icon

Májové bábätka 2009

monkap
10. máj 2009

ahojte maminky, pridajte sa 🙂

jamaat
1. aug 2011

@kosska3003 16kg v tom nosiči niesť nebude ani trochu sranda. Ja mám od susedov podobný, teraz neviem, ako sa ho zbaviť, keby si dala vedieť, tak ti ho pošlem.

luba142
1. aug 2011

@jamaat daj na predaj do bazaru 😉

hoogy
1. aug 2011

@kosska3003 aj matko to nastastie uz prestal. toto bolo este tak v zime. ja mam v tomto smolu my si taketo veci vzdy odkrucame v predstihu.

kosska3003
1. aug 2011

@jamaat hm no keby som vedela ved uvidime nejdeme zase hrebenovky robit to len fakt ked nebude vladat vyskusame ked dojde mm domov

sssimi
1. aug 2011

@kosska3003
@luba142
@hoogy ja dávam cez deň latkovky a na noc jej nechávam tak maximálne na 2 noci-potom to už ani nelepí.

borocka
1. aug 2011

@kosska3003 tak doma isto nebude chciet skusat, ved nebude vediet co to je a na co to je a hlavne ju nebudu boliet nohy, tak ktore dieta by sa do takej "kazaiky" dobrovolne a bezdovodne pchalo??? ale na ture, neboj nic....este ani nevystartujete a uz sa bude chciet posadit 😀 😀

@luba142 tiez mame doma bazen,ale to je nuda. ked je teplo,tak maly stale dranka na kupko. ved tam su decka, zabava, viac vody,.....to je normalne. a ked je zima,tak samozrejme niekto by bol rad keby aspon palvaren fungovala ( ale to sa my tu nedozijeme 😠 ) a niekto si raz za cas moze dopriat aj v zime leto 😉

hoogy
1. aug 2011

@sssimi jaj ja matkovi davam tie gatkove plienky,ale uz sa chcem toho zbavit a ked sa nepocikava naco mu to mam stale na ritku davat.

@borocka to by si sa cudovala🙂 nas maly ked vydi ze vyberieme nosic uz aj si do neho sada🙂mysli si ze ideme na vylet.

borocka
1. aug 2011

@hoogy lebo matko vie co to je a hned sa mu to prepoji a tesi sa.......ale @kosska3003 marika to nebude poznat, tak ju do toho doma nedostanu, si myslim. ale na ture rychlo zisti odkial fuka 😀 to aj pato by bol rovnaky. ak by videl ze na chrbte nesiem nosic pre pripad nudze tak by od prveho metra vrieskal ze on uz nevladze 😠

jamaat
1. aug 2011

@borocka Ja ako dieťa som takmer nikam nechodila, otec by najradšej len na gauči ležal. A sem-tam sa na huby vybral. Chodili sme len s mamou a krstným a sesternicami po hradoch občas. V nástich som sa motala okolo koní, potom som bola na materskej a až potom som sa začala len tak po okolí motať. Lyžovať som sa naučila ako dospelá, keď sme začali s Monikou chodiť, dovtedy to bola bieda. Na túry tiež len s mužom, občas s nejakými kamošmi alebo sama. Ale to len jednodňovky. Keby sa dal vrátiť čas, všetko by som si inak zariadila 🙂 ☹

hoogy
1. aug 2011

@borocka zle som to napisala🙂)jasne ze teraz sa tesi,ale on uz prvy krat hned do toho sas motal🙂 z ochodu sme museli na chrbte odchadzat :D tak deti su v tomto pohodlne.

@jamaat a ved si este mlada s emkou este pobehas cele tatry🙂nelutuj co bolo tes sa na to co bude

hoogy
1. aug 2011

konecne dnes idem troska do obchodov. svokra ma v sobotu 60 a nejako sa neviem do nicoho napratat. zaujimave je ze vzdy ked vysadim antiku tak priberiem aspon 3 kila. som si myslela,ze to byva naopak

jamaat
1. aug 2011

@hoogy Asi po vysadení viac ješ vďaka kolísajúcim hormónom. 🙂

borocka
1. aug 2011

@jamaat ja som myslela ze ty s muzom ste celkom akcny par......aspon mi tak pripadate,ze radi do prirody zajdete, ci bicykle, lyze, alebo aj turistika, tak som myslela ze za tych 10rokov ste slovenske hory a cesty presli na komplet. chcelo by to taku pravu slovensku dovolenku, tyzden v tatrach miesto tyzdna pri mori
😉

hoogy
1. aug 2011

@jamaat moze byt ze kym sa mi hormony ustalia.🙂

borocka
1. aug 2011

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 😠 😠 😠 prave zacalo prsat, len tak z nicoho nic 😲 a ja mam vonku dve pracky vyvesene 🙄 🙄 porazi ma

hoogy
1. aug 2011

@borocka tak zberaj a nevypisuj :DDD

iinuska
1. aug 2011

@sssimi Adamko sa budi stale s mokrou plienkou.

dm1
1. aug 2011

my sme tiez s nasimi nikde nechodili veru len zo skoly co sme boli ani na dovolenky nikdy moc nebolo az s mm som bola prvykrat pri mori. Mne by sa praveze velmi pacila taka dovca v tatrach veru. A ste ma potesili ze niesom jedina ktora nema tatry schodene 😉

borocka
1. aug 2011

@hoogy to uz zbytocne budem zberat 🙄 este pred chvilou som pozerala,ze tu a tam nejaky odtrhnuty oblacik,ale nic moc.....a zrazu tak sprudka lejak. to mozem znovu zmykat pradlo

iinuska
1. aug 2011

@hoogy tak to je super, ze sa pekne vycika a spinka dalej

hoogy
1. aug 2011

@borocka tak to hej ked len zrazu.budes mat vyavivázovane🙂
@iinuska no to je ine. len mne matko uz vyse mesiaca nepocikal viac ako dve tri plienky.

hoogy
1. aug 2011

@iinuska inak aj mna to prekvapilo,ale tesim sa ze sa mozno uz nadobro plienok zbavime

iinuska
1. aug 2011

@hoogy a aj usetrite 🙂

hoogy
1. aug 2011

@iinuska tak aj to.hlavne nechcem na neho tlacit nech sa nezasekne,ale zatial pekne spinka.

iinuska
1. aug 2011

Adamko dnes spal len hodinu a pol. Posledne dni sa nejako rychlo zobudi. Predtym potiahol tak 2-2 a pol hodky. Neviem co to. Ale zase pekne prespi celu noc, tak sa to da

jamaat
1. aug 2011

@borocka My chodíme dosť. Lenže máme taký široký okruh záujmov, že sa nedá všetko poriadne stihnúť. Ale tie Tatry mám v pláne.

iinuska
1. aug 2011

tak ja osobne idem radsej k tomu moru. I ked urcite aj tatry a ine casti Slovenska su krasne

sirinka
1. aug 2011

joj to je na porazenie, este minuly tyzden si magda pytala nakojit a dnes, ked sa mi nalial prsnik a potrebovala by som odsat, tak nechce 😠

luba142
1. aug 2011

@iinuska ono zase aj Slovensko ma svoje caro,ked tak chodis po okoli, u toho mora je to take,ze ta to laka skorej u tej vody lebo je strasne teplo a potom nemas chut sa niekde prechadzat po nejakych vyletoch a vidiet kusik niecoho aj tam...a ono aj kazdy podla svojej penazenky a moznosti 🙂 Napr. u nas si mm netrufa ist tak daleko autom a lietadlom je to zase drahe velmi 😒

dm1
1. aug 2011

tak pre mna by bolo idealne ist na tyzden k moru a potom na tyzden do tatier ale akosi to nie je ideal pre nasu penazenku 😅