•
9. nov 2009nika, si niečo pila? Myslím niečo alkoholické? 🙂
0
mys, ale ti uz hadam ta zenska nevnadala, ci???
u nas na plavani v skupinke po nas je tiez taky vytrvaly placko, stale placka kym sa mi obliekame a ono je uz to dieta vo vode :-N
mys ako cvicite na tom baby telocviku??? som zistila ze aj u nas to je, tak ak by bola zimna prestavka v plavani, tak by som mozno chodila tam
u nas na plavani v skupinke po nas je tiez taky vytrvaly placko, stale placka kym sa mi obliekame a ono je uz to dieta vo vode :-N
mys ako cvicite na tom baby telocviku??? som zistila ze aj u nas to je, tak ak by bola zimna prestavka v plavani, tak by som mozno chodila tam
no mne uz mala konecne spinka sa jej moc nechcelo ale zaspinkala zajtra ju caka narocny den ockovanie a na pna nieco leze mozem si dat paralen aso hej ze
ty kokso dalsia baba vonku zo superstar no hruza ved tam budu uz len chalani tie 15 rocne dievcata riadne posielaju smsky tym chalanom
ty kokso dalsia baba vonku zo superstar no hruza ved tam budu uz len chalani tie 15 rocne dievcata riadne posielaju smsky tym chalanom
tak pridavam este k dnesnej bilancii ukradnutu penazenku .. mm prisiel domov polozil si dole v chodbe penazenku na botnik prisiel ku mne hore lebo som kupala malu a kym sa osprsil a ja malu okupala niekto proste vosiel do domu otvoril dvere a urval mu tu penazenku ]-(
dvere zostali pootvorene ... ked sa dari tak sa dari ...
dvere zostali pootvorene ... ked sa dari tak sa dari ...
Jani, a coze ta to napadlo, ze ja daco pila som????? nieeeeeeeee...ale dala by som si cosi 😃 😃 😃
mimi: nie dnes uz bola ticho. Ja to nechapem, ked prideme niekede na navstevu tak sa na ludi usmieva, aj na nasu doktorku sa smeje ako najaty a ked prideme tam tak do 10 minut plac. daco mu asi vadi.
cvicime na karimatkach, nozcikami, rusiskami, pretacame sa na brusko. Potom deticky nosime na ruckach a aj na fitloptach ich mame polozenych. Trva to asi 30-40 minut.
len ma sklamalo, ze po cviceni sa vsetky zeny poberu dpmov, ja som dufala, ze si na chvilu sadneme a pokecame, ked sme v skupinkach podla veku :-S
cvicime na karimatkach, nozcikami, rusiskami, pretacame sa na brusko. Potom deticky nosime na ruckach a aj na fitloptach ich mame polozenych. Trva to asi 30-40 minut.
len ma sklamalo, ze po cviceni sa vsetky zeny poberu dpmov, ja som dufala, ze si na chvilu sadneme a pokecame, ked sme v skupinkach podla veku :-S
mame branicku ale just nebola zamknuta ale zas ten plot co mame hocikto preskoci ... najviac ma stve to ze vsetko bolo vysvietene vsak sme doma ... ale nejde nam do hlavy to ze nezobral mm mobil ktory bol hned vedla a z chodby je do obyvacky 5 krokov a krasne videl na stole moj notebook moja penazenka hned vedla aj s fotakom ...
tiez som povedala ze treba psa ]-( 350 Eur v cavese ... mm mal vyplatit sedacku co sme zohnali cez net na tu chatu na donovaly 😢
tiez som povedala ze treba psa ]-( 350 Eur v cavese ... mm mal vyplatit sedacku co sme zohnali cez net na tu chatu na donovaly 😢
emode, to vazne? tak to uz je fakt drzost,ked ti niekto vbehne do domu...aby sa ludia este za bieleho dna zamykali.. policiu ste nevolali? ak mate poistenie domu,tak v nom moze byt aj kradez hotovosti zahrnuta,mozno by vam to preplatila poistovna
emode tak to ma fakt mrzi mna by asi svaclo keby mi niekdo ukradol penazenku ked som doma
Ludka ee, nebolo to z panelaku, to bolo zo mna 😃 😃 😃 boze...sibe mi :-N :-N . No bolo tu moc ticho, musela som vas trosku postrasit 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli