•
14. okt 2009😃 😃 😃 😃
0
baby ale nakladate tym futbalistom teda.... ale sak kazdy ma v pamati len tieto 2 posledne zapasy ale ved sme predtym hrali super kvalifikaciu tak nie su az tak na zahodnie. A tam si ten postup vybojovali no nie? keby predsa nevyhrali tie zapasy predtym tak by nemohli postupit.... ved v celej kvalifikacii prehrali len so Slovinskom....
ale je pravda ze posledne dva zapasy - des - ale podla mna to boli hlavne nervy. netlacili sme na nich len my slovaci ale aj cesi takze tak si myslim.
ale je pravda ze posledne dva zapasy - des - ale podla mna to boli hlavne nervy. netlacili sme na nich len my slovaci ale aj cesi takze tak si myslim.
Ahojte...Klarka spala od 19.30 do 6.30 =-) =-) =-) x-) . Janka, no my sme po druhom ockovani mali teda radikalnu zmenu..a trvalo to skoro dva tyzdne..este aj teraz su dozvuky =-) . Tak ale snad u vas to bude lepsie...
Nepozerate Telerano? Boze, ja toho Topolskeho nemusiiimm 8-( a Sklovska robi tatarak..jooooj, ten by som si dala :-N :-N . Minule som mm hovorila, ze ked prestanem kojit, tak ideme na echt cesnacku a echt tatarak a zapijem to troma pivami a troma fernetmi a zapalim si tri cigarety 😃 😃 😃 😃 a potom spadnem pod stol 😃 😃 😃 😃
Nepozerate Telerano? Boze, ja toho Topolskeho nemusiiimm 8-( a Sklovska robi tatarak..jooooj, ten by som si dala :-N :-N . Minule som mm hovorila, ze ked prestanem kojit, tak ideme na echt cesnacku a echt tatarak a zapijem to troma pivami a troma fernetmi a zapalim si tri cigarety 😃 😃 😃 😃 a potom spadnem pod stol 😃 😃 😃 😃
nika hahahah 😃 😃 😃
inak dobre ranko
my hore o 1,3,5,6 a 7 ja neviem nas ockovali uz tolkokrat naposledy minuly tyzden ani neviem povedat ci to malo nasledky lebo ona je nervna stale cize pre mna nejaka extra zmena nenastala. Len v noci obcas zaplace a ked ju pozriem tak spi =-)
inak dobre ranko
my hore o 1,3,5,6 a 7 ja neviem nas ockovali uz tolkokrat naposledy minuly tyzden ani neviem povedat ci to malo nasledky lebo ona je nervna stale cize pre mna nejaka extra zmena nenastala. Len v noci obcas zaplace a ked ju pozriem tak spi =-)
NO...idem do sprchy, kym Klarka spinka.... Inac u nas snezi ako v decembri.. ]-( ]-( ]-( ]-(
Začni písať odpoveď...

Odošli