icon

Májové bábätka 2009

monkap
10. máj 2009

ahojte maminky, pridajte sa 🙂

iinuska
25. okt 2011

baby, ked tu tak rozoberate tie rozne miestnosti 😅 , ja fakt neviem, aku antikoncepciu nasadit. Tabletky velmi nechcem uzivat, dana mi nevyhovuje, lebo pri nej som silno a dlho krvacala. Poradte

sirinka
25. okt 2011

@iinuska no to mozu rovnako aj mne poradit, ja furt sa neviem rozhodnut....asi fakt len ta sterlizicacia, len ako toho mojho chlapa dotiahnem do ambulancie haha

jamaat
25. okt 2011

@iinuska
@sirinka Keď niečo dobré vymyslíte, aj mne dajte vedeť. 😝

luba142
25. okt 2011

@mimi21 aj nasa Barborka cestovala v postielke az sme sa s mm na tie rany budievali, ale nejako zvlast ju to netankovalo, spavala dalej, len ked uz to bolo moc tak plakala, napisala som ti IP ako som to riesila ja po 9 mesiaci 🙂...davala som Barborke cumel,alebo trosku vodicky vo flaske, neprotestovala coho som sa bala najviac a poo par dnoch uz sa ani nebudila, kojila som pred spanim, potom ked sa precitla tak okolo pol noci a potom uz az rano ked sa zobudila okolo 5-6. Lebo tak mi aj pila od narodenia do nejakych 4 mesiacov a potom sa zacala budit castejssie co mne rozmlsanej to uz vadilo 🙂...Ale bola som stastna aj za toto lebo Kika sa od narodenia budevala kazde 2 hodiny asi do pol roka a to som vtedy nezvladla a previedla na UM

luba142
25. okt 2011

@iinuska
@sirinka
@jamaat tak to poradte aj mne, lebo ja mam tabletky a nechcem sa nimi napchavat az do prechodu 😀 😀 😀

iinuska
25. okt 2011

@jamaat
@luba142
@sirinka
no tak som mudrejsia 😀

kosska3003
25. okt 2011

no ja som mala nalepky euru ale tak niez su to hormony najmenej skodlive su kondomi ale to mi sem ani nepouzili este a potom prerusovany sex jedine na tom sme frcali my

sirinka
25. okt 2011

@kosska3003 akurat ze po tych kondomoch mna svrbi a hned mam vytok...asi nejaka alergia... ☹ a trochen neprakticke...pre mna...

kosska3003
25. okt 2011

@sirinka no ved preto to ani my nepouzivame neviem vobec mi to nevyhovuje ani mne ani mm a pocula som od vela bab ze maju na to alergicku reakciu

iinuska
25. okt 2011

@sirinka
@kosska3003
Ja sice alergiu ani nic podobne nemam, ale tiez to je take docasne, prerusovany sex, no toho sa obavam 😝

hoogy
25. okt 2011

@iinuska a pesar si neskusala? ja som brala normalne tabletky a asi rok som mala naplaste,ale mne sa zase na ne spravila alergia.ale bolo to velmi pohodlne prehodila som len raz tyzdenne.

kosska3003
25. okt 2011

@iinuska no ja sa ho neobavam este lebo pracujeme na druhom a ak by uslo tretie potom este zvladam nehnevala by som sa ale uz po tretom dietati by som to riesila mozno aj inac

iinuska
25. okt 2011

@hoogy s pesarom skusenosti nemam. Musim nastudovat. Tie naplaste, no co ja ti viem...

kosska3003
25. okt 2011

@iinuska ja som mala naplaste lebo lieky mi robili zle na pecen a tieto naplaste su neni tak skodlive po nich som uz mala pecenove testy ok a aj to je vyhoda ze len raz za tyzden prelepis ale niektore meju koznu alergiu na to

hoogy
25. okt 2011

@jamaat jani ty si sa ma pytala ci davam echinaceu? lebo to nie ja to danka dava.

jamaat
25. okt 2011

@hoogy Hej, ja som sa pýtala. Ktorá danka? DM?

ludmilabb
25. okt 2011

@hoogy mne sa jednalo len o to slovne spojenie a jeho vyznam ...proste ja by som nikdy nenapisala ze nieco neuznavam (ci spanie v postielke ked spi dieta s nami alebo naopak ked spi moje dieta v postielke na spanie v spolocnej posteli, to je ten rozdiel...prave pre to ze sme rozni rodicia s roznym pristupom kvoli tomu som reagovala 😝 howk

hoogy
25. okt 2011

@jamaat ano🙂

iinuska
25. okt 2011

@hoogy dik, tie percenta spolahlivosti ma trosku zaskocili 😕

dm1
25. okt 2011

@jamaat @hoogy baby ja nieee ja ani neviem co to echinacea je 😀

hoogy
25. okt 2011

@dm1 tak kto to bol🙂prepac som myslela ze ty🙂

hoogy
25. okt 2011

http://www.martinus.sk/?uItem=104589 baby tuto knizku som kupila matkovi a je perfektna. tak interaktivna knizka ked napisany pribeh dieta doplna takymi tenkymi magnetkami. napriklad prisiel zeleny vlacik do depa a oni musia najst zeleny vlacik. matkovi sa to velmi paci🙂

kosska3003
25. okt 2011

@hoogy my mame taku knizku o meste su tam cesty a potom zvieratka na farme

hoogy
25. okt 2011

@iinuska to je problem. nic nie je stopercentne. ja mam jednu znamu co on abrala tabletky a on mal kondom a maju krasne dvojrocne dietatko 🙂 ale vies ked podla mna dodrzis nejake previdla tak potom sa zensuje riziko. aj pri HAK ked beries ATB tak to znizuje ucinok.

hoogy
25. okt 2011

@kosska3003 no tie zvieratka som tiez pozerala asi mu tie kupim na vianoce jemu sa to velmi pacilo. aj ked je pravda ze je maniak do vlakov :D

kosska3003
25. okt 2011

a nebola to saskarisko ked sa ina nehlasi 😒 myslim tu echinaceu

hoogy
25. okt 2011

ja som echinaceu brala ale ked som bola uz taka 16 rocna. brala som to ako tabletky. treba sa asi v lekarni opytat.

sirinka
25. okt 2011

@iinuska
@hoogy no ked sa obidvaja manzelia daju sterilizovat, dovolim si tvrdit, ze to tych 100% bude 😅

kosska3003
25. okt 2011

@sirinka no ja by som mojho asi tazko donutila sa dat sterilizovat jeho k dr dostat je umenie jedine co chodi pravidelne k zubarke