icon

Májové bábätka 2009

monkap
10. máj 2009

ahojte maminky, pridajte sa 🙂

jamaat
2. mar 2011

@soffi Nič sa nedeje, na každého to občas príde. A teraz si uži voľno. 😉

iinuska
2. mar 2011

@soffi teraz mas toho viacej, ked vsetko vybavite, bude dobre, drz sa. 😉

hoogy
2. mar 2011

@soffi netrap sa nie si jedina. odychni si a zajtra budes mat viac sil a bude ti lepsie.

mystery7
2. mar 2011

@soffi kazdy mava tazke dni. Ani ini to nemaju lahke, rovnako sa trapia, bojuju, su vystaveni a na pokraji sil.
Drzim ti palce, oddychni si, vyspi sa a bude lepsie. Pripadne si daj frtana 😉

luba142
2. mar 2011

@soffi niesi jedina, aby som ta ukludnila tak mavam casto taketo stavy,ze som unavena,len hucim po deckach, mm cele dni v prace takze som sama na vsetko, niekedy aj ja sedim s hlavou v kline a vravim si, ze uz nevladzem dalej...proste to na kazdeho dolahne skor ci neskor......drz sa oddychni si a drzim paste z vybavovackami nech to dobre dopadne 😉 😉

mystery7
2. mar 2011

nikde nikto? Idem spat, dnes som vystavena ☹

soffi
2. mar 2011

dakujem vam, uvedomila som si ze sa neda fungovat na viac stran a vsade dokonale, pr emna je prioritou mala, a tak som sa rozhodla ,ze koncim s predajom na nete , lebo to nezvladam, mala je pre mna podstatna a ostatne je mimo, teraz mi tak hrozne chyba, uz sa nemozem dockat zajtrajska, vzd ymam pocit ze som zlyhala, ze som bola k nej zla a protivna, ze som ju odstrkovala lebo som amal pracu, je pravda, ze ninka je hrozne akcna a povahovo uplnepo svokre, od rana ako spusti tak melie az do vecera a ja som z toho uplne uz prcnuta, ale nech je radsej takato ako utiahnuta, dala som si vinko , tpely kupel, tak hned mi je lepsie, aj ten uver nech uz mame za sebou a bude fajn....konecne vo svojom , dakujem vam za povzbudenie kamosky 😉

mystery7
3. mar 2011

@soffi uz len to, ze sa trapis je jasnym znamenim, ze si dobra matka. Nepochybuj o sebe. Dobre, ze ti tvoja mama pomohla, ulavilo sa ti.
Co sa tyka akcnosti, mam jedneho takeho doma 😉 viem co hovoris. Minule bolo hnusne pocko, tak sme sedeli doma, on uz nevedel co so sebou, tak zacal behat krizom cez izbu a chodbu a spat. Asi 30-40x a medzitym pady, nenormalne sa z toho rehotal.

A mne vcera zhorel fen 🙄 pred mesiacom odisla mikrovlnka 🙄 ako minule pisala @ladywitch26 cakam co pojde do tretice 🙄
Zvysili nam najom o 14€ 😠 dnes som tam volala, tak koli nedoplatkom. Ma skoro trafilo, stale mame preplatky a nasa spotreba sa za 3roky nezmenila!!! Stale mame vsetko cca rovnake, len min.odchylky.

A uz skoro 2hodiny nespim, cumim do stropu 😅 ma porazi, to bude zajtra den, budem nadherne vymleta.

mystery7
3. mar 2011

no a ked som zisla z postele na wc-ko, tak po 10min po mna mm dosiel, ze kde som. Samozrejme, ze Mirko sa hned zobudil a kym som ja dosla k nim, obaja sedeli na posteli 🙄 a cakali ma. Tak dalsiu hodinu sa Mirko krutil, vytacal, osahavala mi prsia, pil caj (klasika) 🙄 nakoniec som okolo 5zadriemala, aby som sa k 5:44 zobudila. Mala som blby sen. Ale podarilo sa mi zaspat. Od 6:30 nam huci budik, ja som prave vstala Mirko spi. Neviem co s nim, ci ho necham spat a poobede uz nebude?? Alebo ho zobudit???

No, aspon som si pekne sama pokecala. Vsetkym prajem pekny den. 😉

iinuska
3. mar 2011

ahojte
u nas v noci trosku posnezilo, tak Adamko sa potesil, a rano hned komentoval ''Ideme na lyzovacku " 😅

iinuska
3. mar 2011

ejha, a tu nikoho ? My sme boli vonku, teraz Adamko spinka, ja popijam kafco.

luba142
3. mar 2011

ahojte
@iinuska aj u nas bol poprasok,ale uz nieje 🙂...doobeda som varila boli sme vonku a teraz mam klidek kym dojde Kika zo skoly 😉 😉

@soffi no tak o tej akcnosti mozem ja pisat knihu 😀 a o tom mleti od rana do vecera tiez a mam to dvojmo ked su obidve doma 😀 😀 Mam z toho obcas nervy hlavne ked sa chcem na nieco v telke pozerat vtedy maju plno reci 😀, ale zasa ked si predstavim ze za rok pojdem do prace a uz si ich ani neuzijem tak to je horsia predstava ako teraz ked som doma

luba142
3. mar 2011

a videl niekto Modre z neba vcera?? Bol tam otec s 9 detmi, ktoremu odisla zena ze uz ich nechce k druhemu chlapovi...oni chudaci nemaju ani co do ust,ziju uplne v chudobe a ta ich matka si este k nemu chodi po peniaze no na mieste by som ju zadavila k...u jednu 😠 😠

iinuska
3. mar 2011

@luba142 nepozerala som, ale videla som ukazku. Ja modre z neba nepozeravam, lebo tam byvaju smutne pribehy, a to nieje nic pre mna. Potom by som len revala

luba142
3. mar 2011

@iinuska ani ja nie ale vcera som nahodou pozerala lebo nesla 1000 a 1 noc 😀

a objednala som z HAPPY FOTTO hrnceky s fotkou pre nasich a mojeho 😉 😉

lejlocka
3. mar 2011

@emode ak som to tu dobre zahliadla, malinka ti chodi do sukromnych jasiel v bb? ja tiez maleho by som chcela dat, tak na 2 dni aspon... Bola by si taka zlata a napisala mi kam a ako si spokojna? ja rozmyslam medzi troma, ale nepoznam nikoho kto by chodil. kludne do IP, dakujem.

mystery7
3. mar 2011

dnes nejake klidanko 😉 u nas nervozny den. Mirko vstal o 7:45 a spi od 13.
Ja som dnes vymleta a spomalena, prihorela mi kapusta na strapacky 😅

kosska3003
3. mar 2011

ahojte tak som vas konecne docitala uz mama tatu doma tak je super svagrina mi dala s ikey taku postel co sa da zvacsit ako dieta rastie tak teraz mam dilemu ci mam malu naucit v nej spat alebo ju nechat este v postielke lebo asi v tej postely mi sama zaspavat nebude ako v postielke si myslim tam mi nema kam ujst ale s postele ujde

kosska3003
3. mar 2011

@mystery7 uz to mam skoro kompletne tak zajtra ti to mozno poslem ak sa zadari 😀

luba142
3. mar 2011

@kosska3003 mozes aj mne poslat to spievankovo??

mystery7
3. mar 2011

@kosska3003 super, uz sa tesime 😉

kosska3003
3. mar 2011

@mystery7 trozku to trvalo ale nejde mi napalovacka tak som to musela inac riesit

kosska3003
3. mar 2011

@luba142 mozem posli mi na IP adresu lebo cez skype o dlho trva a vela MB mi to zere

mystery7
3. mar 2011

vidim, ze vsetci oddychuju 🙂

kosska3003
3. mar 2011

@mystery7 ja som tu ale odychujem pojdem zachvilku malej do spalne dvere otvorit nech sa pomaly budi

luba142
3. mar 2011

no tak nasa po dvoch dnoch co spala skoro 3 hodiny tak dnes pre zmenu len 1,5 a teraz vymysla a skrieka no radsej mohla spat 😒

iinuska
3. mar 2011

Adamko spapal teraz ako sa zobudil plny tanier hustej polievky, vypytal si sklicko, a este aj odomna z kyslej fazulovej. No to som zvedava, co bude. Teraz daval papat psikovi a ze mam dat tanierik do umyvacky 😀
U nas spanok od 12.10- 14.15

mystery7
3. mar 2011

neuveritelne ticho.
Chlapci isli k babke a ja vegetim, asi si napustim vanu 😀

luba142
3. mar 2011

@iinuska take nieco by som teda nechcela....modne vystrelky 🙂