icon

Mačka skáče do kočíka

majlo1234
29. aug 2021

Ahojte (hlavne) mackari 🙂 mame doma par dnove babatko a konecne mozme chodit von na prechadzky. Po prechadzke by som ho rada nechala dospat v kociari, ale nas kocur vcera po chvilke skocil k decku priamo do kociara. Nic sa nestalo, vyhodila som ho von, ale pokial by babatko nebolo zakryte/skocil mu az na hlavu, moze ho pridusit/posrabat. Mate niekto podobne drzu macku/skusenosti? Ako to riesit a zabezpecit, aby sa babatko v klude vyspalo?

Strana
z2
mabenn
29. aug 2021

@majlo1234 tento komentar uz je mimo aj temy aj mojho chapania ..

0silvia0
29. aug 2021

@tara42 suhlasim, vsetko sa da vyriesit, ale treba chciet... pre dieta je idealne vyrastat odmalicka medzi alergenmi...

0silvia0
29. aug 2021

@majlo1234 skus napisat aj do skupiny we love cats, tam sa nachadzaju hlavne milovnici maciek, ktori tiez maju deti, takze tam najdes urcite pochopenie. Bezne ludia riesia macky prilis radikalne...

iwka1984
29. aug 2021

@dusankomoj toto som aj ja chcela napísať 😁 a keď už sa bude báť rozprašovača stačí ho nechať na kočíku a už si to nedovolí 👍👍👍

jankalukasova
29. aug 2021

@majlo1234 mame na dvore macky a to je presne ten dovod, preco tam deti nespali (okrem ineho....) proste ta macka vidi (zvlast hlboku vanicku) ako famozny, makky, teply peliesok a snazi sa dom dostat. Ja kocik nemozem nechat ma terase ani minutu, lebo by boli okamzite v nom a to mi teda bytostne prekaza. Raz do neho jedna skocila a okamzite som ho cely prala. Na tu sietku pozor. Ta macka tam skoci, do sietky jej zachytia pazuriky a skoci to vacsim pruserom ako bez tej sietky.

luccija
29. aug 2021

@majlo1234 toto bolo treba riešiť pokým prišlo dieťa.Teraz ste jej spravili šok, že ste ju vyhodili von a ešte ju odhanas.Macka je svojhlava a preto by som ju nechcela.Doteraz mohla byť všade aj v posteli ona nechápe čo robí zle.Daj jej na terasu nejaký peliesok.A dávaj pozor aj, keď bude dieťa väčšie mačky sú prefíkane a žiarlivé.

Strana
z2