icon

Májové bábätka 2009

monkap
10. máj 2009

ahojte maminky, pridajte sa 🙂

sirinka
12. nov 2010

@kackabrcka super koberec...nemali ho aj v cervenej 😀

sssimi
12. nov 2010

@kackabrcka dik, super cena je na nich

emode
12. nov 2010

@cimika222 tak my sme este tiez na prsniku, neboj 😀 a este inuska 😀 uz len vecer a v noci ako kedy ... tiez si uvedomujem, ze s odstavenim bude problem, ale zatial su mi prednejsie pokojne noci so zobudenim cca 2x ako hodinovym revom ked jej prsnik nedam ... kedze to nie je na verejnosti a cez den ju to nenapadne, zatial neriesim 😅

mystery7
12. nov 2010

ahojky
dnes som si bola pre vysledky testov na genetiku, su negativne. odlahlo mi.
aj u nas doobedu prsalo,ale Mirko si trochu pobehal v parku.

ladywitch26
12. nov 2010

tak ku nam vcera dorazil hurikan, co predpovedali, ze pride minuly vikend. lialo a taky vetrisko bol, ze muz musel ist na dvor upevnit pristresok, lebo nam behal po celom dvore.
a v noci ma klepala zimnica, horucku som mala a kazdy jeden sval citim. od tretej som uz nespala, co ma vsetko bolelo a nevedela som si polohu najst. minuly tyzden to mal muz, teraz to chvatlo mna. 😝

mystery7
12. nov 2010

dnes sa nam prerezali dalsie 2 zuby 🙂
lady, uz nech mate opat dobre obdobie

rybca
12. nov 2010

Ahojte, dnes sme boli na poradni, mame 83 cm a 11 kil..🙂))) a dalsia kontrola je az v maji, aj vy tak mate?

kackabrcka
12. nov 2010

@sssimi je to priamo od nich oni ich siju 😉

kackabrcka
12. nov 2010

@sirinka v cervenej nemali kobere posledna modra aj to taky rozmer a inak asi aj preto cena taka ale mne rozmer sedi do obyvky..
@iinuska no na obrazku je mensi odfoteny moj este len pride postou asi stredu.. a dam ho predsa len do obyvky 😉

mimi21
12. nov 2010

@rybca my mame poradnu az v 3 rokoch

kosska3003
12. nov 2010

ahojte aj my mame poradnu az v 3 rokoch

jamaat
12. nov 2010

Kukám prvý krát Farmára. Tak tie Hudákove komentáre nemajú chybu! 😀

sirinka
12. nov 2010

inac nasa magdulka uz tyzden spava vo velkej posteli v izbicke s klarkou... 🙂
a zatial super, vacsinou sa zobudza az rano, to skor klarka v noci vykrikuje po nas...

kosska3003
12. nov 2010

@jamaat ja som to kukala chvilku a stacilo mi ked som videla tu babu co tam ma dceru a nadavala riadne no hruza a potom s tym cucom vybehla mne to pride ako keby jojka nabehla ne prednu horu a tam tie baby vyberala

rybca
12. nov 2010

@jamaat tiez to kukame a komedia riadna...🙂 ta s tou dcerou je riadny ukaz...🙂

sirinka
12. nov 2010

a podla vas sa do takejto sutaze prihlasi zena so zdravym rozumom???

jamaat
12. nov 2010

@sirinka A Klárkine vykrikovanie nezobudí Magdušu?

@rybca
@kosska3003 No tak tá "kleopatra" bola najúžasnejšia zo všetkých. Ale chúďa to dieťa.

sirinka
12. nov 2010

@jamaat ani nie...vacsinou sa ani nepohne 😝 ale naopak to funguje...teda najme rano...

kosska3003
12. nov 2010

@jamaat no to hej ta je ako z ustavu aj je heslo zivotne je vodu kazem vino pijem

jamaat
12. nov 2010

@sirinka Neviem, ako to ja vyriešim s Emkou. Pri jej ľahkom spánku a Monikinom buntošení takmer do polnoci - asi nehrozí, aby boli spolu v jednej izbe. Ibaže byt je len 3-izbový.

sssimi
13. nov 2010

Ahojte kočky. Tak ste sa napašmali na farmára? Kokos ja nemôžem, ja sa na to rehocem. Normálne nachááááápem.... tam neni ani jedna ženská čo má všetkých 5 pohromade 😀 😀 😀

A inak len tak pre info, už mi 3tí deň meška mrcha....A ako bonus som si našla hrčku v prsníku 😕

jamaat
13. nov 2010

@sssimi Mne prišla skôr. Tak ti to vyrovnávam. 🙂 ...Z hrčky netreba hneď paniku robiť. Ja mám všade nejaké hrčky. Ale mám sa teraz tiež na mamografiu objednať.

ladywitch26
13. nov 2010

@sssimi ja mam tiez uz par rokov, akurat chodim na sono kazdy rok a zakazdym mi doktor povie "nalez primerany veku"

sssimi
13. nov 2010

@jamaat Práveže žiadnu paniku nerobím. Nejak ma to vôbec nerozhádzalo. Skôr ma serie to, že mi meškajú krámy. Celý týždeň som mala klasické náznaky a teraz zrazu nič..... Tak sa s mm smejeme, že bude malý Dano 😀 (vraj sa mu to nedávno snívalo).... Bohužiaľ sa mu dosť snov plní 😕 😕 😕 , ale čo už... 😀

@ladywitch26 ja chodím každé 2. Tento rok som mala ísť v auguste, ale doktorka mi zabudla dať výmenný poukaz a už som k nej nemala kedy ísť. Našťastie mám kamošku čo robí objednávky na sone, tak ma vždy šupne skôr, lebo tam má objednávky na pol roka dopredu.

ladywitch26
13. nov 2010

@sssimi ja som samoplatca, tak mna beru hned na pockanie. 😉
tak danko... 😀 sup sup robit testik

kosska3003
13. nov 2010

ahojte simmi tak utekaj k dr nemusi to byt nic vazne ale prer pokoj v dusi a testik si sprav 😀 este aj ty ma predbehnes ja som bola na som prs minuli mesiac tiez chodim kazdy rok

iinuska
13. nov 2010

@sssimi a ty nemas tu danu?

sssimi
13. nov 2010

@ladywitch26
@kosska3003 ešte je príliš skoro na test. Majka ak sa mi podarí, tak behnem v pondelok k dr. nech sa na to pozrie.

@iinuska veď práve preto to meno 😀 😀 😀 , ale tak dúfam, že si len moje telo robí zo mňa srandu.....

sirinka
13. nov 2010

@jamaat to sa upravi...kedysi sme pri klarke v noci ani zachod nemohli splachnut, hned bola hore, aj kotol ked zacal zohrievat, tak ju to vyrusilo...teraz ked spi, tak spi... 😉 aj emka bude mat casom tvrdsi spanok a monika ktovie dokedy este bude byvat s vami 😝

iinuska
13. nov 2010

@sssimi potom mi to dopalilo s tym menom 😅