Mačka ma stojí veľa energie
Ahojte.
Mám 12 ročnú mačku. Už 4 roky mi robí neznesiteľné problémy, má to po psychickej stránke. U veterinara sme boli, pomôcť nevie, po fyzickej stránke je zdravá.
Neviem s ňou žiť, ale bez nej si to tiež neviem predstaviť. Ští kade tade, každý deň. Keď som doma menej, keď idem do obchodu najdem aj 3 nové mlačky. Stojí ma neskutočne veľa energie.
Neraďte veterinára, boli sme xkrat.
Neraďte zmeniť prostredie, venovať sa jej atď....nepomohlo. Nepomohol ani felliway, ani najdrahšie krmivo na trhu, nepomohlo ani zmena zachoda....nepomohlo nič, nič, nič. Už nie je čo by som skúsila, okrem utratenia. Tie čo napíšete
,, darovať " tak si položte otazku či by ste takú mačku darovali, ktorá je pohroma pre čistú domácnosť.
Dať utratiť? Alebo by ste žili v špinavom byte? Je tu niekto taký, kto trpel domácemu miláčikovi extrémne správanie, ako to dopadlo?
Stara diskusia ale ako to dopadlo s cicou a s Vami ?🥺
Stara diskusia ale ako to dopadlo s cicou a s Vami ?🥺
@columbine ja som už raz mala rozpísané a zmazala som to, tiež by ma zaujímalo, či sa cica polepšila
@columbine ja som už raz mala rozpísané a zmazala som to, tiež by ma zaujímalo, či sa cica polepšila
@karolinakr ahojte, mačička stále šťastne nažíva s nami. Situácia sa zlepšila, už to nerobí 🙂 chcelo extrémnu trpezlivosť, zopár psychických zrútení...ale stále je to parťáčka. Už 15 rokov.
@fazulka21 tak to som rada, že si ju nedala eutanazovať..ako si ju na koniec presvedčila, nech ciká, kam treba? :D
teraz čítam, že dostáva aj štedrú večeru..to aj moj otec, ktory povedal, že ked donesiem škrečka, tak ma s ním vyhodí a so mnou zatočí, mu dával "štedrú večeru". 😀
jaj, stare zlaté časy
@fazulka21 ta je rozkosna ❤️❤️❤️
@karolinakr
@janulik2008 hej je to mazlik. Moja domácnosť bez nej by bola smutná
@fazulka21 tak to som rada, že si ju nedala eutanazovať..ako si ju na koniec presvedčila, nech ciká, kam treba? :D
@karolinakr vieš čo...no čas. Nič viac. Snažila som sa jej viac venovať, často fakt často čistiť zachodik, na miesto kam značkovala som dala handry, položila na ne citron (mačky nenavidia všetky citrusy)... časom postupne značkovanie vymizlo. Ale nerada na to obdobie spomínam. Bolo to hrozné a sám veterinár mi povedal že už dávno som ju mala dať uspať. Nedivím sa že som to chcela urobiť. Už som ju mala objednanú, no v deň keď som s ňou mala ísť....no nedalo sa mi. Bude so mnou až do smrti. A to teda nie som mačkomil, ani sa nepovažujem za mačkárku.
@karolinakr vieš čo...no čas. Nič viac. Snažila som sa jej viac venovať, často fakt často čistiť zachodik, na miesto kam značkovala som dala handry, položila na ne citron (mačky nenavidia všetky citrusy)... časom postupne značkovanie vymizlo. Ale nerada na to obdobie spomínam. Bolo to hrozné a sám veterinár mi povedal že už dávno som ju mala dať uspať. Nedivím sa že som to chcela urobiť. Už som ju mala objednanú, no v deň keď som s ňou mala ísť....no nedalo sa mi. Bude so mnou až do smrti. A to teda nie som mačkomil, ani sa nepovažujem za mačkárku.
@fazulka21 vies co? My sme doniesli v juli maciatko spred obchodu 😃 a akoze mala som maciatok dost ale co toto vystraja 🫣🫣🫣 prosim pekne skace do zachoda (mama ju raz musela okupat lebo skocika ked bola 💩🫣🤣), skace do kosa na pradlo a najradsej utoci na nohy. A po tom vsetkom pride vecer k tebe a takto zaspi ...
My sme dostali "odporucanie" kocura uspat lebo si zlomil labku. Kocur je po operacii chvalabohu vsetko ok, az na to ze musi este do cca polovice septembra byt v klietke trochu mu z toho zacina harašiť 🤣🤣🤣 ale vydrzal doteraz tak uz to nejako da 🤣

@0silvia0 😀