Mačka ma stojí veľa energie
Ahojte.
Mám 12 ročnú mačku. Už 4 roky mi robí neznesiteľné problémy, má to po psychickej stránke. U veterinara sme boli, pomôcť nevie, po fyzickej stránke je zdravá.
Neviem s ňou žiť, ale bez nej si to tiež neviem predstaviť. Ští kade tade, každý deň. Keď som doma menej, keď idem do obchodu najdem aj 3 nové mlačky. Stojí ma neskutočne veľa energie.
Neraďte veterinára, boli sme xkrat.
Neraďte zmeniť prostredie, venovať sa jej atď....nepomohlo. Nepomohol ani felliway, ani najdrahšie krmivo na trhu, nepomohlo ani zmena zachoda....nepomohlo nič, nič, nič. Už nie je čo by som skúsila, okrem utratenia. Tie čo napíšete
,, darovať " tak si položte otazku či by ste takú mačku darovali, ktorá je pohroma pre čistú domácnosť.
Dať utratiť? Alebo by ste žili v špinavom byte? Je tu niekto taký, kto trpel domácemu miláčikovi extrémne správanie, ako to dopadlo?
@lukino2000 ja autorku sčasti chápem ale toto trpieť 4 roky je podľa mňa trz neskoro. Naše sú také ze Muro von vyjde ale keď tam vidí Kocúrov tak len pozerá a Oskar ten otvorí dvere ale von nejde, boji sa 😀😀😀
A k tomu že si ju mame vziať my co mame macky, každý vie či jeho mačka zvládne ďalšie zviera lebo aj na to treba myslieť ze nie každá mačka bude trpieť nováčika
keby kazdeho problemoveho cloveka utratili,tak okamzite zmiznu problemy s preludnenim planety...hneva ma,ako drsne sa tu zeny vyjadruju ohladom ziveho tvora,ktory roky robil radost-a teraz ked ma problemy tak ho vyhodit von zatvorenym oknom? parada...autorka-chapem tvojej vycerpanie,tak sa naozaj neda zit-ale kup jej nejaku velku klietku,zoberte ju normalne na voditku von do prirody a popri tom hladaj skupiny aj na fb-skalni mackari sa najdu,ktori ju dochovaju..urob to pre nu...
@lukino2000 preto hovorím že to mala riešiť oveľa skôr a nie keď ma 12 ročnú mačku už
@lukino2000 riešila som to už oveľa skôr, v podstate od začiatku. Toto nie je premiéra, ani druhá diskusia. Riešim to stále, problém je v tom, že sa jej nedokážem vzdať a keď si predstavím akékoľvek riešenie že ona u mňa doma už nebude, tak mi príde že moja domácnosť nebude kompletná. Chcem, aby bola taká, ako predtým. Alebo aspoň na znesitelnej urovni. Rozhodla som sa, že znovu skúsim všetky možné lieky na podporu jej psychického zdravia. Mňa fakt nebavilo tu čítať že ako ma mačka nemá rada, tak preto trpí. Zaujímavé...ja si myslím opak.Je na mňa fixovaná. Čaká ma každý deň. Spí so mnou každý deň. Tuli sa a pradie hneď ako sa jej dotknem.
Nejak to už spolu doklepeme.
PS: dva dni bez nehody. Malý úspech, ale všetko tak začína, no nie?
@fazulka21 a čo sa neobrátis na tu macaciu psychologicku? Veterinári majú síce vzdelanie, ale chybaju im skusenosti. To je akoby si chcela od neurochirurga, aby tá liečil ako psychiater.
@tramtada31 ja neviem čo máte všetci s mačacím psychológom 😀 ako sorry ale to je pre mňa cez čiaru.
Ja mam tetku na dedine, tam by som ju fukla.Ked ošti zahradu, nič sa nestane..Skoda, že nebyvaš v dome, to by bol taky kompromis
Toto si pozeravala? Tento človek fakt vyriešil všetky problemy..Vola sa to ma pekelna kočka
na Prima zoom a Animal planet
@karolinakr kukla som to 😀 pozrem aj iné diely, diky
@karolinakr on je super inak 😁
@fazulka21 😻 no čo vy dvaja? už ste sa zmierili?
@karolinakr ale hej. Snáď to bude fajn. Dám jej ešte šancu.
@0silvia0 😂
@rusalinka 😸😹
@fazulka21 ňuňušik dostane na prdel
@fazulka21 pozri, my máme bytového dizajnéra :D a ešte po tom všetkom si ľahol hore na chodbu a pozeral cez zábradlie (našťastie na nikoho tie kvetináče nepadli :D )

@lukino2000 dať ju von...