indivíduum elmivelmi je tu už známe svojím chorým postojom ku zvieratám. Vždy keď sa tu rieši nejaké zviera tak si tú príde vyliať žlč.
@janulik2008 ja som tiež videla umierať mačiatko a nemohla som mu pomôcť, našla som na ulici prechladene, utekala som na veterinu ale bolo neskoro dostalo zápal pľúc a doma mi zomrelo, bolo to hrozné ako sa trápilo a táto tu ani nechcem napísať že čo napíše že skape a bude druhé, hrozné dúfam že sa táto osoba nerozmnozuje a neplodí ďalšie také bezcitné stvorenia ako je ona
@nika523 ake skapinamie?Co taras zasa macka ma teplotu normalne sa ro neriesi niekedy sa to dokonca neriesi ani u deti,ludi,teplota sa vylezi.Aky problem zasa?Normalne respektuj a zdravy a triezvy nazor,teba som nespominal ani ostatne sektarky.Pisala som autorke na otaku.Ze no problem macka neskape a do piatku bude fit aj bez zvelirekara a ak nie tak isto vi stvrok si macku porisei aj bez zbytocnych stresov a tlakov od vas sektariek ze hned hned oaragraf a podobne nezmysly.Ale ved uvidis co napise autorka ak teda este odpise kedze vy ste ju tiez dost tlakovali nezmyslamy a paragrafmi.
Kebyze sa radsej ontoe chudence deticky tajto zaujimas a riesis problem tam,kde existuje nie ti nejake maca lutijes ,otrasne a otocene emocie z tvojej strany fuj.
@elmivelmi lenže teplota u mačiatka môže znamenať infekčné ochorenie, z ktorého sa len tak bez veterinárnej starostlivosti "nevylíže"
Tym chudencom,my uz zial nepomozeme, ale maciatku mozno ano.
@elmivelmi
@elmivelmi je tu skupina chováme mačky lenže myslím že do fóra skôr niekto nakukne ...
A uvedom si, že mačka nie je človek. A áno niektorí ( a radím sa k nim aj ja) berie mačku ako niečo viac ako iba zviera ale určite nie sú nad ľuďmi, ale my sme napr mali mačku 11 ročnú, mali sme ju od narodenia, takže sme ju brali ako súčasť rodiny. Keď sme ju dali uspať áno, priznávať revali sme ako deti lebo aj keď nad privádzala do zúfalstva tak ako trz Oskar tak bola viac ako len zviera a aj keď bola možnosť ju nechať tak, týždeň by sa trápila a odišla by v bolestiach tak odišla v kľude.
@nika523 ona je v každej diskusii o mačkách. Pamätám si jednu, kde jedna mamička riešila tuším že mačka cikala do vane? 🤔 a boli tam normálne odpovede že čo to môže byť a ona to "zaklincovala" že mačka by letela z domu, alebo že mačky ktoré sú chované vnútri sú týrané. Nám cikal kocúr tento tu 👇 do košíka s práškom a namiesto toho aby sme ho "nakopali" sme prišli na to, že mu vadí že chodieva kocúr zvonku dnu a keď prestal chodievať tak aj prestal cikať ... aké jednoduché 😁

@janulik2008 Ano ale potom sa necuduj ak clovek ma iny pohld na chov domacich zvierat ako ty.Nie kazdy ich berie ako deti. ja som nic nemormalne nenapisala ako to ze si nema robit starosti do stvrtk macka nezdochne prinajlepsom sa vylize a bude fit .
Takze najlepsie by bolo zalozit si forum kde mate podobne zmyslanie a tu nebudete oxidovat a hlvne nebudete komfrontovat ludi s normalnym vztahom k zvieratam.