Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
@borocka @ladywitch26 @kosska3003
Dakujem 🙂 Je to este take cerstve... Rodina este nevie, len sestra, lebo uz som mala jeden spontanny potrat, tak pockam s tou novinou 🙂
no teda co sa mne stalooooo 😀 😀 ,svokra prisla sama od seba zobrat Barcu von jej to je vegetik 🙂
@ostrovanka jeeeeej gratulko 😉 tak vydrz aspon do 40tt 😉
Ja som nasla ich ponuku a maju pekne obrazky Tomasa. Tortu urobim len jednoduchu, moja mama sa istotne vysanti 🙂
@borocka No hej, má 20-ročného syna. A tenisky som na jeseň kupovala s rezervou, tak sú jej ešte dobré.
@ostrovanka Gratulujem 🙂
Aj Emka dnes dlho spí. Išla neskoršie, lebo som mala stretnutie s kolegom, tak sme sa aj najedli v reštike. A teraz už ťahá pomaly 3 hodiny. Asi ju rýchlo ešte von vyženiem, nech sa trochu pomorduje na rebríku, šmýkačkách a preliezačkách. A to už Monika aj sprchou buchotala v kúpelke, čo je hneď vedľa spálne. 😕
vcera poobede sme neboli vonku, tak som nebola taka unavena, vecer som nezaspala. Mali sme doma kulturny vecer, pozerali sme dvd Centurion-krvak 🙂
A teraz isli chlapci vonku na motorke a idu aj na ihrisko. Ja si mam oddychnut, ale najmensi pokladik ma kope a stucha jedna radost 😅
@ostrovanka gratulujem a drzim palceky
@luba142 ja som bola teraz s Adamkom na ihrisku, a este chcel ostat na dvore so svokrou, tak su este spolu vonku
@ostrovanka jeeej, gratulko
tak sa nam to "druhe kolo" pekne rozbehlo 🙂
pre niekoho uz aj tretie @sirinka vsak 😉
nam vychadzaju narodky pekne na sobotu 21 ale oslava bude az o tyzden kedze tato nam dojdde az 25 maja tak pockame na neho ale neviem co kupit
@kosska3003 jeeeej, aj vy ste 21.5.!!!!!!!!! super, tak to mame na den rovnako!!!!!! o kolkej sa marika narodila?? pato je 2:02 rano, teda v noci 😎
a vy ostatne, aky datum maju vlastne decka narodky?
@kosska3003 ani som nevedela ze takto rovnako su. mame tu este niekoho do partie??
@iinuska tak spolu s @emode to tu otvarate 😀
@ludmilabb a vy zasa uzatvarate? aj som to tusila, ze emka ma aj v tomto smere k patovi blizko 😀
@mystery7 tak to je teda vaha!!! ved ja som vazila 18kil pri nastupe do skoly 7rocna!!!!!! ale stihly je, aspon vyzera na fotkach, tak vobec nechapem kde to berie?!?!!

@emode nam zase vysla oslava pekne na nedelu prveho 😉