Mačka skáče do kočíka
Ahojte (hlavne) mackari 🙂 mame doma par dnove babatko a konecne mozme chodit von na prechadzky. Po prechadzke by som ho rada nechala dospat v kociari, ale nas kocur vcera po chvilke skocil k decku priamo do kociara. Nic sa nestalo, vyhodila som ho von, ale pokial by babatko nebolo zakryte/skocil mu az na hlavu, moze ho pridusit/posrabat. Mate niekto podobne drzu macku/skusenosti? Ako to riesit a zabezpecit, aby sa babatko v klude vyspalo?
@dusankomoj toto som aj ja chcela napísať 😁 a keď už sa bude báť rozprašovača stačí ho nechať na kočíku a už si to nedovolí 👍👍👍
@majlo1234 mame na dvore macky a to je presne ten dovod, preco tam deti nespali (okrem ineho....) proste ta macka vidi (zvlast hlboku vanicku) ako famozny, makky, teply peliesok a snazi sa dom dostat. Ja kocik nemozem nechat ma terase ani minutu, lebo by boli okamzite v nom a to mi teda bytostne prekaza. Raz do neho jedna skocila a okamzite som ho cely prala. Na tu sietku pozor. Ta macka tam skoci, do sietky jej zachytia pazuriky a skoci to vacsim pruserom ako bez tej sietky.
@majlo1234 toto bolo treba riešiť pokým prišlo dieťa.Teraz ste jej spravili šok, že ste ju vyhodili von a ešte ju odhanas.Macka je svojhlava a preto by som ju nechcela.Doteraz mohla byť všade aj v posteli ona nechápe čo robí zle.Daj jej na terasu nejaký peliesok.A dávaj pozor aj, keď bude dieťa väčšie mačky sú prefíkane a žiarlivé.

@majlo1234 tento komentar uz je mimo aj temy aj mojho chapania ..