Mačička vs zakrslý králik
Ahojte takze blizia sa narodeniny mojho partnera a mam dilemu. Ci kupit zajacika alebo macicku. Co by ste mi radili? Mame 1izbovy bytik s terasou zajka by som vedela eventualne dat v lete na terasu. Macicka je zas tiez mojkava a hrava tam u nej by mi ale asi vadilo ze bude behat po stole a kuchynskej linke navyse ak by sme sli na dovolenku nemame ju kde dat nasi maju psa a neznasa macky. Zajko je celkom dobre riesenie ale bojim sa toho hlodania kedze mame v byte propanbutanovu flasu a hadica z nej sa taha po zemi tak aby to neprekusol. Ale u macky zas by mi vadil ten zachod len je s tym menej starosti ako zo zajom.pls poradte mi do dvoch tyzdnov musim vybrat bud macicku alebo zajka. Dakujem za rady
@bielavlcica kup mu ponozky, akekolvek zviera bude u vas trpiet...
Aj my sme zatial v 1 izbovom a tiez sme chceli s manzelom nejakeho spolocnika ( psika sme hned zrusili kedze obaja mame doma psov a vieme aka je to starost, a hlavne obmedzovanie) Zvolili sme preto skrecka (dzungarsky) Da sa snim pomojkat aspon s nasim, cely den spi, vecer ked robi obcas hluk dame ho do kupelne a nevieme ani o nom. Klietku mame akurat, ani nie velku ani nie malu 🙂 a ked niekam ideme na 3 dni ostava doma lebo jest dostava kazdy 2 den a ak ideme na dlshie odnesiem ho kolegynke ta mu vymeni len jedlo a vodu a nema viac roboty s nim aj ked oni maju doma tiez skreckov takze sa tesia ked dostanu aj nasho 🙂 a co sa tyka vybehu kupili sme mu taku gulu, tam si vojde zavrie sa a beha si po byte kam chce 🙂
Mačka celý deň zavreta v. 1 izbe je samovražda 😒bude jej kvalitne dr*at a vam potom z nej😂
v takom malob byte mozno tak andulky alebo rybicky. ako ver tomu, ze to bude aj dost citit, aj ked sa budes akokolvek snazit tomu zabranit. predsa len ta macka alebo zajac budu same doma skoro cely den. mala by si si to este premysliet
Ja bývam v dome a mám zvieratká, ale poviem ti, aj tak je s nimi dosť veľa balamút..radšej mu na narodeniny objednaj masáž alebo s ním choď niekde na víkend na chatu...nechovaj v tak malom byte zviera, to bude časom trápenie aj pre Vás dvoch...

Mama mala zakrsleho zajaca... ako mladatko je to mile zvieratko ale neskor zacal aspon ten jej vsetko hryst.. kable.. nabijacku. Vankuse sedacku deku.. vsetko mozne takze ho uz nemohla nechat behat volne v byte