Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
las....ja som nasla veeela peknych veci pre chlapcekov 😉 . Inac ja budem tiez predavat po Lukaskovi...tiez je tam jedna sustakova suprava ... krasna modra...ked ju nahodou najdem, nafotim .. 😀
Las tak tie papučky nemajú chybu...
Baby ja som pred chvíľou prišla zo stretávky zo strednej.... Bolo perfektneeeee.... Bola som len na skok medzi kojeniami, ale strašne dobre som sa odreagovala a nasmialáááááá...
mys jeeej krasna fotto v pase... 😵 ozaj a ako dopadol futbal?akosi som nesledovala 😅
danny zrejme uz remizujeme...ale teraz sa mi pacil komentar ze "tento zapas sme mohli rovnako prehrat, ako sme ho mohli aj vyhrat..." 😀
a mne je to tak akurat srdecne jedno, ci sme remizovali, prehrali alebo vyhrali... 😀 😀
hlavne ze v blave z toho spravli take sialenstvo. Uz 2 dni o tom hovoria v tv novinach
dobry bol ten futbal, len skoda hamsikovej mladickej nerozvaznosti... 😠
mys ja to mam rada, taky osial...ved aj ked sme v 2002 (uf, to uz ani pravda nie je 😝 ) vyhrali ten hokej, v bratislave bola taka super naladicka, no radost chodit po uliciach...
Tak moja dcéra fičí naraz FB, Skype, Pokec Azet, ICQ a čo ja viem, čo ešte. Ibaže momentálne má zakázaný net. 🙂

las, už som to nenašla, len tento overal, ten je presne tá istá látka a farebná kombinácia http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=3789998