Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
@iinuska dakujeme
@sssimi nie, vyplata ti pride na konci mesiaca za ten odrobeny...a pokial sa na konci volaco udeje, ze neprides a tak, tak sa ti to odrata z nasledujucej...my sme tak mali mesiac pozadu napriklad vyplacane priplatky za sluzby....
my sme dostali 13. plat s junovou vyplatou na konci juna a 14. na konci novembra s novembrovou vyplatou...
nikdy sme nedostavali v strede mesiaca....
@sssimi nie vsade je to rovnako. 14.plat pride s novembrovou vyplatou. naprikla aj diety sa vyplacaju tak ze ked napriklad bol martin v juni na sluzobke tak junovu vyplatu dostane normalnu a julovu aj s dietami. takze ked sa nieco vyskytne ku koncu mesiaca tak sa ti to odzrkadli az na vyplate za ten dalsi mesiac.
zienky, minule sme tu rozoberali tu antikoncepciu, mozno toto by nemuselo byt zle http://wanda.atlas.sk/5-dovodov-preco-skusit-va...
@iinuska ja nad tým silno uvažujem. Len sa bojím, že by som si ho (hlavne na začiatku) zle vložila a problém je na svete. Musím o tom pokecať s ganekologičkou, že či by mi s tým vedela prvý mesiac pomôcť-teda skontrolovať vloženie. Lebo by ma kleplo keby ostanem znova v tom 😖 No a potom uvažujem nad spermicídnimi čipkami alebo tým gelom. Aj keď m to príde nepraktické, ale šak 5 minút vydržíme počkať 😀
@iinuska zaujímave videjko o tom. Je tam aj vkladanie. Koštuje to cca 15€ mesačne
@hoogy ja som podľa toho videa zistila, že vkladanie je v pohode. Predstavovala som si to inak, ale je to fajn. V tom videu je povedané, že chlapi to vo väčšine prípadov necítia. Skôr ženy. Ja tiež vidím možno trošku problém s vyberním hlavne ak sa kružok pri styku zatlačí až neviem kde 😀 No minimálne raz to vyskúšam, i keď pri našej terajšej intenzite mi asi budú viac vyhovovať tie čipky. Keďže sme spolu málinko.
@sssimi no ja som brala tabletky hlavne kvoli tomu,ze mam strasne nepravidelny cyklus dlhy a bolestivy takze pre mna boli hormony vykupenie. 🙂 no presne to ma napadlo to vyberanie ked sa pri styku posunie a hladne si myslim,ze to asi budem citit.ale teraz musis riesit opacne veci :D a snad to vy kocky tuto odskusate a date vediet

@sssimi dobre chapes, 13-ty chodi v juni 😉