Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
no to je sila zvyku to tt ved ale hlavne je ze sa chapeme nie
ja som tiez malu okupala potom odpadla a zaspala sa zobudila najedla a spi dalej tak super
siri nasa mala spi uz od pol siestej ako zarezana no nevoiem co bude v noci robit
mimi, večer nebýva problém, iba cez deň. Tak asi aj cez deň aspoň 2-krát vlezieme do vane na polhodiny. 🙂
luba nebud ju to bude horsie este ked sa zobudi ju nakrm prebala a mozno bude spat dalej
moja tak raz spala cely den len som ju nakrmila prebalila a spala mi dalej bala som sa ze co bude robit v noci a spala dalej 🙂
siri, ja som radšej do tt ani nechcela vŕtať, no ale keď si už začala... 🙂
Ja kým som si vlasy ešte rýchlo umyla, tak už mi kričali, že si mám pohnúť, lebo že už zaspáva. Tak len pár krát si logla a zaspala. Idem si asi mlieko odstriekať, lebo mi dosť zostalo.
na tu moju zatial ziadna terapia nezabrala 100% zo spankom...uvidime, ci sa po troch mesiacoch nieco zmeni hehe... dnes sa prvykrat natiahla rucickami cielene po hracke... a klarka vcera povedala prvu jednoduchu vetu...ze "ujo kosi" 😀
siri, tak to máte hneď dva dôvody na oslavu. Ja už si vôbec nepamätám, kedy Monika začala chodiť, rozprávať a tak. Aj som si to zapisovala, ale stratilo sa to, lebo len na papieri to bolo. Vtedy som na pamätnú knihu nemala peniaze.
Aj ja čakám na tie spásne 3 mesiace, čo sa bude diať. A ak nič nepomôže, tak pokrstiť by ste ešte mali dať 😉
jamaat to je proti nasmu presvedceniu, takze toto sa konat nebude...a furt si hovorim, ze snad do puberty sa spavat nauci hmmm 😝
siri, veď viem, práve preto ti to navrhujem. 🙂 ...Nedávno nás s dcérou v meste zastavili takí dvaja mladíci, vyzerali ako mestskí policajti s ruksakmi. Boli mi divní, tak som po nich kukala a asi preto nás zastavili. Začali rozprávať s anglickým prízvukom, tak som myslela, že sa chcú spýtať na cestu niekam. Až potom som si všimla, že mali na "uniforme" ceduľku s nejakým ježišovským nápisom. Vraj sú z Ameriky a majú poslanie a tak. No tak sme prehodili pár slov a potom som sa už veľmi ponáhľala. 🙂
mimi, aj Emke sa spravili nejaké malé vyrážky do rána, ale len na brušku. Včera som jedla iba čučoriedkový kompót, tak neviem, či z toho, alebo sa len nejak zaparila. Lebo kompót som už jedla aj predtým. A bolo to vôbec včera? Ci pana, to bolo asi predvčerom. Časové súvislosti mi teraz totálne unikajú.
Mimi, už dávno som sa ťa chcela spýtať: Nečítala si náhodou Knihu o cintoríne? Používaš totiž niektoré výrazy, ktoré mi ju pripomenuli. 🙂
luba no nasa si dala nacas s rozpravanim...ale kazdym dnom sa nauci aj dve tri nove slova...
jamaat no take stretnutia potesia...ja uz preventivne hned kricim nie, ked sa ku mne niekto blizi a ma taky extra nabudeny pohlad... 😀
koska ale dufam ze bude spat az do rana 🙂 ,mne este neprespi 11 hodin my sme radi aj za 8-9 hodin a to tiez nieje pravidlo
siri nasa bola sikovna aj skoro chodila ale som zvedava teraz na Barborku a grilujeme len normalne maso a ryby
http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=588471
Práve si dávam asi deci červeného vína. 🙂
ja len pivo lubim to som pila aj ked som bola tehu ale len jedno alebo potom nealko
Aj tu sú dobré veci, najmä o vedomostiach lekárov. http://babetko.rodinka.sk/index.php?id=588428

😀 som myslela, ze uz ich to prejde... ale zjavne sa im to tt paci 😝
jamaat aj ja som prave vyliezla z vane s malou...ale ta tak kricala pri obliekani, mm to skoro psych. nevydrzal 😅 tak teraz je napojena na mliecku...