icon

Májovčatká 2008 IV.. Máme jeden rôčik

mirka20
24. apr 2009

nova tema otvorena 🙂
a kedze je teraz "nas" cas oslav, vsetkym majovcatkam prajem hlavne vela zdravia a radosti 😵

misanik
20. máj 2009

dalsi oslavenci: https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...
ak sa tam niekto nenasiel, tak reklamujte 😉
slnyecko, tak kubka som nedala ked neches,a el mala som nutkanie dat tu foto s prasiatkom 😀

barny
20. máj 2009

https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

tu je jedna foto z narodenin, jeho odfotit pri torte bol horor, stale ju chcel rozoberat, inak sa fotit nechcel

a vsetko naj oslavencom 😉

mirka20
autor
20. máj 2009

ahojte 🙂
gratulujeme dnesnym "velkacom" a prajeme vela stastnych krokov pri objavovani novych veci 😵
my nocnik tiez este nie, kazdy pokus skonci s hrozou v ociach a tak sa na mna nalepi, ze ju neviem dat dole 😀
barny, aj my sme mali problem s fotenim pri torte. nastastie tato jedna co mam v albume sa vydarila 🙂

betatka
20. máj 2009

všetko najlepšie Nellinke k ročiku a taktiež Hugoškovi 🙂

ninka123
20. máj 2009

Ahojte, tak v prvom rade vsetko len to naj, naj, naj dnesnym oslavencom 😵 😵 😵
V druhom rade sa hlasime po poradni, vaha 9,90 😅 (ratala som tesne nad 9), akosi priberame obe 😅 😀
doma sa musime na metri odmerat, ci sme aj podrastli 🙂
Inak opat soplikujeme, takze mame zasa kvapky a odsavame odusu... a mala chytila zachvat revu, ked sa doki nad nu sklonil, ked sedel za stolom, bola odvazna 😵
Tak pekny zbytok dna vsetkym 😵

verulka
20. máj 2009

jejej, takze aj hugoskovi vseetko naj...nech je taky poklad ako doteraz 😵
andula, u nas taky nic...on krasne kadil do serbla do 2min bol hotovy, ale v 9mes to prestalo...teraz ho posadim na serbel a uz stoji a zdrha aj so serblom na hlave...no a uz som kupila 3sedataka na WC, ale furt ich chodim vracat, lebo ani jedno nesedi na ansu dosku 😕 som myslela, ze je to univerzalne...ale toto posledne aspon trochu drzalo, tak ze skusim posadit rona...10s a musel ist dole a hned sa vykadil do plienky...atkze pokusy opat odkladam o pol roka 😎
andula, simonka kraaaasne spinka 😀 😀 😀 😀 😀

aly
20. máj 2009

Caute babenky, rychlo pisem kym drobec este spi.
Tak vcera sme oslavovali, prisli svokrovci a svagrina s malym. Priniesli krasnu torticku, vybornu, cokoladkovu foto pridam coskoro. Bolo super no prisli az podvecer tak sa nezdrzali.
Inak sme boli vcera v poradni, tak chudak Alexik dostal na narodky injekciu ☹ , no inak vazi 10,9 kg takze šunečky rastú.
Pozdravujeme vsetkych oslavencov a prajeme vsetko naj naj 🙂

slnyecko
20. máj 2009

miska,s prasiatkom moze byt,to ma nenapadlo,budeme haluzit 😀

ka77ka
20. máj 2009

ahojte...dnes kocky padam na hubu-doslova a do pismena ☹ ..s Eli sa kiahne nepekne zahrali ☹ do dnesneho rana pribudli dalsie, dokonca aj na ocku...pridala som foto...mala je mrzuta, nosime sa len na rukach, nechce papat, ani pit moc nie...tak nech su vase deturence zdravucke, a my ideme bojovat dalej. 😉

mirka20
autor
20. máj 2009

choruckym prajeme rychle uzdravenie, sopliky, kiahne rychlo preeeeeec
ja som dnes objavila dalsie 2 zubky, takze dokopy mame uz 10. uz fakt moze jest aj rezen 😀

kats
20. máj 2009

vsetko najlepsie hugoskovi a nellke 😀

fotky z dnesneho 'pondelkoveho' stretka su pridane 😉 fuuuh ..... idem vas citat 🙂

kats
20. máj 2009

kati, chudatko eli uz nema skoro miestecko bez bieleho 😒 poriadne sa jej teda vysypali 😖 drzte sa obe 😀

oslava s prasiatkom, mnaaam a torticka je pekna ved od maminky 😉 vsetky fotecky krasne

u nas sa krasne prespatie noci pokazilo... zeby zuby ? 😀 😀

misi to uspavanie je supeer, my sme sa tiez dlho trapili a teraz uz krasne zaspi aj cez den 😉 jasne ze raz za cas protestuje aby sme nevypadli z cviku 😀

verulka
20. máj 2009

mirka, ktore zuby mate? stolicky ci ocne..mne dens dr potvrdila ze rastu obe stolicky...ale kedze nie je tepltoa, som si ista, ze este tak skoro nevyrastu 😖
kats, cakam fotos 😉
kati, o chvilku je po kiahnach a uz mas pokoj 😉

janca704
20. máj 2009

Ahojte, ja len narychlo, drobec sa nejako moc budi zase 😝

Nellinke a Hugovi vsetko vsetko naj naj naj 😵 😵 😵

Vcerajsej oslavenkyni SARKE tiez - ta fotka je krasna, fakt ako taka krehucka kvetinka 😵 😵

STOLICKOVE deticky - fuuu, to tak skorooo? Dufam, ze my tak skoro nie 😅 Nech su rychlo vonku 😉

Pondelkove fotky - tradicne uzasne, a vsetci v bodynkach - rozskosni 😀 😀 😀

A viac si nepamatam 😅 co som chcela 😒

anamor
20. máj 2009

ahojte,
gratulky aj hugoskovi 🙂
kati tie kiahne prejdu a bude pokoj, do narodiek stiha? /ja netusim kolko trvaju kiahne... priznavam sa 😅 /
zuby nespominajte, nam vsetko vzdy pokazia a kedze sa nam zlepsuju noci 😉 tak najvyssi cas aby sa to zasa pos... a vysli dalsie zuby 😒 😠

juj a od dnes sme oficialne chodci,mala to na nas rozbalila, normalne sa prechadzala po dvore, zastala, zmenila smer a uz sa nezastavila, nevie sa este postavit ked spadne, ale oficialne chodime 🙂 😵 😵 😵 /jani rano to tak nevyzeralo na cviku, co?/

andula30
21. máj 2009

Ahoj tak ja len na skok zuby trapia aj nasho maleho dnes odchadzame na Sk drzte palce aby sme cestu v zdravi prezili vsetci neviem kedy sa dostanem najblizsie k netu tak posluchajte 😉

basika
21. máj 2009

Dobré ráno,

andula - šťastnú cestu..

ka77ka - júúúj, riadne sa vyhádzala ono sa to vraj v takých vlnách...no my sme až takýto priebeh zlý nemali, v podstate okrem pár vyrážok nič...ale lepilo mi riadne, keď som zistila, že sú to kiahne...nech je to za vami...

mirka 20 - 10 zubov..to už riadne veľa...my len 4

mirka20
autor
21. máj 2009

dobre ranko 😵
verul, stolicky nam vysli - prava dolna a lava horna. ale pojdu aj tie dve dalsie, uz ich riadne citit 😅
fotecky su krasne 😵
andula, stastnu cestu. nech vam rychlo ubehne. nas caka v sobotu 5hodinova cesta na svadbu a uz teraz mam z toho traumu, takze si neviem predstavit taku dlhu ako vas caka 😔

kats
21. máj 2009

verul 😀 fotky su predsa tu na konovi

https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

dnes ziaden oslavenec? to je divne zacinat den bez priania 😅 😀

andula, stastnu cestu 😉 mohli by ste na sk ostat dlhsie - napr az do stretka 😀

jani, super torticka 😉

eviku78
21. máj 2009

ahoj mamule.
taaak konecne som pridala nejake foto zo sobotnajsej oslavy. dalsie fotky pridam neskor, ked sa ku mne odstanu. 😉 bohuzial emmusika s tortou nemame, pretoze tam bol taky chaos, ze som rada, ze vobec niekto fotil 😀 ale oslava to bola vydarena. 😉 😎
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vRefer...

eviku78
21. máj 2009

eliske prajem nech tie kiahne idu cim skor do prdele 😀 chudatko moje bodkovane. ☹

andule - stastnu cestu, nech simi v pohode zvladne. 🙂

jani - velmi pekne fotky. nam presne take nieco chyba. 😠

natalke - veeelka gratulace k chodeniu. 😵

kats
21. máj 2009

emusika som skoro nespoznala 😉 kraaasna oslava 😀 najlepsie su babky s papierovymi ciapockami na hlave 😀

ninka123
21. máj 2009

Ahojte, andula, stastnu cestu prajeme 🙂
kocky, super fotecky mate 😵 😵 😵
my s noci hodinova zurka, my s muzom sme boli len ospali divaci, Lula bola cula a blaznila sa, ako na prave poludnie 😅 Viete mi niekto prosim napisat, v akom poradi idu zuby? Lebo mame 4 a vyzera, ze pojde horna dvojka, ale na opacnej strane to vyzera na ocny... tak neviem 😅
Inak pekny den dnes, ja sa chystam dnes povedat majitelke mojej predchadzajucej prace, ze som zasa tehu 😕 oni chceli, aby som v lete nastupila... tak sa tesim 😎

ninka123
21. máj 2009

Este som zabudla podotknut-kocky-tie vase stretka-kam sa na vas hrabu MCentrá 😵 🙂 😵

kats
21. máj 2009

ninka myslim ze je dake 'standardne' poradie podla ktoreho by mali ist zuby, ale aj tak kazdemu vyrastaju inak 😀
neviem iste.... ale dolne a horne jednotky, potom dvojky horne, dolne, stolicky a nakoniec ocaky?

konik nema takeho smajlika ktory vyjadri ako sa bude majitelka tvarit ked jej to povies 😉 😀 a este ze dvojky 😀

ninka123
21. máj 2009

Kats 😀 😵

misanik
21. máj 2009

ahojte,
ninka drzim palce.
andula, stastnu cestu a skoro sa ohlas 🙂
fotky zo stretka suproveee, aj narodeninova emmka a nellinka. Fesandy su to uz, ziadne babatka 😀
kati, ellinke drzime palce, urcite sa to uz bude zlepsovat a krasne sa to zahoji, ved predsa na stretku bude uz fesanda ☹
ja som bola vecer posediet s kamoskou, prisla som domov pre 23-ou, norko ako keby aml senzor sa asi 10 min co som bola doma zobudil, ale len napapal a spal

eviku78
21. máj 2009

misi, norko za chvilu tromfne aj olili aky je uzasny. 😵 u nas v noci zase vymslacky, ale o kusok lepsie ako vcera. a budicek "az" o 6.00 hod. 😠

misanik
21. máj 2009

evi, kebu norusko este posunul to vstavanie o 5-tej rano, tak sa olili nechyta 😀