icon

Májovčatká 2008 IV.. Máme jeden rôčik

mirka20
24. apr 2009

nova tema otvorena 🙂
a kedze je teraz "nas" cas oslav, vsetkym majovcatkam prajem hlavne vela zdravia a radosti 😵

kats
4. máj 2009

evi nie z drepu, drepy robil uz dlhooooo ale toto je tak ze klaci, na jednu nozku sa postavi a vytiahne si aj druhu do stoja 😉 nooo neviem ci som to dobre popisala 😝

a centralny mozog chvilku nebude 😀 ale v piatok doobeda bol 2x 😀 😀

misanik
4. máj 2009

u nas denny spanok tak 2-3 hodinky, spi dava krat, priblizne 9.30 do 11-tej a potom 14.30 - 16-tej +-, ale ranny budicek je 5 - 5.30 a z tohoto mna srdce boli, vam kedy deti vstavaju? Norko zaspava okolo 20-tej

ka77ka
4. máj 2009

eli dnes potiehla 3 a pol hodiny spanku...ale to bude asi tym, ze je prechorena. ☹

misanik
4. máj 2009

efcso, nie nerobi 😀 😀 😀 norko o takom este ani nepocul, ale za to ma v kuse bozkava posledne dni 😵 😵

nicolmt
4. máj 2009

baby..do kelu..vy tak rychlo pisete, ze precitam a hned aj zabudnem 😝 😀

no ale hlavne...katka..krasne fotky 😝 😀 no ale ze ste si aj chorobu doniesli to je 😠 😠 😠
jo a inak, pekne ruzove boli holky len na zaciatku 😝 potom sa stupnovali odtiene sedi 😝 😝
a ta na kolotoci s lenkou a luckou je super 😅 😅 posles mi pls aj do mailu..idem ti hodit do IP

a co som to este chcela 😕 ahá..sme boli dnes pozriet dr..sara je protivna ze fuj 😠 ja dtto (mam take obdobie, depka vezmi si ma 😎 prejde 😎 😎 )
ale k veci...stale sopluje...ze ci zuby ci co to ma byt..mam dr na skok tak sme radsej sli
sare teda idu stolicky..co mi teda nie je uplne jasne..ked ma len 4 zuby..daka divna postupnost nie 😕 prechladnuta je, na to mame dake kvapky do nosa s antibiotikami 😲 lebo si aj uska dost chyta..a ze vraj mozem davat 2x denne nurofen 😕 😕 to akoze na tie zuby 😕 to taaak boli 😕 😕

moni1412
4. máj 2009

miska jeeeeeej, aj ja chcem pusinkuuuuuuuu od maleho. ale nejak sa mu do toho nechce 😀

misanik
4. máj 2009

kats 😀 😀 😀

efcso
4. máj 2009

olivia dnes nahanala jedneho suseda 1,5 rocneho a straaasne ho chcela bozkavat, ale on sa odtahoval. chuda, tak mi jej bolo luto 😀

andula30
4. máj 2009

Spanok kazdy den inac tak to neriesim ze kolko a co som to chcela jaaaj efco no len sa nepototok aaano 😀

kats
4. máj 2009

norko spi pekne vela cez den 😉 ale ten budicek 😖 u nas je tradicne o 6tej... vsetko pred touto hodinou neakceptujem, capnem ho k nam do postele a nacucnem 😝 (co budem robit od rokaaaa bez kojenia 😕 ???)
zaspava o pol osmej...

ka77ka
4. máj 2009

misanik..eliska tiez spava 2x, ale kedze dneska spinkala do 14-tej, tak som ju uz nedala.vecer zaspava okolo 20-tej, a rano sa budime o 6,30...ale oficialne vstaneme az okolo pol 8. 😀 bo maminke sa nechce. 😀

moni1412
4. máj 2009

katka uzasne fotky 🙂 😵 😵 😵 😵

janca704
4. máj 2009

Ahojte, tak som prebehla posledne dve strany.
ja NESTIIIIHAM 😅 😅 😅 😅 , som total mimo, az mam pocit, ze tu nemam co robit 😅 😕 😕

No: mam tu na rane Ka77ku - fotky krasnucke, kocky najkrasnuckejsie a tie kiahne ma mrzia, snad Eliska odola 😉

Kocky, u koho ste objednavali Next? MISI, ja som sa tak radostne vyzehlila na nom minuly tyzden 😵 - radost prevelika 😅 a den na to mi teplaky od travy ozelenil 😀

Riesili sa pribory, ja neutieram (vacsinou), ale tie flaky mi tam vadia 😠

RUCICKY - drobec pouziva obe a manzelovi trha ruky, aby mu prehodil z lavej do pravej 😠 Moja mama je precviceny lavak - vsetko r obi lavou, len pise pravou. A brat je total lavak a aky chytry 😀

SPANOK - cez den 2-3 hodiny, doobeda da polhodinoveho slofika v kociku a poobede spi od 1,5 - 2,5 hodiny 😉 Ja som maximalne spokojna 😵

andula30
4. máj 2009

Aj nas mayl nas pusinkuje ale on nas pri tom vzdy uhryzne takze je to take zmiesane som rada ze bozkava, ale jaaaj to boli 😀 😀

misanik
4. máj 2009

tak norko sa s radostou koji kedykolvek len rano nie, to je ako divoch a musime vstavat, v postielke vrieska a ked ho dam k nam, tak tam skace, prelieza nas, ked neccheme aby dosiel k urazu, tak vstavame 😀

efcso
4. máj 2009

olivia spava od 20.30 do 7.30. cca. +2,5 hodkovy spanok cez den. som s tym spokojna. ale ked hodi prekvapco hodinku, tak to ma ide rozhodit...

kats, no len ty si pekne nechaj ranne nacucnutie. a mozno budes prekvapena a zacne normalne spavat celu noc az do 8.00, ked zacnes s UM...

nicolmt
4. máj 2009

baby brzdite! uz zas nestiham reagovat 😝 😀 a to ze dnes je serial a bude tu klud a pojdem skor spat...no mozem ja 😀

janca704
4. máj 2009

MISI, my vstavame vacsinou okolo siedmej, teda kratko pred siedmou a zaspava tiez tak okolo 20-tej.
Aj ja chcem pusinkovanie 😅

andula30
4. máj 2009

Janca bud v pohode mas tu co robit 😉, joj ale to co robi tvoj muz 😠 na to mam alergiu

misanik
4. máj 2009

janca, z mmb od timei 😉
norko pusinkuje jemne, bez zubu, len vystrkuje jazycek, no dava jazyckove 😀 da pusinku an poziadanie ale aj sam od seba pride a da, neskutocne zlate to je, sa idem zblaznit z toho 😵

janca704
4. máj 2009

Nicol tiez som riadne pozadu 😅

Miska, u nas v nasej posteli detto, prelieza, opiera sa, pcha prsty do oci 😀

eviku78
4. máj 2009

emmka zaspava 19.30-20.00 a vstava 6.00-6.30. a pusinku mi niekedy da, ked si vypytam ale babike da vzdy a ani jej nemusim hovori. chyti schmatne a bozkava. a aj seba v zrkadle. 😀

nicol, tie stolicky 😲 to co? som take este ani nepocula. 😉

kati, ze 2x 😅 mne prisla v sobotu mrcha, tak som taka mrchava. uz druhy den ma boli total hlava.

janca704
4. máj 2009

Andula, mi hovor 😠 Ale cital clanok v Dieta-ti, tak sa skludnil 😀

nicolmt
4. máj 2009

sara nevie pusinkovat 😒 na to ma ale este cas 😝 😀 aby mi potom kdekoho pusinkovala..ze efco 😉 😀

no a ranne vstavanie, teraz co je chora sa nam pokazilo...treti den za sebou pred 6 😠 😠 a to som si taaaak uzivala ked po prestahovani do izby zacala vstavat ze 7.15 😲 a zaspava do tej 20.oo, cez den 2x prvy min. 1,5h druhy 0,5h

andula30
4. máj 2009

janca tie prsty v ociach poznam 😀 ,

eviku78
4. máj 2009

aj tiez emmku rano, ked sa zobudi uz nemozem dat k nam, ze dievca pospi si este. ona akonahle zbada, ze ju regutrujeme, tak uuuuusmev. 😵 a ked ju neregistrujeme, tak si bude vypravat a budit nas. a ked ju prelozim do postele, tak to po nas uz len skace.
aj ja chcem uz neeeeext.

eviku78
4. máj 2009

emmka ma najnovsiu "uchylku" ze mi vytahuje tricko a strka prsty do pupku. 😀 popripade mi hryzie do brucha alebo ma len tak olizuje. 😅

misanik
4. máj 2009

no ja som s dennym spankom spokojna, ale vzdala by som sa kludne hodinky a presunula na rano 😝

andula30
4. máj 2009

Baby to ale tie casy spania od vecera do rana to nemyslite bez prestavky zeee, to mi nerobteeee, lebo my este nikdy ale ze fakt nikdy 😒

nicolmt
4. máj 2009

aj mne vlastne pride nextik...dako buduci tyzden 😕 ale ja som len same prakticke veci objednala 😀 "neprakticke" ale krasne mam od kamosiek co sa na nextackom oblecku vyjasia 😝 😀 a baby im to nestihnu vynosit 😅