•
16. dec 2009caute kocky konecne som sa sem dostala.maly cely den vyvadzal a nechal sa roznasat. a potom som prisla na to preco je taky. kuk zub je vonku 🙂 takze sme toho ani dnes moc nepojedli. :-|
0
ahojte no my mame 4 zuby ale zatial nezistila ze na co sa pouzivaju tak sa mam na co tesit ako mi bude puzzle okusavat hihihi
ahojte, noc hrozna, kazdu hodinu hore 8-( 8-( 8-( uz som hotova a nad ranom aj 4x za hodinu to uz ma slak triafal
Sofia si zatial po puzzle len bucha a dufam, ze si nevezme priklad z nasho psa ten hryzol aj kovove veci, drevene, plastove normalka, textilie a ona to aj zrala, kludne kusocek plastu a vlakna z koberca som nasla o par dni na uplne inom mieste :-N
Sofia si zatial po puzzle len bucha a dufam, ze si nevezme priklad z nasho psa ten hryzol aj kovove veci, drevene, plastove normalka, textilie a ona to aj zrala, kludne kusocek plastu a vlakna z koberca som nasla o par dni na uplne inom mieste :-N
ludmila aj my sme boli stale hore a uz je hodinu hore a ja chcem spaaaaaaaaaaaaaaaaat
ahojte, aj my sme boli casto hore, neviem, co to bola za noc ... ale zaspala az o stvrt na jedenastej (bola hore od pol piatej) ... vsetky snurky na postielke vytahala, vymietla vsetky rohy, nohy zakvacila medzi tycky a tak dookola, nakoniec som ju este raz svacla na prsnik a tak konecne zaspala, ale az po desiatich minutach v postielke ... jedina vyhoda ze zaspala sama ... :-p
ludka fakt uprimne ta lutujem a viem co hovorim :-S
ludka fakt uprimne ta lutujem a viem co hovorim :-S
caute kocky
dm to je dobre s tym okusavanim, mam kamosku co ma cely kocik okusany🙂
my sme mali celkom dobru noc len maly sa zobudil o 3 a kedze sme nemali pri sebe hodiny tak sme zohriali jedlo, manzel ho zobral do kupelky sa vykakat a on nic. tak mi ho priniesol,ze nejaky je ospaly a isiel pozriet na hodiny.ked sme zistili ze su este len tri a nie 5 tak sme ho rychlo uspali a spali dalej. a potom sa o pol 6 zobudil.
dm to je dobre s tym okusavanim, mam kamosku co ma cely kocik okusany🙂
my sme mali celkom dobru noc len maly sa zobudil o 3 a kedze sme nemali pri sebe hodiny tak sme zohriali jedlo, manzel ho zobral do kupelky sa vykakat a on nic. tak mi ho priniesol,ze nejaky je ospaly a isiel pozriet na hodiny.ked sme zistili ze su este len tri a nie 5 tak sme ho rychlo uspali a spali dalej. a potom sa o pol 6 zobudil.
Začni písať odpoveď...

Odošli