Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
@soffi oki, diky za radu, skusim to urcite tak ... ani si sa jej nepytala, ked si videla, ze chce cikat, ci nejde na nocnik? My mame serbel v obyvacke pri gauci hned 😀
@nikanika28 nie nepytala som sa jej, len ked som videla ze sa o neho zaujima tak vtedy som ju posadila, a ked sa vycikala a videla ako sa tesim tak asi vtedy pochopila ze co vlastne od nej chceme 😵
@borocka občas som ju dávala aj minulý rok, ale nikdy sa jej nepodarilo vycikať, Potom mala doslova averziu na nočník až do minulého týždňa. A teraz si tam sadne aj oblečená a pozerá rozprávku, no dnes som jej už presťahovala nočník do kúpelne z obývačky ako bolo radené v tom postupe. Takže ho vlastne nemá na očiach.
No a pekne sme išli do obchodu-vycikala sa a keď sme prišli z obchodu tak sa vypýtala-huráááá, síce štýlom "toto" a ukázala na šušurku, ale ja som pochopila 😀 😀 😀 Dnes sme od 8:00 pekne bez nehody.
@soffi s kakaním bude aj u nás problém. Začne pekne prdkať, tak ju posadím na nočník. Ona sa vyciká, ale tým to hasne. Kakanie zadrží. Najhoršie je, že kakávala pekne doobeda-to sme nikam ďaleko z domu neodchádzali, ale teraz sa vykaká ako sa jej podarí-hlavne aby som nebola veľmi nablízku 😀
@sssimi tak ste teda na dooobrej ceste 😉
@soffi inak, baby k tomu kakaniu, poznaaame 😝 aj patko zo zaciatku skryty do gati. potom sa zacal pytat ale nieco mu branilo. behali sme kazdu minutku, vyzliekol sa, potlacil a vraj neda sa. a takto dokola dokola, aj 10x za sebou, kym nemal v poslednej zakrute a uz to z neho len tak nevypadlo.
to trvalo aj dva tyzdne. bola som na nervy z toho. a potom zrazu ostal sediet, tak som sa kukala medzi nozkami a hovorim patko uz ide, vidim hovienko, tlac tlac. no sranda obrovska, ale ostal sediet a tlacil. a prekonali sme. teraz sa uz aj do zachodu vykaka 😅 😉
do nocnika ked kaka, tak ma posle prec ze on saaaaaam!!!!!!!! skuste dat babam zabavku do ruky, a odist, nechat im sukromie. to hlavne potebuju.
ahojte
no u nas dnesok sa javi uz o nieco lepsie, rano trochu hystercila, ale od vtedy nic..aj sa vykadila do plienky druhykrat bez toho, aby som o tom vedela ..tak je to na dobrej ceste 😅 😀 ...spat isla so suchou plienkou, nepocikala sa asi dve-tri hodky ...ale nepytala som sa jej, ci chce cikat ..takze davam pauzu 🤐
Lukasko zostal doma a ma ATB ..hnisava angina ☹
@nikanika28 nop tak to este ze dostal teraz, mate stastie 🙂 ....skore uzdravenie a aby to Klarka nedostala od neho 🙂
http://najmama.aktuality.sk/clanok/227013/mater...
zasa jeden duchaplny clanok o kojeni..........vlastne dieta ktore nebolo kojene, nebude mat dostatocne vyvinuty mozog, resp nedosiahne uroven dietata ktore bolo kojene!!! uz fakt niekedy prehanaju 😠 😠 😠
@borocka moja bude asi genius kedze ju este kojim, nie?!!! akoze podporovat kojenie takymto stylom 😅 😅 😅
my sme dnes na gatkach aj vonku ale cvrkla si trosku do nich, zvysok do zachoda...mali sme dnes na navsteve kamosku s dvojrocnym synom ale ako ho chcela lomit, po nohach mu stupala naschval, rumba gulou po hlave, strkala ho, mna islo porazit 😠
Ozaj, my dnes jedna cikacia nehoda-cvrkla si do gatiek, lebo sme boli na návšteve u kamošky po 8 mesiacoch a už si ich nepamätala, tak bola taká prekvapená trošku kde to sme, ale hneď sa aj do w.c vycikala. A krásne aj vonku. Inak kočky my budeme mať asi problém s cikaním cez zimu. Sarah ciká vonu sama. Nevie sa vycikať keď ju držím, tak to bude cez zimu asi divočina....
@luba142 hmm.......tak prvu zimu som kupila kraaaaasne kombinezky. tuto sme mali klasicke oteplovacky a aj kombinezu uplne v pohode, akuratnu. a nemyslim si ze by mi mal byt problem zohnat nejake zateplene gate.
@sssimi veru simi, ved nemusia mat komplet, hoci aj to sa da kupit, stacia aj zateplene ate a nejaka bunda navyse
ahojte, tu dnes nik nie je teeeda...vonku sme boli, skoro som sa uvarila, mala som batoh na chrbte totalne mokra som domov prisla aj s Jankou a Emkou sme sa stretli tak sme porovnavali velkosti ich noziciek a je to riadny rozdiel vsak Sofia obuje topanky este z jesene 😝 a pekne obidve vonku do travy cikali, Sofia okukovala aj Emkine gatky 😀
Fíha! Tu skapal pes! 😀
Sofia má len takú hračkársku nôžku. 😀 ....Na tom ihrisku je super trávička, tak sme ich bosé nechali behať. A aj ja som mala chuť vyzuť sa. 🙂

@nikanika28 nechaj jej par dni volno ale nocnik nech ma stale na ociach , my ho mame v chodbe na komode, tam je neprehliadnutelny 😀 😀 😀 , no a mozno kd ho uvidi tak aj sama zacne pytat...tak to bolo na zaciatku s nami, najprv ziaden zaujem, zablkovala sa a vzdy sa vycikala par minut potom ako vstala zo serbla,a po par dnoch ked videla za ja o ten nocnik nejavim zaujem tak si ho zacala pytat 🙂