icon

Májové bábätka 2009

monkap
10. máj 2009

ahojte maminky, pridajte sa 🙂

sirinka
21. sep 2011

@ladywitch26 no aka setriva cica mica...

zuzkaprofant
21. sep 2011

@ladywitch26 usetrila vam aspon vodu🙂))

jamaat
21. sep 2011

@ladywitch26 Príliš časté sprchovanie a umývanie je nezdravé! 😀

dupinka
21. sep 2011

@ladywitch26 ale veď časté sprchovanie vysušuje pokožku. A šetrila vodu! 😀 😀 😀 😀

mystery7
21. sep 2011

@ladywitch26 no snazila sa vas naucit setrit a vy ste to nepochopili 😅

Dnes je Mirkovi lepsie. Boli sme na kratkej prechadzke, ale nevladal dojst domov ☹ niesla som ho na chrbte a tlacila kocik - to musel byt pohlad pre bohov.
Zjedol kukuricny pagacik a ryzu s mrkvou.
Moze uz zajtra jest nejake maso?

sirinka
21. sep 2011

@mystery7 jasne, uvarene chude masko...napriklad ak by si robila hovadzi vyvar, mozem mu dat z toho....

luba142
21. sep 2011

@mystery7 to je jedo ake ci hovadzie, alebo kuracie, chude, najlepsie uvarene so zeleninou a mas zrovna aj vyvar, daj mu vyvar s maskom,alebo mu to masko mozes dat zajtra uz aj zo zemiakovou kasou s trochoui mlieka a masla, zajtra by si mohla skusit nejaku mliecnu davku jednu, ci mlieko,alebo jogurt
To masko mu mozes aj dnes uz dat z polievkou 🙂

ladywitch26
21. sep 2011

@zuzkaprofant zuzka, ked mne je to na prd, v irsku mame vodu zadarmo 😀 akurat tu smrdela pod nosom...

sirinka
21. sep 2011

@luba142 no kuracie sa vseobecne velmi neodporuca jest, pokial clovek skutocne nevie, odkial pochadza....preto ja radsej hovorim, ze hovadzinku 😀
a co sa mliecnych vyrobkov tyka, kym nema normalnu stolicu, ja by som nedavala a zacala by som urcite s kyslomliecnym vyrobkom, nie hned bachnut klasicke mlieko...

kosska3003
21. sep 2011

@ladywitch26 nohlavne ze ti uz ide dnes prec a budes mat kludnejsie nervy ale tak ako mlada baba a sprchuje sa raz za tyzden tak to je moc

mne lezu na nervy osy ci vcely to je jedno kokos denne ich z domu z vnutra vyhadzujem aspon 6 treraz za pol hodinu som len 3 nahanala neznasam tento hmyz aaaaaaaaa mam strach z toho normalne

ladywitch26
21. sep 2011

baby, tak som sa vytocila vcera, kupila som stanke mlieko, lebo stale narano aj navecer vypije plnu flasu, bez toho nezaspi. mali v tescu cow&gate, nie som si ista, ale asi to je hami na svk. no a velkost obalu sedi, len ho je tam menej. pozeram na obal a ze 800g, namiesto 900 a vraj s tym,ze je koncentrovanejsie. preto tam dali aj mensiu odmerku. no lenze museli zmenit aj recepturu, lebo aj divne pachne, ked jej ho zarobim, tak ako keby po kyslom mlieku a stanka mi ho vobec nechce pit. len si odpije a vrati mi ho,ze nie je dobre. ide ma slahnut, lebo som jej dve balenia kupila 😠 😠 musela som jej z fabienovho spravit, inak by mi ringovala do rana,ze chce svoje mlieko

ladywitch26
21. sep 2011

@kosska3003 vsak prave to nechapem, vsak je preboha zena... 😝 😝

inak my sme mali s osami problem v starom dome. strasne vela ich tam bolo. tu teraz nemame ani jednu, zato kazdy vecer hlusim obrovskych pavukov. sa to teraz na jesen tisne dnu a take su prezrate, vyrastene..no ludka by si prisla na svoje 😀 😀

sirinka
21. sep 2011

@ladywitch26 ja robim teraz detom pohankove alebo sojove...a ved tu jednu neotvorenu krabicu mozes vratit...

kosska3003
21. sep 2011

@ladywitch26 hm no krasne a nedavas stanke normalne krabicove mlieko ja davam uz take malej a tiez na noc aj cez den ked ide spat musi mat flasku mlieka inac nezaspi

sirinka
21. sep 2011

@ladywitch26 ta pavukov aj my tu mame na mraky, kde sa kuknem, vsade pavucina...ako mne nejako extra nevadia, ale uz mi idu na nervy, ze vsetko vonku uz je obmotane.... 😠

ludmilabb
21. sep 2011

@ladywitch26 eeej co to tu ja citam ake bezduche kantrenie pavukov!!!!

ludmilabb
21. sep 2011

kopirujem jeden mail co vy na to?

VÍŠ TO???
Mléko v tetrapaku, které se nespotřebuje do konce trvanlivosti, prodejce vrátí zpracovateli.
Zpracovatel otevře obal, mléko opětovně převaří a opět zabalí.
Mohou tak učinit max. 5 krát. Zespodu krabice je pod zalepeným záhybem číslo 12345, kde jedno z čísel chybí.
Tato chybějící cifra udává, kolikrát už bylo mléko "recyklováno".
Tj. 12 45 znamená, že bylo převařeno 3 krát
Tak dobrou chuť.

Mrkla jsem na to a opravdu. Na krabicích plnotučného mléka, které bylo "v akci" za 11,90 Kč, chybí v řadě č. 4.
Doufám, že alespoň u mléka prodávaného jako čerstvé, nechybí v řadě žádné číslo

ludmilabb
21. sep 2011

kukla som hned do chladnicky a na jednom krabicovom bolo to cislovanie a chybala tam dvojka, ci sa fakt jedna o prevaranie neviem ale ak ano tak je to sila!!!

sirinka
21. sep 2011

@ludmilabb ooooo......uz mi ide cely priemysel na nervy....a je jedno ktory, robia si s nami co chcu.... 😠

luba142
21. sep 2011

@ludmilabb aj ja som sa kukla a mne tam chyba 3

ludmilabb
21. sep 2011

@sirinka co sa tyka potravin tak to aby som si kupila niekolko hektarov pola a zacala pestovat plus chovat, ja kebyze nemame svokrovcov co dopestuju a dochovaju tak by sme boli cisto zavisli od nasho super potravinarskeho priemyslu

zuzkaprofant
21. sep 2011

no ja som teraz do chladnicky nabehla kde ma byt to cislo na mlieku 😀

ludmilabb
21. sep 2011

@zuzkaprofant zo spodu krabice, odlep roztek

sirinka
21. sep 2011

@ludmilabb no my bohuzial viac menej tiez

iinuska
21. sep 2011

@ludmilabb tak hned som kukla jedno mlieko, co som dnes kupila, tak tam chyba dvojka.
No a vazne rozmyslame nad tym, ze si kupime sliepky. Miesto by aj bolo.

ladywitch26
21. sep 2011

baby, rozlustenie mliekoveho rebusu....to cislo oznacuje tyzden 😉
mame to na irskom napisane. je tam rok, mesiac a tyzden...no a preto 5 cislic, lebo niektore mesiace maju aj piaty tyzden 😉

ladywitch26
21. sep 2011

@ludmilabb chces, mozem ti zopar exemplarov pochytat a poslat. take giganty si na slovensku nevidela. irske pavuky su riadne vyzrate oproti tym slovenskym 😀

zuzkaprofant
21. sep 2011

viete co ja rozmyslam nad tym mlieko m ale sa mi nedza ved mlieko skysne a smrdi hrudkuje sa tak to sa neda prevarit ibaze stoho tvaroh robia podla mna je to hlupost neivem

iinuska
21. sep 2011

@zuzkaprofant len tieto krabicove " mlieka'" maju od mlieka daleko. Ale aj my ich kupujeme.

kosska3003
21. sep 2011

ja tiez kupujem krabicove ale musim skusit malej to z automatu kupit ci mo to bude chciet