icon

Májové babätká 2007 II

alena22
25. apr 2008

Ahojte tak mali sme si zalozit pokracovanie tak je tu 🙂

alena22
autor
7. máj 2008

ahojte dobre ranko prajem 😉
dacey ja mam nastupit 2.9. ale potrebujem to presunut o 2 tyzdne koli tej adaptacii maleho do sanatorka,teraz som pisala veducej personalneho a po porade mi vola som zvedava ako to bude ci mi to povolia normalne mam taky stres vnutorny 😒 sa bojim aby nerobili tie dva tyzdne nejaky prolem ale ked vazne si nechcem nechat ujst nieco take ako naucit adka aby tam bol a zvladat to spolu snim ved aj pre mna je to tazke zrazu tak ho niekam dat ☹ aj ja sa musim adaptovat na to 😅

Monickam zelame aj my vsetko naj naj naj aby mali vsetko po com im srdce busi 😵 😵 😵

inge23
7. máj 2008

ahojte, dakujeme za gratulacie a veru riuska dava nas do pozoru 😎 aj my prajeme vsetko naj Monikam 🙂
ja som sa vam normalne rano v tej hodi ako sa filipko narodil rozplakala od stastie... 😵

No dnes nas maly spunt prekvapil, vecer zalahol o 20.00 a zobudil sa o 7.30 🤐 , boli sme komplet vyhukani, pretoze vsatavme inak medzi 5.00 a 6.00, max 6.15 a v noci nebol ani raz hore...a o tej pol 8 bol hore iba preto lebo sa vsetci pripravovali do robosky a moj bracek - inak bubertiak do skoly a on teda trieska zo vsetkym.

alenka, super, ze vam to vyslo. ja take nieco poznam v BA v Karlovke, aspon volakedy take bolo, moj brat tam chodil tiez

zuzka80
7. máj 2008

Ahojte, aj my prajeme všetko NAJ Filipkovi a všetkým Monikám 😉
Alenka držím palce aby ti tie dva týždne v robote akceptovali.
Laurinka práve spí, tak mám chvíľu čas na koňa 😀

zuzka80
7. máj 2008

Košičanky neviete mi poradiť kde sa dá objednať nejaká marcipánová torta?

eva4444
7. máj 2008

rius super pariz 😝 😝 😝 ja o tom snivam, jedneho dna sa tam urcite vyberieme 😝 😝 😝

alena22
autor
7. máj 2008

baby tak mam to vybavene 2 tyzdne mi este pockaju 😵 😵 😵 😵 😵 😵
mozem taky dolezity zivotny krok ako je adkov nastup do skolky zvladnut pekne spolu snim 😵 😵 😵
sme boli do obea na ihrisku teraz sa zasa chystame von idem dohodit foto a mizime
paaaaaaaaaa 😀

inak pariz je super ja som bola tri dni v parizi a je to bombova romantika moje naj miesto ale az po benatkach 😵

riuska
7. máj 2008

dacey super ze robis robotku ktora ta bavi 😵
inak sa citim fajn a tiez sa uz neviem dockat kedy bude druhe babatko medzi nami, teraz budu krute 3mesiace, ale potom to uz bude OK 🙂
ja som ali tiez vsade mozne bola, ale Pariz je pre mna Pariz - proste rozpravka 😵

monika1
7. máj 2008

Ahojte 🙂
dakujem pekne za blahozelania a tiez prajem pipi aj malej Momo vsetko najlepsie k meninkam 😵 😵

my si uzivame pocasie,sme skoro stale vonku ked sa da,aj ked uz by mohlo byt stale teplo 😎

eva4444
7. máj 2008

ali super, ze ti pockali 🙂

v noci dostaneme navstevu z oravy 3+1 tak som zvedava 🙂 🙂 😀 😀

lubi22
7. máj 2008

Ahojte 🙂

Vsetko najlespie zelame Filipkovi k prvemu rocku 😵 😵 😵 A pripajame sa aj k blahozelaniu k meninkam Monike, Pipi a Momo 😵 😵 😵

lubi22
7. máj 2008

Evi, vy mate stale take viackusove nocne navstevy 😀 Ale asi ked uz, tak uz 😉

lucka23
7. máj 2008

ahojte. aj my prajeme momo, pipi a monike vsetko naj naj naj k meninam. 😵 😵 😵

lubi super ze nam to plavanie zrusili ze? dnes som bola s kamoskou co nas pride fotit a povedala ze ani na buduci týzden nepridu lebo kolegyna berie atb. takze sa stihneme doliecit. parada. 😵

lubi22
7. máj 2008

Lucka super, to si ma potesila aj s tym buducim tyzdnom. My ideme v utorok do TT, takze plavat nepojdeme a aspon sa doliecime uplne 😵 Utorok som bola taka potesena, ked som dostala smsku 🙂

lucka23
7. máj 2008

joj to aj ja. aj ked sme uz boli vychystaní u nasich ale potesilo ma ze nemusime ist 😀 😀 😀

alena22
autor
7. máj 2008

jaj baby tak vam to vyslo super s tym fotenim 😵

lubi22
7. máj 2008

Alenka, sme s Luckou robili ine cary mary😀

lucka23
7. máj 2008

😀 😀 😀 to teda hej. 😀 lubi vy budete chodit aj cez leto? lebo ja planujem zaplatit este jeden kurz a koniec. potom znova na jesen

lubi22
7. máj 2008

Lucka, pozeram, ze aj Vam prisla veeelka krabica z Nextu, takze sa idete paradit 😵 Aku velkost si Lukaskovi objednavala?

alena22
autor
7. máj 2008

no ste bosorovali 🙂

lubi22
7. máj 2008

Lucka, myslim, ze hovorila, ze v juli sa neplava 😕 Teda teraz neviem, ci sa mi to iba mari, alebo co 😅 No my budeme vacsiu cast jula a augusta odcestovani z BB, takze v lete plavat nebudeme, budeme do juna a potom v septembri. 😉

alena22
autor
7. máj 2008

aj nam dnes prisiel next idem dat foto ale mam len jednu supravku vyfotenu lebo sa nechcel moc prezliekat postupne dodame foto my sme 12-18 mesiacov brali vsetko tika su super a gate ohrname 😵

lubi22
7. máj 2008

Alenka, aj Tebe to vyslo super s jaslickami a robotou, takze neviem neviem, kolko z nas tu caruje 😀

lubi22
7. máj 2008

Alenka, pridaj, uvidime, ci sme neobjednali to iste 😉 No ja som mu objednala celkovo 27 poloziek, mnohe z nich su aj viackusove paky, takze sa neobavam, ze by sme nemali co v lete nosit. Ale objednala som aj veci na jesen. Len nam su tie veci vacsie, tak bude musiet Samko pribrat a narast, aby nechodil ako daky raper 😅 😀

alena22
autor
7. máj 2008

lubi pridala som to je len jedna suprava ani neviem kolko poloziek ja som skorej letne idem kuknut 😉

alena22
autor
7. máj 2008

no ja mam 14 veci 😉
teraz az na jesen budem zasa objednavat lebo uz predtym som nejakych 14 brala 😀

lubi22
7. máj 2008

Mne kamoska teraz odchadzala z Anglicka, takze som to chcela vyriesit na jeden raz 🙂

Peknucka supravicka, taku nemame 😀 Inak tie fotky s komentarom, kde je s tym dievcatko su super 😀 😵

alena22
autor
7. máj 2008

No to je jasne lubi ja som si cez zuzulu a dufam ze neplanuje sa skoro vratit domov 😀 sa mi to paci si takto objednat 😉 ta supravicka je super hlavne tie roflicky su namakane 😵 😵 😵
ja mam v plane zas na jesen mu objednat take zimnejsie veci 😀
no idem do hajan dobru a dakujeme za pochvalu to je sesternica simonka to dievcatko este mladsia od nas a vyssia o tri cm je to taka "baba" pri nom 😀 😀 😀

lucka23
7. máj 2008

lubi ja som objednavala 12-18 velkost. tiez mu je to väcsie ale vsak na trickach to neva a gate vyhrnieme. 😀 joj su to super veci. musim aj ja maleho pofotit. 😀

eva4444
7. máj 2008

baby vy si nakupujete teda vo velkom 😝 😝 my mame cast veci (hlavne na doma) po deckach, niekto z rodiny semtam nieco kupi, potom muz kupil v tescu pyzama a tricka a ja som kupila od zimy jedno pyzamo,jeden set body a dvojo pancusiek. proste ma nenechaju sa vyzurit 😒 a ja by som tak rada 😝 😝 😝 😅 😅 😅 ale ked nam v podstate 'na von' staci 1 set to sa vzdy preperie, lebo petrik je schopny s jednou piskotou umazat seba mna kocik a este mu aj polka ostane a tu rozdupneme doma v chodbe 😀 vsak ked pridu boty tak to budu asi dobre palky, som sa bavila s jednou maminou ze maju jedny topanocky tak 4 tyzdne 🙄 a musia kupovat druhe. ako nejakej filmovej hviezde 😀 😀 ja som si teraz na sk kupila po 3 rokoch boty sice za 2litre ale hadam zase vydrzia byt take univerzalne ako tie predtym 😀 😵
a teraz uz dobruuuuuuuu 😔 😔 😔

eva4444
8. máj 2008

dobre ranko 🙂
tak nam navsteva uz odisla, isli kupovat auto 😎 tak sme s petkom sami. strasne je zlatunky, vobec sa ich neboji 🙂 🙂