Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
ahojte 🙂 tak mne to maly zvlada dobre ked ho zakryjem paplonom.davam ho spat v overal alebo v body a ponozkach.boli ste dnes niekto v ba na korunovacnych slavnostiach?mne to tam maly krasne odbuval 🙂
ludmila ja ano..drobec mi zaspalo siestej a stale spi a to chodieval vzdy spavat o deviatej a spal celu noc ked neratam kojenie.tak sa normalne bojim ako bude spat dnes ked tak skoro zalomil 😒
Ja jedným okom a uchom Superstar, jedla som dyňu, vyrábala fotku a fčuľ som zase tu. 🙂
ludmila - ano ☹
moj MM mi dnes povedal, ze ked to pojde takto dalej (moja zavislost na PC), tak sa so mnou rozvedie 🤐 😅
my aspon to vecerne uspavanie mame zvladnute ... okupeme okolo siedmej pol osmej, trosku sa pojasime, napapame, odgrgneme, polozime do postielky, mala si tvaricku zavrta do plienocky, vystreli nohy zoparkrat hore a vacsinou do 5 minut spinka ...
My okúpeme, najnovšie s revom vychádzame z vody a utierame, potom papáme, negrgáme, lebo pri tom väčšinou zaspí, tak ju len preložím do postieľky. 🙂
ja ju kupem zhruba o pol siedmej, potom masaz a somarinky, obliekanie a balenie to je vzdy radost 😝 ulozim do postele, nakojim, odgrgnut uz nedavam potom sa este zoparkrat zobudi a ked zisti ze prsnik je fuč tak sa ohlási
jamaat preco s revom? inak ja ju kupem este v malej vanicke v spalni ale uz spliecha nenormalne a vsetko ide von, na paplon atd lenze vana sa mi zda na nu este priliz velka ale vmalej si uz pomaly hlavu bije o okraj 😀
ludka, neboj, ten rev pri obliekaní ju prejde, akonáhle príde na chuť parádeniu. A to nebude dlho trvať. 😀
jamaat ludka aj ja som predtym rovno prelozila do postielky ale normalne sa potom budila ju to asi tlacilo tak radsej prehodim ten batoztek cez plece odgrgne a tak ju polozim do postielky aj tak uz je rozobrata tak zaspi ... 😅
Lebo vo vode sa jej páči a na prebaľováku nie. 🙂 ....Ale to len večer, keď je už unavená a nervózna. Keď som ju kúpala cez deň, tak v pohode. A kúpem ju už vo veľkej vani. Nechcelo sa mi dávať pozor, aby si hlávku neudrela, keď sa odkopne nohami vo vaničke a aj je to menej roboty, keď neprenášame vaničku a všetky veci do kuchyne, lebo my sme kúpali tam. A vo veľkej si môže špliechať, koľko sa jej chce. Je len voľne na podložke položená, nedržím ju, len kukám na ňu a oblievam ju vodou alebo sprchujem, to sa jej tiež páči.
ahojte, tak ako dopadol vikend? Ja som dopozerala superstar a mam dilemu, ze co zajtra...superstar alebo panelak.. 😠 😅 😅
Dnes bolo poobede super, klarka aj lukasko sa ulozili skoro rovnako a spinkali od jednej do styroch.. 😵 😵 a ja s nimi..
Jamaat, venujes sa digiscrapbook, alebo aku fotku si vyrabala? Ja sa ucim v Gimp-e...
to dufam ze ju to prejde ale v noci je to boj o zivot, plienku jej davam na x krat take nervy ma,ohyba sa a vrti ani cez den nechyta take nervy pri prebalovani. lenze v noci je v takom polospanku tak je ako mechom udreta
my sa s manzelom rehoceme ze niekedy ked je na prsniku a tak sa sprava ako ozrata, pusti prsnik,gula oci, hatlosi rehoce sa, potom sa znova pricucne 😀
jamaat my podlozku nemame, mozno preto je este stale taka neista
taketo cosi mate doma?
http://www.mimibazar.sk/bazar.php?id=4703892
ludka, ja som prestala v noci prebaľovať. Predtým som dávala aj na noc látkovky a prebaľovala, ale teraz dávam jednorazky a neprebaľujem, lebo ju to vždy prebralo a býval problém znovu zaspať.
Aj Emka tak niekedy papá, v polovici pustí prsník, zahľadí sa mi do očí, ako keby ma hypnotizovala, a škerí sa a bľaboce. Je to perfektné. Potom zase papá.
A niekedy sa furt odtrháva, otočí hlávku na druhú stranu, potom naspäť, zase si raz glgne, zase pustí a otočí a tak furt dookola a to mi pekne lezie na nervy.

ludka nase maju nielen mena spolocne 😀 spaci vak nehrozi a zakryvam ju az ked spi ... niekedy nie velmi uspesne 😅