icon

Májové bábätka 2009

monkap
10. máj 2009

ahojte maminky, pridajte sa 🙂

sssimi
22. okt 2010

Ja chodím pravidelne o polnoci, takže mne by to nevadilo 😉
@rybca

mimi21
23. okt 2010

ach jaj, my sme hore od 6, nejako si s Ninkou neviem zladit biorytmus, este minuly tyzden mi spavala aj do pol 8 - a to akurat som ju niekedy az budit musela, lebo sme sli nieco vybavovat a ja som cumakovala uz od 5 do plafonu
no a tento tyzden sa to otocilo a Ninka vstava coraz skor, posuva si to po pol hodke, dnes uz o 6 kricala z postielky mamiiiiii a ja by som este spala
tak uz periem, umyvacka je uz vylozena, uz mam aj po sprche aj po ranajkach, mm este spokojne odfukuje 😅

kosska3003
23. okt 2010

ahojte som tu dlho nebola ako vidim dnes je tu riadne ticho mne dala mala dnes riadne zabrat cely den nespala vstala o 8,30 a zaspala az teraz cez obed sa jej nechcelo akosi tak dufam ze v noci bude spat poriadne a nebude sa budit

mystery7
23. okt 2010

ahojky
tak tu je ale klud 😅
my tiez radi vystrajame v kuchyni ako sa da. hrnce, muka, korenicky a ked nechcem dat, tak plac ako keby ho trhali 😝

ludmilabb
23. okt 2010

@kosska3003 mne Sofi dnes tiez nespala cize bola hore od 7:00 do 19:45 a velmi pochybujem ze bude kludna noc

jamaat
23. okt 2010

Emka spala 3/4 hodiny, čiže tiež nie žiadna sláva. Ale večer zaspala v normálnom čase a bez problémov. Som zvedavá, kedy jej očák vyjde, lebo spanie pokazené, stále kaká, ritka vyštípaná, prsty v puse.
Ja som práve dopozerala film Predčítač - dobré to bolo. A hádam idem aj do postele.

mimi21
24. okt 2010

bre ranko
tak ja to tu uz asi kazde rano budem otvarat 😀
dnes budicek okolo 5.30 🙄
ale vcera som si s malou schrupla cez obed, boli sme u svokry, o obed postarane, tak asi dnes to bude nieco podobne 😅 lebo aj ked som si vcera cez den pospala, tak som o 9 vecer zalomila pred telkou

jamaat
24. okt 2010

Ahojte, aj my sme už hore pred siedmou. Teraz raňajkujeme orechovník a Emka už dlávi štvrtý krúžok 😅

emode
24. okt 2010

Ahojte,
my sme sice vstali o osmej ale zalahla az o pol jedenastej 🙄 mali sme vcera perny den, boli sme u mojej babky na dolniakoch, sofia sa riadne uchodila, spala cestou v aute tam a naspat, takze preto ten posun, ale cakala som to, len som zvedava, kedy ju dnes cez obed uspim 😕

zuzkaprofant
24. okt 2010

ahojteneviete mi pradit moj maly ma uz vsetky zubky ale v poslednom case asi mesiac nieco dava si vkuse rucku do pusi akoby mu isli dake zubky , ma ich vsetky len tie posledne 4 stolicky co idu neskor nemame co myslite mozu mu ist tie , lebo do teraz mi nikdy nedavam rucku do pusinky.

mi noc ako stale 4 krat hore minim nad ranom po mne skakal lebo bol precikany a ja som to zistila az hodku na to som ho nechala nech skace a driemala a on ma uz za vlasy tahal 😀 ked som ho prebalila prezliekla spinkal do 7 a tka chcel ist ku muzovi do spalne a to uz bolo po spani 😠
vase deticky chcu papat moj zase len mliecko mliecko ja mam na tt aj 2kartony mliecka umeleho a aj niekedy je malo ale papat to nie len cajik a mliecko ani chrumky co tak ma rad nechce tak ja neivem co je snim 🙄

iinuska
24. okt 2010

ahojte
obedik uvareny, Adamko spinka, tak obedovat budeme, az ked sa zobudi. Tak teraz mam vylozene nohy, lebo mam opuchnute jedno koleno. Asi z tej zumby Do kelu, dufam, ze tam nemam vodu. nemam s tym skusenosti, ale v tydni budem musiet ist ortopedovi 😒

@zuzkaprofant kludne mu mozu ist dalsie zubky, a z toho moze byt aj nechut do jedla. Ani Adamko jedeniu vela neda. Ale zase zle nevyzera, ak to nejako neriesim. Nasilu do neho nedam nic.

iinuska
24. okt 2010

joooj a susedia oproti teraz cosi majstruju. Ze ako dobre v nedelu naobed. Dufam len, ze nezobudia maleho 😠

mystery7
24. okt 2010

ahojky
tak my opat budicek o 6 🙄 uff uff ked toto bude pokracovat tak po posunuti casu vstavame o 5 🙄 tak som zvedava.
u nas jedlo tiez nic moc. najlepsie mu ide sabinacik. a dnes som nasla prerezany 10. zub - huraaaa. snad bude par dni pokoj 😅

kosska3003
24. okt 2010

ahojte tak noc bola ako tak dala sa a dnes zase vymyslala zo spanim dam ju spat a ona sa mi posere vsedy mam jedy uz to spravila asi 5 krat ale potom akosi zaspala tak super ale dnes je tak skaredo zamracene zima ani von sa mi nechce uvidime ci pojdeme

iinuska
24. okt 2010

@mystery7 na ten posun casu som aj ja zvedava. Teraz vstavame okolo 7. 😒 😒

kosska3003
24. okt 2010

no mne mala zatial posun v pohode zvladala pekne ju dam na stary rezim a ani si nevsimne niaku hodinku navyse

mimi21
24. okt 2010

@jamaat ty davas orechovnik?
nie su orechy alergen?
mne dnes Nina hryzkala z makovnika, ale maku len malicko, tiez sa jej ho nejako velmi bojim davat
inak makovnik maju najlepsi v Bille, nie je suchy a je tam vela naplne, strasne ho mam rada 😝

mimi21
24. okt 2010

ozaj a kedy sa posuva cas?

jamaat
24. okt 2010

@mimi21 Už dávam aj makovník, aj orechovník. Má to strašne rada. Najskôr som len tak opatrne skôr cesto dávala, ale teraz jej už normálne odkrojím celý krúžok a spucuje ho, len sa tak zapráši.

iinuska
24. okt 2010

@mimi21 buducu sobotu sa posuva cas 😉

iinuska
24. okt 2010

mm zobral Adamka trosku von, tak relaxujem

jamaat
24. okt 2010

No tak môj chlop došiel práve z prechádzky so psom a vraví, že musel totálne opitú susedu zachraňovať, ležala pred vchodom, jej pes vedľa nej, tak najskôr sa s tým naším skoro pobili, lebo sa nemajú radi, až potom si všimol, že aj gazdiná mu tam leží v tme. Katastrofa! Toľkým ľuďom drbe s alkoholom! No ja to nechápem! Ja som jej minule tiež musela vchodové dvere otvárať, lebo bola opitá a nevedela si, ale až takáto nebola. 😒

kosska3003
24. okt 2010

@jamaat hm nechcela by som ja mam takeho suseda tiez uz tyzden len pije ani neje nic ani z chalupy nevychadza proste alkoholik 2 tyzdne to takto vydrzi ja si dam viac vina a na druhy den kapem a nie aby som pila 2 tyzdne to nepochopim nikdy

sssimi
24. okt 2010

@jamaat no pekne..... My máme takých susedov oproti. Ožerú sa a potom sa uhadzujú tými flašami čo vypili.... Raz jedna letela až ponad branu a môjmu bráškovi popod nohy....

Sarah mi makovník moc nechce. Orechovník som neskúšala lebo to nemám moc rada ja, tak ani nekupujem....

Zajtra ideme ráno plávať a rozmýšľam, že poobede vybehnem do Nitry kúpiť krpatej zimnú bundu. Samozrejme sama s ňou.... och.... Neviem kto bude mať väčšie nervy... 😀

jamaat
24. okt 2010

@kosska3003 To už si organizmus tak zvykne na alkohol, že mu je zle bez neho. A môže chlastať aj 2 mesiace v kuse.

sssimi
24. okt 2010

@kosska3003 mne sa tu raz suseda sťažovala, že sa chcela s mužom porozprávať, ale chcela, že až potom keď vytriezve. No on si do postele zobral flašu a vždy keď sa zobudil tak si odpil (to ako ja minerálky 😀 ) takže bol vlastne 2 dni v kuse ožratý a suseda nakoniec zabudla čo mu chcela vytmaviť....

jamaat
24. okt 2010

@sssimi Dobrá taktika 😀

kosska3003
24. okt 2010

@sssimi dobre hihihi
@jamaat no ved to a toto robi ten sused tak 5 krat do roka a potom uz musi dojst sanitka a ho odviest lebo je uz k.o a potom pride ako keby sa nic nestalo este sa lutuje ze chudak nema peniaze a robotu ked hovado vsetko prepil a sa cuduje ze ho vyhodili

ludmilabb
24. okt 2010

@jamaat Sofia tiez zje makovnik

ludmilabb
24. okt 2010

Sofia ma uz tyzden taha na zachod ked chce kakat, konecne to pochopila aj sama, sa velmi tesim 🙂 ale cikanie odmieta, reve uz ju ani nedavam len ked ona chce