icon

Májové bábätka 2009

monkap
10. máj 2009

ahojte maminky, pridajte sa 🙂

sirinka
20. jan 2011

a aby som nezabudla....story z mackami u nas na pokracovanie...vecer som vyslala mm, nech ide dat malej tu tbl....no ako ju chytil a chcel jej papulku otvorit zamraucala a nas kocur po nom vystartoval, prednymi labami sa mu zadrapil do stehna a este sa mu do neho aj statocne zahryzol....
asi sa meni na psa ci co, lebo aj na prechadzkach nas sprevadza dobrovolne....
no mm riadne vypenil, zakrvacal a aj podliatiny sa mu porobili...tusim lili uz ostane bez atb....snad jej 5 dni bude stacit... 😅

sssimi
20. jan 2011

@sirinka ja s chuťou na sex problém nemám ani teraz a nemala som ani pri ANT, ale toto ma dnes dorazilo. Teraz som čítala nejaký článok a 2 baby som len našla čo sa im to stalo a tie si ani nevšimli kedy im vypadlo. Zajtra volám doktorke. Ja by som si to možno aj sama vybrala keďže už nie je v krčku, ale bojím sa. V sobotu ideme na maškarný, tak nechcem aby mi to tam nejako zavadzalo.... Sakra... A najhoršie je, že skončíme zase na gumách 🙄

nikanika28
20. jan 2011

Baby, nekukali ste spravy na JOJ-ke? jednak co tam bolo to popalene 16mes. dievcatko 😖 ..ale bolo tam, ako chcel maskovany lupic so zbranou prepadnut postarku..tak to bolo o jeden panelak dalej od naseho 🙄 ..zacina tu byt zase nejako "veselo", cez vikend zase davali v spravach zabery z priemyselnej kamery, kde bola hadka medzi chalanmi a nasledne sa ho pokusal zrazit autom.. to bolo tiez hned pri nas 😝

sssimi
20. jan 2011

@sirinka musí sa s ňou niekde zavrieť mimo dosah vražedného kocúra 😀 😀 😀

nikanika28
20. jan 2011

@sirinka no asi je na vas nasrana riadne..co ste jej to spravili ... 😀 😀

sirinka
20. jan 2011

@sssimi no aby ti na tom maskarnom nakoniec nevypadla xixi....
@nikanika28 no ale to nie ona utocila.... 😉

nikanika28
20. jan 2011

@sirinka ale rano vystartovala ona, nie? 😀 ... a terazky to aj chlopa kocura nasralo 😅

jamaat
20. jan 2011

Však vyžalovala sa chlopovi kocúrovi a ten to riešil. 😀

nikanika28
20. jan 2011

no ved vravim...to je vsetko z pomsty 😀 ..a urcite si zavolaju posilu, ja by som nasadila psov, minimalne troch 😀 😀 😀

sirinka
20. jan 2011

@nikanika28 sa nehnevaj ale na vlastne macky hadam nebudem volat psov....to by som sa nesrala s kastraciami a atb....
rano sa my iba chcela dostat zo zovretia...to nebol klasicky utok...a z kocura nechapeme...doteraz ju viac menej ignoroval alebo aj zahanal....asi suciti s nou, ze uz su obaja kastrati.... 😀

borocka
20. jan 2011

@kackabrcka 92hm som kupila bundu na jar, a dufam dufam ze mu bude aj na jesen, lebo su mu aj rukavy dlhsie, a aj takmer celu ritku mu zakryje. ale ak chyti rastovy amok ako minule leto tak nam nebude :(
ake je sofi vysoka? ze uz taku velkost kupujes? my rozhodne k malym detom nepatrime,len k chudym, ale teraz prechadzame na 86

sirinka
20. jan 2011

@borocka no tak nasa zase je taky priemer, ale 86 az 92 nosime uz teraz, co sa tyka bundiciek a overalov....neviem, ci by jej tato velkost vydrzala az do dalsej jesene...

nikanika28
20. jan 2011

@sirinka no ved srandu si robim 😝 😀 🤐

sirinka
20. jan 2011

@nikanika28 inac posila chodila k nam pravidelne...kazdy den sa u nas presusali tri-styri cudzie macky, zrejme kocurikovia...ale ako bola lili par dni fuc, tak nejako prestali....tak som rada, ze sme to stihli este, lebo pohlavne uz bola dospela....

nikanika28
20. jan 2011

@sirinka no aspon budete mat pokoj..aj ked male maciatka su na spapanie..milucke 😵

sirinka
20. jan 2011

@nikanika28 joj to veru su....ale kde by sme nasli na nich odberatelov a kynozit to....na to ja nemam srdce...

nikanika28
20. jan 2011

@sirinka to veru ani ja, ja som velky milovnik zvirat.....
no idem ja do hajan...dobruuu

sssimi
20. jan 2011

@sirinka veď toho sa bojím.

Tak pokusila som sa ju vybrať, lebo ju začínam citiť, ale ešte je veľmi hlboko. Takže "operácia" sa nepodarila 😀 Dufam, že sa bolesť nezačne stupňovať, lebo nakoniec skončím na pohotovosti a to by som moc nechcela....

ludmilabb
21. jan 2011

ahojte, tu svieti slniecko 😉
ja mam velmi mierneho psa ten si necha aj mast pod blanu na oku zaviest a bez problemov, skor ja som mala problem kym som prisla na fintu ako to tam napatlat lebo ta blana prilieha uplne k oku a musim jej to kazdych 6 hodin natierat chuda
mm sa to nedarilo tak to ostalo na mne 😝

ladywitch26
21. jan 2011

moje dieta sa dnes rozhodlo,ze sa chce kojit. myslim teraz to starsie....isla som si odsavat mlieko a stanka prisla, potiahla mi tricko a ze papat. najskor som myslela,ze len skusa, nebolo by prvykrat, len ked som dala dolu podprdu, tak vzdy pokrutila hlavou, ze nechce. ale dnes normalne ze anoooo. no len saci reflex v nedohladne, tak ma akurat tak dobre uhryzla. tak som aspon odsala a pila z poharika. aj to sa jej ratalo 😀 teraz na striedacku na gauci koji a prebaluje babiku. 😅

mimi21
21. jan 2011

@ladywitch26 😀 sikovna Stanka

no ked sa dari, tak sa dari, ja som pred chvilou dosla od dr, aj s atb - pre mna, priserne ma pali hrdlo, mam dusivy kasel a boli ma priedusnica 😒
a navyse Emka dnes strajkuje so spanim, od rana spala asi polhodku 😝

kosska3003
21. jan 2011

@sssimi tak to fakt na infakrt to ti verim ja som brala lieky ale po 2 mesiach mi ich dr vysadila lebo mi robili zle na pecen tak som mala nakoniec lepky Euru ale strasne som pribrala tak som aj to vysadila a teraz vrcima na prerusovanom sexe a pohode no teraz sa konkretne snazime

mystery7
21. jan 2011

@borocka my sme uz na velkosti 98. Dnes som bola v hypernove kupit supravu do dazda, nohavice a bundu za 10€ tak som kupila 110/116 a ked budem mat statie vydrzi mu jar, jesen a jar 😅
Zajtra ma prist maleho krstny s rodinkou, tak sa tesime.
A ja si idem zjest veternik-huraaaa 😀

mystery7
21. jan 2011

dnes nikde nikto?? Co porabate?
U nas riadne fuci, doobedu bola modra obloha a svietilo slnko, teraz sa trochu zatiahlo

@luba142 vdaka

emode
21. jan 2011

@sirinka dobra story 🙂

@mimi21 chuda moje, daj sa rychlo dokopy, ja som mala to iste cez Vianoce 😖 Emka Ti aspon vydrzi sama v postielke, alebo sa nosite??? spanok bol nas vecny problem so Sofiou a stale je ...

dnes sme boli v meste v MC, nahodou sme sa stretli aj s Ludkou 😅 , potom sme sa boli naobedovat a isli busom domov, pre Sofiu maximalny zazitok 😀 len som ju natiahla a doma nie a nie spat, len ja som tiez tvrdohlava a hlavne zurim, ked sa mi nieco nedari, takze neustupim co sa tyka spania, na 3x som dnes musela od nej odist, nakoniec ma fajne uskrabla a zaspala ... zacina dobre vymyslat, tak to chce nieco radikalne 😝 hlavne nechcem aby prestala cez den spavat 🙄

sirinka
21. jan 2011

@mystery7 aj u nas bolo doobedu krasne, ale uz zamracene....no ale na chvilku sa snad bude dat ist von...aj ked zima je poriadna....taka neprijemna a este do toho vietor...

mystery7
21. jan 2011

@sirinka presne aj u nas. Keby nie vetra, tak je super jarny den.

@emode spanok je aj u nas vecny problem. Dnes sme boli na nakupoch a kym sme sa najedli bolo uz 12:45, tak Mirko tiez dlho zaspaval a stipalma do prs 🙄

sirinka
21. jan 2011

tak mne dnes magdulka na obed zaspala celkom v pohode ale po hodine si klarka zmyslela, ze uz je vyspata a nasukala sa k nej do postele a zobudila ju.....ale nevadi, aspon snad vecer nebude velmi vymyslat...

mimi21
21. jan 2011

ach jaj citim sa ako by ma aspon 4 parne valce presli
Emka spi od pol1, mm je v tescu s Ninkou, ja som si tiez trochu pospala
@emode no ako kedy, vecer pekne zaspi ale cez den sa to nie vzdy podari, idealne je ked zalomi pri kojeni 😅

ludmilabb
21. jan 2011

@emode mne Sofia tiez nechcela zaspat a po 1,5 hodinovom uspavani zaspala ale to boli uz tri hodiny a za vlasy ma chytala aj pusinky davali potom som dostala par kopancov do hlavy a najlepsie zistenie bolo ked som ju chytila za zadok aby si uz lahla a ona ho mala mokry takze jej plienka pretiekla (sa stane pri latkovkach) a potom zacal sused vrtat 🙄 , spala len hodinku a dalsiu prerevala kym sa prebrala teraz sa uz aj sama hra 😝