icon

Májovčatká 2008 IV.. Máme jeden rôčik

mirka20
24. apr 2009

nova tema otvorena 🙂
a kedze je teraz "nas" cas oslav, vsetkym majovcatkam prajem hlavne vela zdravia a radosti 😵

eviku78
6. máj 2009

andula, tak myslim, ze vyhravas. 😉

ka77ka
6. máj 2009

veru andula, to je dost co napisat, nie to este prezit. 😀 ...my sme manzelia od 2002, pozname sa od r.2000. 😎

misanik
6. máj 2009

andula, uz som sa chcela naparovat ze ja, ale vzdavam sa, vyhravas 😀

kats
6. máj 2009

my sme slabota 😀 manzelia od oktobra 2006 a spolu sme od aprila 2001 😉

andula30
6. máj 2009

Misi a vy teda ako ked si sa chcela naparovat?cooo???Tak potom co ste kecali s tymi fotkami coooo? Ved mi uz nemame v atelieri a to sem sa uz poriadne davno brali, ale na tu dobu sme pekny boli aj ja ked ma vtedy sestra uvidela ako dnes pamatam/lebo to bolo nezabudnutelne 😀/mi povedala ze aspon raz v zivote si pekna 😀 😀a odvtedy mi to uz nepovedala 😉

misanik
6. máj 2009

My sme spolu od 1998 a manzelia 2003 😉
Idem si lahnut, prajem dobru noc.

misanik
6. máj 2009

andula my mame atelier aj exterier, len fotograf mantak, fotil tka, ze nam svietilo slnk do oci a na mojich satach ej jeho tien (myslim fotografov) proste sranda 😀

anjelok
6. máj 2009

katka, jasne, ze nechce, ale pri tej mojej ratolesti sa to neda. inak vacsinou vari muzik, ale dnes ho to po tej vcerajsej zurke nejak zmohlo 😅 ..ale nic zlozite, len kuracie take na prirodno a vajcovu polievku (recept od ef 😉 ). uz je to skoro hotove 🙂
misi, to musia byt super fotky 😀

andula30
6. máj 2009

Misi to musel byt tazky profik 😉

andula30
6. máj 2009

no dufam ze zajtra ma niekto predbehne snad Verulka alebo... 😉

anjelok
6. máj 2009

andula ja som tiez bola najkrajsia v zivote ako nevesta, ale tak to ma byt, nie? 😉

verulka
6. máj 2009

no cafte,
verulka sa bola dnes vyblaznit na zumbe 😵
gurti...wow, gratulujeeem 😵 jo a risko je skvele meno 😎
fotky zo svadby- super, my take nemame..kedze moja dvorna fotografka mi bola za svedka..mame par, video nastastie ziadne..asi si nikto nemyslel, ze nam to vydrzi...no a v odeb, ked sme s amy brali o digi fotaku bezny ludia ani nechyrovali 😀 sme spolu od 1997, rodicia od 1998, manzeliak od 1999 😎 kua, normlanesi nejaka stara pripadam 😀

verulka
6. máj 2009

ja som krasna furt 😀 ako nevesta som bola ako bezne..sama som sa malovala, znama mi vycesala vlasy a mala som mojou mamou hackovane saty 😵 kyticu som mala krasnu, asi jedinu, co mi moj muz dal 😉

andula30
6. máj 2009

Baby idem aj ja do hajan som teraz skocila do jednej tazkej temy a tam jedna mamicka opisala pribeh ako jej jedna chudera inac ju nazvat neviem skopirovala skoro cely jej pribeh/o tom ako jej zomrelo babo/ a zverejnila ho na mmb a dokonca tam dala aj fotky ktore pravdepodobne tiez ukradla to mi povedzte co je to za uchylka mi je normalne z toho zle 😖

andula30
6. máj 2009

Verulka ani ty si ma nepredbehla 😒 som normalna sklamana 😉

efcso
6. máj 2009

baby, ste to tu rozprudili. ja nema album na tej mojej svadbe. a fotky su vo velkosti plagatov, cize by som musela zmensovat, co sa mi momentalne vobec ale vooooobec nechce. a su este aj na dvd buhvi kde. ale nevesty ozaj krasne. no co zabijeme sa, ked sme pekne?

verulka
6. máj 2009

anula..no ako v com 😀 necitaj zle temy 😉
ef..no rpzhodne ocakavam ,ze uvidim apson nejaku foto 😎
coby sme sa zabijali,,,len s apochvalit sami musime 😀

andula30
6. máj 2009

Leni o to neslo ze pekne ale ze mi to povedala moja sestra, lebo ona ma v tom case inak zvykla nazyvat 😉

anjelok
6. máj 2009

andul jaaaj moja, no to mne moj brat tusim v zivote nepovedal, ze som pekna 🙄
verul, co je to zumba? 😕

verulka
6. máj 2009

andula, inak my sme spolu chodili raz v 96tom(tiez som mala 15) ale nastastie som to ukoncila, lebo inak neviem akoby som skoncila 😀 o rok sme uz mohli zacat navazno apo 4mes chodenia som bola v tom 😀 my sme nestracali cas 😀 ale 15rokov je uzas 😉 a este lepsie je, ze ani nemas chut menit, ze? 😀

verulka
6. máj 2009

leni, zumba ja taka tanecnocviciaca haluz..perfis reset hlavy, vrelo odporucam 😎

efcso
6. máj 2009
efcso
6. máj 2009

a brali sme sa v 2006 (september) a spolu sme od 2004 (novembra)

efcso
6. máj 2009

a este som chcela povedat uz davno, ze pojdem pomaly spat na blond... 😎 nech ma vyhovorku 😀

verulka
6. máj 2009

evi, to nie si ty 🤐

efcso
6. máj 2009

joj, uz veru nie.... ☹

anjelok
6. máj 2009

jezis efcso, to si ty? inak pocuj, podla mna ti ta blond sekla ovela viac.
my sme spolu od 2002, byvame spolu od 2004 a brali sme sa v 2007
verul dik, som nemusela googlit aspon 😀

anjelok
6. máj 2009

ef si ma prebehla..dobry napad!!

efcso
6. máj 2009

leni, aj podla mna. a preto idem back to blond

anjelok
6. máj 2009

evi ale olili je viac na romca, ze? ked tam pozeram tie fotky za sebou..olili s cheesy a vas