Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
a vlastne az teraz ked citam co ste pisali mi doslo preco sa starala o album, ja som sa k vam pridala dost neskoro
jamat super napad len ja neivem ako by som vam poslala peniazky lebo postou to urcite nedojdu 😖
Ja som sa tiež neskoršie pridala, ale v IP sme s ňou o tom písali, preto viem.
Ani ja ju nemám na FB. Počkáme, koľké sa pridajú a vyberieme darček. Môžem to aj ja zaplatiť a mne pošlete.
baby, a mozem sa aj ja pridat?? Napiste mi do IP, lebo neviem, co presne a ako,.... 😅
Emka mi dnes úplne nepochopiteľne spí celý deň. Doobeda 2 a štvrť hodiny, poobede hodinu a pol. Ani z pyžama som ju ešte od rána neprezliekla 🙂
A ja som doma skoro nič neurobila, len obed zvrtla a sem-tam trošku hrniec oškrabkám. 😅
A práve som objavila, že máme Bebe TV. Tak Emka už čumákuje. Len si musím dať pozor, aby som jej to nedala príliš často pozerať. 🙂
aaaa, dlho ju to nebavilo. Už sa krbáľa dávno po deke, naťahuje a ohrýza tam všetko. 🙂
ani ja neviem o tom blizsie lebo som k vam prisla neskoro a vsetko som necitala, ale pridavam sa aj na FB som pisala ze hej
a kodada je aj na FB?
Veď si ju nejdem pridávať. Tak psssst, už nepíšte tu o tom. 🙂.....Dnes bola ešte doma, písala na koňa.
Emka kakala naposledy pred tromi dňami, to ako som jej ten Nutriton začala dávať. A to jej dávam menšie dávky a ani nie zakaždým. No som zvedavá, kedy to z nej vyjde. Ale zatiaľ sa tvári spokojne. A prdí riadne smradľavo, môžu sa so psom pretekať. 🙂
Janka mne ked Sofia nekakcila tri, pat az sedem dni tak takych spionov pustala no brutal, to bol az stiplavy smradek...teraz kaka dva, trikrat za den vzdy rano a zvysok su prekvapka 😀
😀 😀 tak u nás to ešte neštípe.
A už zase vyzivuje, pri každom papaní mi zadriemala...no dnes ju asi mucha tse-tse uštipla. Chcela som ju pofotiť vo vani v pene, ale asi to odložím na zajtra.
nas dnes vobec nevie zaspat. som 3x musela na fitlopte hopkat ked som ho chcela na 30 min. uspat. aj v kocari spal len 15 min. 😝
my sme dnes super spali
rano 2 hodky, cez obed hodku a poobede zase 2 hodky a to som si aj ja s malou pospala 🙂
ahojte, rozoberate hovienka? 😀 Nas drobec zvykne vzdy rano a pocas dna este2-3 krat. Ked mu isli zubky, tak to bolo aj 8x za den. To sme len ritku umyvali 😀
mimi, no to je ukazkove spinkanie. Take u nas nehrzi. Maly dnes doobeda hodinku a poobede vonku hodinku
sme si objednali na pol osmu pizzu, tak sa mi uz slinky zbiehaju. mnamky 😝
okupane, nakojene, odkvecla na prsniku takze prva faza ukladania zahajena, nastupuje faza cakacia 😝 ci sa preberie ale nie

ja ju nemam na FB tak som nevysnorila ništ...a po koľko sa skladáme a komu na účet dáme???