icon

Mágia lásky

anachsunamon
25. apr 2023

Ahojte vyuzil niekto niekedy? Ak ste nevyuzili tak poprosim nekomentovat hlupymi statusmi. Dakujem

Strana
z2
domkakvet
25. apr 2023

@anachsunamon nie nevyužila.

terezka1947
26. apr 2023

Nie. Navrhujem vymeniť objekt lásky.

anachsunamon
autor
26. apr 2023

@terezka1947 velmi asi nerozumiem ako to myslis. Srdcu si akosi nedokazem rozkazat

terezka1947
26. apr 2023

@anachsunamon keď ťa raz niekto neľúbi,tak hľadaj iného. Možno bude lepší.

anachsunamon
autor
26. apr 2023

@terezka1947 lubi ma a ja jeho. Nie som veru taky blazon aby som k sebe priputala človeka, ktory ma nelubi

terezka1947
26. apr 2023

@anachsunamon tak načo ti je potom mágia lásky?

anachsunamon
autor
26. apr 2023

@terezka1947 to je veľmi komplikovane a niečo nám bráni byt spolu preto sa pýtam

terezka1947
26. apr 2023

@anachsunamon láska je jednoduchá. A keď sa máte radi,nič vás nerozdelí. A keď to nie je dobrý vzťah, nepomôže mu nič,ani mágia.

anachsunamon
autor
26. apr 2023

@terezka1947 nechcem to tu vysvetlovat ..... Dakujem za odpoved ale ak si nevyužila magiu lasky, ďalej by sme sa tu len handrkovali zbytocne. Tak pekny den prajem

janka_23
26. apr 2023

@anachsunamon také veci ako magia lásky nefunguju

anachsunamon
autor
26. apr 2023

@janka_23 vyuzila si?

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
anachsunamon
autor
26. apr 2023

@vestec_jozef môžem napísať súkromnú správu?

terezka1947
26. apr 2023

@vestec_jozef ak si veštec,tak vieš,že akákoľvek mágia súvisí s diablom a keď jedno vyrieši,poškodí niečo iné😉

anachsunamon
autor
26. apr 2023

@terezka1947 poprosim bez takychto komentarov. Povedala si ze si to nevyuzila a tym nasa debata končí. Mas svoj názor to jeb poriadku ale ja hľadám ludi čo tomu veria a skusili magiu lasky

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
26. apr 2023

@anachsunamon treba byť v tejto téme úprimný.
Mágia pomáha s diablom,ten naozaj pomôže. Akurát treba povedať aj druhú vec,že príde iný,vážnejší problém.
Nejde o môj názor,ide o pravdu.
Potrebovala som to napísať,upozorniť ťa.
A už urob ako chces,rozhodnutie je na tebe.

anachsunamon
autor
26. apr 2023

@terezka1947 mas s tým skúsenosti? Ked to tak vies? Ale naco sa hadat. Pekny den

stanislavicenka
26. apr 2023

@anachsunamon autorka, zda sa mi, ze si nepripustas inu odpoved ako nie a hladas iba nejake uistenie, ze to vyznam ma. Neviem, v com ti to pomoze. Ale suhlasim s nazorom ze laska je jednoducha, ak ta niekto lubi, bude s tebou, a nebude hladat vyhovorky. Nezijeme v krajine, ze ta vydaju rodica podla velkosti majetku, ci niecoho podobneho. Ak je tvoj partner zenaty, co vidim ako tvoj pripad, tak si skus odpovedat, ze dokedy budes este cakat🤷‍♀️

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
anachsunamon
autor
26. apr 2023

@stanislavicenka hladam ludi co to vyuzili. Tak znela moja otazka. Samozrejme mas názor ale ak si nevyuzila len ny smesa hadali. A naco. Peknyy den

stanislavicenka
26. apr 2023

@anachsunamon vravim, neprijimas nic mimo. Len seba potrebujes ptesvedcit. Snad sa raz na tomto zasmejes, ale budes uz dalej, a predpokladam s inym muzom, s takym, co ta bude milovat bez prekazok. V zivote ma toto nenapadlo. A je mi ta luto

anachsunamon
autor
26. apr 2023

@stanislavicenka prosim ta mne je teba luto

stanislavicenka
26. apr 2023

@anachsunamon preco? Ze nemusim na milovaneho muza skusat magiu? Aby som ho k sebe pritiahla? Alebo, ze mam dostatok sebaucty, aby som nemusrla prosit nikoho, aby sa rozhodol byt len so mnou. Rozmyslam.
K tebe to myslim v dobrom, ak potrebujes kuzlo, asi to nebude taka silna laska, inak by bolo jeho rozhodnutie velmi jednoduche. Ak su tam deti, tak to tiez budu vediet pochopit, v akomkolvek veku, pokial im je to citlivo a rozumne vysvetlene. A takto by sme mohli pokracovat

terezka1947
26. apr 2023

@vestec_jozef ajajaj,vidím,že sa ta to dotklo.
Čiže pekne napíš celú pravdu o mágii,keď už ju presadzujes. Či vieš,prečo to nerobíš?
Napíš aj negatíva tej tvojej "pomoci".
@anachsunamon nevieš,s čím sa zahrávas.
Mne je to jedno,upozornila som ťa,tým to pre mňa skončilo. Pekný deň.

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
terezka1947
26. apr 2023

@vestec_jozef klameš ty a veľmi dobre to o sebe vieš😉

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
26. apr 2023

Ono, samozrejme ze funguje. Vyuzivaju ju zeny(ktore tuto magiu poznaju)od nepamati. Ktore o tom prd vedia tak sa bud zasmeju alebo sa zacnu ohanat diablom. Cize funguje, su na to ritualy a prekvapivo silne. (Su aj ritualy na zlikvidovanie lasky niekoho ineho a tiez funguju - to mi pride uz uplny grc). Neskusala som, nemala som potrebu. Nejak mi to pride ako ovplyvnovanie slobodnej vole - proste pritahovat k sebe ineho cloveka magiou. A najtop je ak si nejaka tetuska(ujo)za takyto ritual vypytaju peniaze....

Strana
z2