icon

Májové bábätka 2009

monkap
10. máj 2009

ahojte maminky, pridajte sa 🙂

kosska3003
18. aug 2010

moja ako som ju polozila zaspinkala ani necekla dneska bola ko med dobra

zuzkad
18. aug 2010

@kosska3003 sa mas....asi vedela, ze dnes potrebujes odpocivat uz 😅 😅 stupel moj je teraz ticho, tak to vyzera nadejne, uvidime, ci nesputi rev o chvilku 😝 😝

kosska3003
18. aug 2010

@zuzkad no asi a aj si po dovolenke zvyka ze je doma tak sa asi aklimatizuje a zajtra spusti

zuzkad
18. aug 2010

@kosska3003 mozno jej to prospelo ta zmena 😅 😅
co to tu je tak ticho dnes ? to je strasneee..idem si ja Zdenka mojho pustit 😵 😵 😵 😵

kosska3003
18. aug 2010

@zuzkad no tak to by som bola rada hihihih no dnes je ticho riadne

zuzkad
18. aug 2010

@kosska3003 u nas naopak, dnes maly dost spekuluje, jeduje sa a malo spinkal...bola som mrknut maleho...este stale je hore a brbloce, ale aspon neplace 😝 😝
Ja uz mam pusteneho Zdenka, Peto moj tu chrape pri mne...prebral sa, ked pocul zvucku...pozrel sa ked videl co ide len otravene pozrel zadrel "Zase ho pozeras ?" otocil sa a spi dalej 😀 😀

jamaat
18. aug 2010

No Emka tiež len pred chvíľou zaspala a ja tlačím dyňu. Po našom je to červený melón. 🙂

kosska3003
18. aug 2010

no melonik by som si dala na dovolenke som ho mala skoro kazdy den 😀

mimi21
18. aug 2010

@jamaat a ako ste dopadli s tou dovolenkou??? idete do toho otela co si rezervovala?

zuzkad
18. aug 2010

juuj ani mi nerobte chute s melonom, hned by som si dala 😝 😝 😝 najhorsie je, ze nemam sancu zohnat dobry melon v poslednej dobe, vzdy som kupila hnusny taky "suchy" a malo sladky...ale zajtra veru pojdem na melon 😝 😝

ladywitch26
18. aug 2010

@zuzkad a neziarli nanho? moj by sa uz pomaly nerozpraval so mnou, alebo by sa aspon ofucal... 😀

mimi21
18. aug 2010

ja by som si dala zmrzku, ale mam ju v komore a to by som musela ist von na dvor

inak uz som asi rozhodnuta s tym stahovanim, asi do toho pojdeme, dnes sme s mm boli nahodou v bchode Merkury market (neviem ci ho poznate) lebo pes v noci roztrhal vankuse do zahradnej hojdacky, tak sme uz obzrali aj plavjuce podlahy a kupelky a nomalne som si nevedela vybrat
vzdy som si myslela, ze to je taky "divny" obchod al celkom sa dalo vybrat

ludmilabb
18. aug 2010

@ladywitch26 aj mna stipala jeden cas na krk ked som ju nosila v satke, teraz je fixovana na usi a nestaci jej zmolit jedno 😠 rukou mi odstrci tvar a musi chytit aj druhe ucho potom zase naspat a takto dookola a mna slak triafa, fackovaci pajac suvix
@zuzkad esteze sa pri nom prestriedat viaceri a kedy ti poobede vstal?
tema hryzenie hryzie len mna ja neviem ci som taky zaujimavy objekt alebo co! uhryzne ma, skricim ze ma to boli ona dostane zachvat smiechu a zacne ma hryzt na inom mieste a taku radost ma vzdy ked sa mne nieco zle stane az nechapem ako sa na tom strasne bavi
@rybca Sofia hryzie mna a aj seba, nema probrem 😅 ona sa hryzie naschval do ruky, potom sa hneva ukazuje na ruku ze aha co sa mi stalo, truhlik maly

kosska3003
18. aug 2010

no ja si zajtra kupim tu u predavaju na trhu a zatial vzdy bol dobry tak hadam sa nepokazili

ladywitch26
18. aug 2010

@ludmilabb upirica mala 😀 😀

mystery7
18. aug 2010

my uz spime, dnes ale bolo urevane poobedie ☹ som hotova. Som zvedava kolkokrat sa zobudi.
Ani ja som melon davno nemala. Ale aspon som si dnes pochutila na skvelej sladkej kukuricke.

zuzkad
18. aug 2010

@ladywitch26 nieee neziarli, moj Peto ma pozna, ze som ako pubertacka niekedy 😀 😀 a hlavne sa neciti v ohrozeni, lebo zije v Prahe 😀 😀 ale uz som mu oznamila, ze k narodkam chcem ist do Prahy do jeho restauracie na obed...toto je inak jeho restauracia http://www.cafeimperial.cz/en/index.php a pozerala som cennik a v pohode sa tam da najest za celkom dobru cenu 😉 😉 ako narodeninovy darcek by to bolo super 🙂 🙂 🙂

@ludmilabb chvala bohu zaspal...ked si ho svokra zobrala k sebe stichol a u nej aj zaspal, neviem, asi citil uz nervozitu zo mna, lebo ked mi vrieskal do ucha viac ako 5 minut a viac, zacala som penit 😠 skriabal ma od jedu a trhal mi vlasy...a ja mam naozaj len jedny nervy...tak som ho strcila do postielky a musela som to ist rozchodit, lebo inak by som bola uz asi zla...no a svokra sa zlutovala nad nim 😝 😝

jamaat
18. aug 2010

@mimi21 Ano, ideme do toho hotela. Zobrali sme poslednú voľnú izbu. A teraz len pozeráme na stránke hotela, ako je tam pekelne horúco. Teraz napríklad o tomto čase 36 stupňov. 😕 ...Ale pozerala som predpovede a malo by sa ochladiť akurát od toho pondelka, keď tam prídeme. Tak dúfam, že to tak aj bude.

zuzkad
18. aug 2010

@jamaat ochladi sa na 34stupnov 😀 😀 😀

jamaat
18. aug 2010

@zuzkad
@ludmilabb To je super, keď má kto človeka vystriedať, keď už nervy stráca.

kosska3003
18. aug 2010

@jamaat tak to nech sa vam ochladi to je strasne teplo viem o com hovorim

mystery7
18. aug 2010

veru, aj na mojho Mirka jeden clovek nestaci. On je taky 2-3 chlapovy 😉 mna od unavy zacina fajne boliet hlava.

mimi21
18. aug 2010

@jamaat tak si to uzite, neboj to teplo tam budete inak vnimat, takze to bude fajn 😉

jamaat
18. aug 2010

@zuzkad No z terajších 40 (maximálna denná teplota) na 35, to celkom aj poteší 🙂
Inak na wheatheronline píšu 31-stupňové teploty, tak to neviem, či v nejakej pivnici merajú alebo čo.

ludmilabb
18. aug 2010

@jamaat mna nema kto prestriedat 😝
@zuzkad ja ked stracam nervy a to je vtedy ked uspavanie trva dlho cca 40-60 minut a nosenie nepomaha ani drzanie za ruku v postielke vtedy jej poviem uz ale nasrato ze ides spat a hotovo, to su potom len jaky ale co mam robit, vcera zaspala po 5 minutovom reve, ja ju necham v postielke odidem do obyvacky a okomentujem ako mam nervy na prasknutie 🤐

jamaat
18. aug 2010

A aj na Slovensku sa má o týždeň parádne ochladiť. Ešte mi budete tých 35 závidieť 😀 😝

ludmilabb
18. aug 2010

@mystery7 treba nejako zrelaxovat

jamaat
18. aug 2010

@ludmilabb No veď ja viem, že nemá kto. Ale zase tých 5 minút revu nie je veľa, Emka dokáže aj hodinu jačať.

ludmilabb
18. aug 2010

@jamaat to ochladenie ma ani neprekvapuje vsak tu v BB je uz jesen

zuzkad
18. aug 2010

@jamaat no ved to, inak by som asi bola uz zla na maleho a potom by som mala vycitky z toho, takze mi to bodlo a aj malemu, lebo sa ukludnil a aj zaspal pekne...pri mne by sa istotne dlho nervacil, lebo by to citil...ale inak tatino by nesiel uspavat ani za nic, bol sice s nim tiez, mojkal sa s nim, ale uspavat ho to nie 😖