icon

Májovčatká 2008 IV.. Máme jeden rôčik

mirka20
24. apr 2009

nova tema otvorena 🙂
a kedze je teraz "nas" cas oslav, vsetkym majovcatkam prajem hlavne vela zdravia a radosti 😵

eviku78
21. máj 2009

miska aj to bude, neboj. 😉

misanik
21. máj 2009

aj teraz je dobre, nemusime mat vsetko 😀 v sobotu ideme k nasim nechat sa oslavit a ostavame na tyzden, tak zatial mi staci ak sa nepkazi co sme sa za posledny tyzden naucili 😉

eviku78
21. máj 2009

my ked sme boli tyzden u nasich, tak to bola parada. emmka sa zobudila 1x v noci na kojenie a vstavala 7.20 a doma sa nam to pokaslalo. tak si vyber 😀

klba
21. máj 2009

Caute baby, dodatocne vsetkym oslavencom VSETKO NAJ k 1. narodeninam 😵 😵 😵

Akosi vas nestiham citat, mala som perny tyzden a na net som nemala ani pomyslenia.

Simi mal vcera mensi uraz, ale takych este bude 😝 , stveral sa na postielku, smykol sa a spadol, nad okom ma modrinu a uz zacina hyrit farbami 😝

no uz sme vstali, moc som toho popisat nestihla 😝 😀

ka77ka
21. máj 2009

ahojte zienky. 🙂
ste strasne zlate, ze na nas myslite 🙂 🙂 🙂 tato noc este bola kadejaka, dorana jej este pribudlo par kiahni na nozkach ☹ vraj prvy tyzden sa kiahne vyhadzuju, a potom by sa to uz malo zlepsovat...terezka mala chrasticky za 10 dni od objavenia prvej kiahne, tak dufam, ze aj pri elinke to tak bude. 😉 dnes sa uz aj napapala, aj sa doobedu vyhrala s hrackami, tak sa tesim. 🙂
anamor...takze dufam teda, ze do narodenin sa stihneme vyliecit...i ked flaky po kiahniach miznu horsie-vraj aj pol roka to moze trvat. ☹

inak eviku, krasne torticky ste mali-hlavne ta od krsneho nema chybu 🙂 emmusik bola kočka.
samozrejme to plati aj pre nellinku, zlatucke bambulky. 🙂 🙂 🙂
andula..tak vam prajem stastnu cestu na slovensko, a ohlas sa cim skor. 🙂

inak, aj mne eliska lepsie spava v noci, ked sme u nasich. 🙂 🙂 🙂

klba
21. máj 2009

pridavam foto zo simonkovych oslav prveho rocika, kuk 😉 🙂

https://www.modrykonik.sk/album/album.php?vAlbu...

janca704
21. máj 2009

Ahojte, no robotu s citanim ste mi nedali 😀

ANDULA -j stastnu cestu, ja by som si netrufla 😅 Tak nech to Simi zvladne.

ENAJKA - kraaasne fotky a Nellinka ako vyraaaaaaastla, odkedy osm ju videla nazivo na Expo 😕 🙂 🙂 🙂

EVIKU - tiez uzasne fotky a presne som chcela podotknut, ze tie babicky s ciapkami na hlavach su super 😀 😀 😀 A vidim, ze trojkolky ficia 😀

KLBA - Simi ma naaadherne licka, take cmukacie 😀 😀 😀 a tie misy vyzerali super, mamina, alebo svokra je sikovna 😉 A ten pad ☹ , ale ako pises, takych este bude 😉

ROMI - super, Natinka je sikovnica velikaaaaa. Rano sa na cviku rozcvicovala, aby to mohla doma rozbalit 😀 😀 😀 Prideme na odkukavacky 😀

misanik
21. máj 2009

Hmm, aby som nezabudla, kedze v sobotu odchadzame na tyzden k nasim a budem bez netu, tak vopred srdecne gratulujem k rociku Matuskovi (kats), Natalke (anamor) aj Eliske (ka77ka), deturence, budte zdravucke, a dobrucke, aby ste robili rodicom len radost 😵
Zajtrajsim pogratulujeme zajtra 😉
A este specialna gratulacia Natalke k chodeniu 😵

klba
21. máj 2009

caute kocky, no fakt ste toho vela nepopisali...

andula prijemnu cestu, nech stastne dorazite do ciela 😎

enajka, krasna torticka 😵 aj pozvanka a nelly je okana zlata 🙂

eviku, fotecky krasne, torticky mnam-mnam, oslava vydarena, vidno ze ste si ju uzivali aj pocasie vam prialo 🙂

slnyecko, oslava tiez krasna, aj vyzdoba super a to prasiatko 😝 , jaj chute si mi narobila, mnam hned by som si dala 😵 ja som cisty masozravec 😀

janca, davidko je velky fesak 😵 , zlatucky je 🙂 a torticky su na zjedenie 😀
a misy robila mami, ona je sikovnica na take veci, ma trpezlivost zato ja nie 😉
a na pady som si uz zvykla, aj simi, on uz ani nezaplace, patri to jednoducho k tomuto obdobiu, ale modrinu ma riadnu 🙂

vs3
21. máj 2009

Ahojte babulky,
tak my travime cele dni vonku asi ako aj vsetky je krasne.
Pozerala som fotecky oslavenci nadhera 😵 😵 😵 😵
Natalke gratulujeme k chodeniu sikovnica je to, na tajnasa trenovala 😉
Eliske nech kiahnicky co najskor ustupia ☹ a chuda Ninka citala som, ze ma zlomenu klucnu kost, chuda Katmi drzkajte sa aj moj manzel momentalne ma 😖
Andula stastnu cestu ozvi sa co najskor, nech sa nestrachujeme
Janipo, drzkaj sa moja, myslim na teba, len pekne nozky hore a odychuj 😉
Pridala som foto ak chcete kuk https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...

vs3
21. máj 2009

Skoro som zabudla, Janca ta Davidkova torticka je 😵 😵 😵 😵 😵 nema chybu 😵 😵

enajka
21. máj 2009

Ahojte este raz dakujeme vsetkym za gratulacie 😀 😀 Ste zlate aj za pochavlu torticky aj ked ta skutocna by mala byt v nedelu no neviem ci sa podari budem to robit prvy krat z tych jojo cukrikov 😉
Eviku ta tvoja krasavica je aka kocka v satach musis jej ich castejsie obliekat a nadherne torty ste mali + zavidime bazenik asi vas ecz leto pojdeme kuki do levic 😉
Natalke gratulujeme k chodenie aka sikovnica snad aj ta moja sa uz pusti sama.
vs3 Maximko ma tusim sukromne ihrisko tolko aktivit pre deti nemame ani na velkom ihrisku tu u nas. 😵 😵
ka77ka dnes som si na teba spomenula ze ako bojujete s kiahnami nakolko sa mi nellka dnes vyhadzala tak sa len modlim aby to neboli kiahne nakolko v nedelu mame mat oslavu-drzte sa snad uz bude uspesny koniec.
Mozu nase deti sparglu? lebo som jej dala do polievky ci sa z toho nevyhodila neviete niektora poradit?
misanik poriadne si odychni u rodicov a nie ze zase nejake choroby naberiete ako na poslednej navsteve v Ba 😉
jankapo drz sa myslime na teba aj na drobca.

janca704
21. máj 2009

Veronika, no Maximko ma na zahrade suprovy raj 😵 😵 😵 , kde byvate? 😀 😀 😀

Enaj, snad to kiahne nebudu, drzime palce, ale so sparglou poradit neviem 😒

Miska, stastnu cestu a uzi si to tam 🙂

verulka
21. máj 2009

cafte,
takze natalke gratulka ku chodeniu..fotky kraasne...
misis, peknu "dovcu", andula stastnu cestu a snad sa ozves ked budes na sVK 😉
zuby nenavidim..nespali sme vobec, nastastie sople ustupuje, jedlo veskere zadne..zaidne rozky, piskoty...popuceny banam a jablkova vyziva..tot vsjo..kuse ma vkuse..akoze vonku bol vcelku v pohode doobeda, poobede cisty des- nalepeny na mne, uplakany, priecny...ach jo, tiez som myslela, ze stolicky si daju nacas..
ninka- poradie zubov je vselijake- zvycajne- 2dole, potom 2hore, potom rorne/dolne 2jky, potom stolicky a az poto mocne...tie ocne zvyknu narobit velke problemy, lebo s amozu chvilkami tlacit..prirovnala by som to k rastu 8miciek( mne rastli na etapy 😉 )
tak zelam dobru noc vsetkym 😉

vs3
21. máj 2009

Babulky ja prave kuki ordinaciu a idem sestre poposielat nejake foto.
Maximko uz haja, ocko sa este kupe a pozrieme este panelak 😉
Zubky Verul ako pises aj u nas su des a robia velku neplechu 😠 , ale co narobime nejako to zvladneme, ved raz isto budu vsetky 😀
A pridite vsetky ja som zo SE 😵

ka77ka
22. máj 2009

Pekne ranko prajem. 🙂 🙂 🙂
tak moc ste toho teda vcera nepopisali. 😉
Eliske je uz trosku lepsie, uz sme aj lepsie spali tuto noc, tak dufam, ze to najhorsie uz mame za sebou. 😉

enajka...tak ako je na tom Nellka?dufam, ze nema tiez kiahne, i ked aspon by si mala uz v buducnost pokoj od nich. 😉

vs3..fakt mate doma hotove detske ihrisko 🙂 😎 , i ked ja vam hlavne ten bazen zavidiiiiim-ale v dobrom samozrejme. 🙂 🙂 🙂

verulka..dufam, ze uz aj ronusik sa ma lepsie-tiez nemam rada,ked idu detom zubale, ale co uz narobime, ze?

miska-tak si dovcu pekne uzi, oddychni si hlavne a dufam, ze zas neocoriete ako minule. 😉

ka77ka
22. máj 2009

Natalinke od anjelok prajeme vseeeetko najlepsie k dnesnym narodeninkam, vela zdravicka, stasticka, nech sa z teba rodicia len tesia. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

basika
22. máj 2009

Lenkinej...NATALKE - všeeeetko najlepšie, hlavne zdravie nech sa zbaví neduhov ako je AE, šťastíčka...rodičia nech jej robia radosť atď atď..

vs3
22. máj 2009

Dobre ranko vsetkym,
tak u nas to dnes nevyzera na krasne pocasie, ale s tym som ratala podla vcerajsej predpovede 😒
Ka77ka to som velmi rada, ze Eliske sa uz polepsilo, o chvilocku mate pokoj 😉
Samozrejme krasnej Natalke prajeme vsetucko najlepsie, veeeeeeeeeela zdravicka, stasticka, lasky, nech rodicom i nadalej robi len radost a Maximko posiela veeeeelku a momentalne strasne uslintanu pusinku 😵 😀 😀 😀

miriamka
22. máj 2009

Dobre ranko,
no nechcem kricat...ale maly odkedy mal v nedelu 1 rok,prespal kazdu noc uplne celu celucicku bez jedineho zamrncuania 😵 Takze ak nam dal darcek ze uz bude pekne spinkat po roku hroznych noci,tak nas fakt potesil 😉

vs3
22. máj 2009

Ahoj Miriamka,
no vidis Jakubko je ale vdacny syncek 😵 Verim, ze uz to tak zostane na stalo 😉 🙂
Inak babulky tie co uz davate UM dajte radu ako s mlieckom, pisu tam ze sa moze 2 krat za den? Viac nie???
Ja som z toho ... 😀

misanik
22. máj 2009

Ahojte,
posielame srdecne gratulacie Natalke a aj Adamkovi (aviril), budte nam krasnucki, zdravucki a robte radost aj nadalej, cmuk.
Kocky, dnes sa nam vydava zuzkazrzka 😉
Vybrala som sa vcera do batu kupit malemu topky a nic... len dievcenske a ked chlapcenske mali nejaku vhodnu velkost tak tak za 33 (ako napisem na pc euro?). Kaslem na to, radsej mu kupim Protetiky. inak ide ma porazit, v lekarni co mam tu pri dome som az teraz objavila, ze maju protetiky a tie sandalky co som kupila v meste za 27 tu maju za 18! Mila predavacka mi este poradila,z e v ke je aj kodnikova predajna kde mi aj objednaju ak nieco nemaju a vraj tiez za take ceny. Musim ist kuknut tam 😉
Veronika, krasny je maximko, fakt fesak a ma nedhernu hernu na zahrade 😉
Dakujeme za prianie odddychu aj neprianie choroby 😀 dufam, ze nic take sa nekona, tam som bez auta a 10 km od lekarov 😝

anjelok
22. máj 2009

ahojteee, velmi pekne dakujeme za gratulacie 😵 mi az slzicka vybehla 😅
veroni a pusinka od maximka? juj to bude natalka v siedmom nebi 🙂
pozerala som fotocky, kraaasne su, inak som moc nestihala vcera. mam tu brata.
oslavujeme zajtra, tak potom pridam fotky.
baby mne je fnuk 😅
a srdecna gratulacia nasmu spoluoslavencovi adamkovi 😵

enajka
22. máj 2009

NATALKA všetko najlepšie k Tvojim 1.narodeninkám aby si stále bola taká krásna a šikovná ako doteraz a robila maminke a tatinkovi len radost. CMUK. 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
vsetko dobre aj adamkovi zelame

barny
22. máj 2009

natalke vsetko naj k rociku a tiez adamkovi 😉

nam sa spanie pokazilo, maly ma sople, tak sme hore kazde dve hodiny a aj zuby do toho, tak spanie nic moc, ale verim, ze to bude ok, este par noci vydrzim

eviku78
22. máj 2009

taaakze pridavame sa aj my ku gratulacii dnesnym oslavencom. v prvom rade vsetulilinko naj prajeme nasej krasnej natalke a dufame, ze maminka nesklame a zajtra ju pekne vyparadi, aby sme sa mohli pokochat na fotkach 😵 😀 😉 a hlavne nech je zdravucka a robi rodicom len radost ako do teraz.

samozrejme adamkovi prajeme tiez vsetko naj a posielame cmuky, cmuky na ritusu 😀

a aby som nezabdula na zuzkuzrku prajeme jej nech si dnesny nadherny den uzije v plnej parade. 😵

loss
22. máj 2009

anjelok aj my vam zelame vsetko,vsetko naj 😉

betatka
22. máj 2009

Ahojte

naskôr oslávencom Natalke a Adamkovi všetko najsamlepšie...ostatné už baby popísali 🙂

s tými zubami je to fakt o držku mi sme zase v noci žúrkovali 😝 a teraz mladá dáma chrní..dospáva noc asi dnes dáme 2 spánky

V sobotu ideme k mojej babke vyskúšame "skoro novú" sedačku...uvidíme či nebude malej zle v smere jazdy...taká skúška pred stretkom 🙂

mirka20
autor
22. máj 2009

ahojte 🙂
v prvom rade dnesnym oslavencom prajeme vsetko naj 😵
choruckym a ubolenym od zubkov rychle vyzdravenie a vyrastenie zubkov 😉
aj my sa trosku trapime so zubkami, ale nastastie nie tak, ako pri niektorych predtym.
a tiez sa pridavame ku chodiacim. sice este mame radsej stvornozkovanie, ale uz ked chce, tak si prejde kde chce. otocky nam este nejdu, ale casom aj to doladim 😅

mirka20
autor
22. máj 2009

a prave som si dopozerala vase fotky, super suuu 😵
loss, ty si tu uz davno nebola. ako sa mas? co nelly?