icon

Májové bábätka 2009

monkap
10. máj 2009

ahojte maminky, pridajte sa 🙂

zuzkad
27. jan 2010

napriklad tu http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=4654896 je cena v poho a tu http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=6107251 nejak moooc draha 😝 😝

dm1
27. jan 2010

zuzka tam su rozdiely treba si dobre pozriet ci je to Maxi - Cosi priori Fix, alebo SPS... lebo nieco je z isofixom

mimi aj nas maly ma na rucikach pri ramienku take fliaciky a ma to tam zhruba odkedy plavame. zajtra mame poslednu lekciu tak ak to nezmizne potom tak pojdeme k dokimu s tym

dm1
27. jan 2010

zuzkad si ma predbehla sa pozri blizsie ta druha je s isofixom 😉

dm1
27. jan 2010

mne sa aj tato paci http://www.babytrend.sk/kiddy-autosedacka-kiddy... aj ta mala dobre vysledky testov. mne ta maxi - cosi pride ze nema ziadnu oporu na hlavicku a ani sa vlastne neda zvacsit za hlavou ked bude dietko vyssie a bude mu trcat hlavicka tak uz tam nemoze byt. na tej kiddy sa mi paci ze sa to tam posuva a dieta tam ma taku oporu

zuzkad
27. jan 2010

dm a ten isofix je ten "podstavec" ?? ja som s toho jelen...nejak vela info je to na mna 😀 😀 len ci to sedi na vsetky auta ??

mimi21
27. jan 2010

zuzka ja som zo zvolena 😅 ale cez net som objednavala kocika a osobne sme boli pre neho, lebo mm chodi casto do BA sluzobne a ked sme odtial isli tak ja som niesla vajce a spadla som na tych schodoch - v 8 mesiaci 😅

dm1
27. jan 2010

zuzkad len niektore auta maju isofix to je vlastne ze pripevnis sedacku aj ku konstrukcii vozidla a tym sa zabranuje pohybu sedacky pri naraze. my ho nemame v aute takze nemusim riesit 😉

zuzkad
27. jan 2010

mimi jaaaaj ...aj ma mohlo napadnut pozriet sa ti na tvoj pas 😀 😀 ale nejak mi to dnes nefunguje 😝 😝 no pekne tie schody su dooost dlhe 😝 ale hlavne, ze ste boli obe v poriadku 🙂

zuzkad
27. jan 2010

dm ahaaaaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 zacina mi to zapinat 😀 😀 😀 pisem, ze dnes som mimo 😀 😀 no na nasom aute to asi nebude my mame fabiu 😒 😒 cize asi tiez vyrieseny problem...ale v bezpecnosti to snad nie je velky rozdiel nie ??

dm1
27. jan 2010

isofixove vykazuju ako najbezpecnejsie sedacky aj v testoch ale uz som citala aj clanok o novych testoch ze zase nie kazdy isofix = bezpecnost a ze aj tam su zle sedacky takze treba vyberat aj tam

mimi21
27. jan 2010

my v aute iso fix mame, ale asi budeme kupovat sedacku bez...
inac to je sila, ze v aute to mas, ale aj tak este k tomu musis prikupit tu zakladnu, ktora stoji tak 150e 😅

zuzkad
27. jan 2010

tak je rozhodnute...maxi cosi ale bez isofix 😉 😉 😉

dm1
27. jan 2010

zuzkad a ktoru maxi cosi? priori, tobi, priori XP...

my bud kiddy alebo tu recaro aby bol drobec v makuckom 😉

dm1
27. jan 2010

inak ako som tu pisala ze mam kramy tak asi nic.... chvilu krvacanie a teraz uplne bez 😲 nechapem. asi skocim k dokine buduci tyzden ked bude mat mm poobednu

ludmilabb
27. jan 2010

my mame isofix, autosedacky su s tym drahsie

zuzkad
27. jan 2010

dm ja som po dlheeeej dobe dostala tiez mrchu a uuuplne ako za starych cias....presne prve dni silnejsie...na konci slabsie...a trvanie cca 5 dni ako po starom 😀 jedine co sa zmenilo, ze nemam vobec bolesti..ale nechcem to prekricat...klop klop klop 🙂 🙂

ludmilabb
27. jan 2010

mimi aj moja ma trosku oranzovy nostek 😀 akurat kukam na fotkach

mimi21
27. jan 2010

ludkaaaaaaaaaaaa, ved vy mate dnes vymesacnik 😵 😵 😵 vsetko najlepsie malej Sofinke zelame 😵 😵 😵

mimi21
27. jan 2010

juuuj, baby ja mam dost bolesti ked si davm tampon, nic prijemne 😝 😝 😝

ludka 😀 😀 😀 vitaj v klube 😀 😀 😀 ja uz som inac dost dlho mrkvu nedavala a nostek je furt oranzovy...
a teraz vajicko si mala s isofixom, alebo bez???

ludmilabb
27. jan 2010

vajco bez, my sme kupili auto az po kociku

luba142
27. jan 2010

caute kocky 🙂

My pouzivame sedacky bez isofixu uz asi 5 rokov a neni v tom ziadny rozdiel , no teda ak nmeratam cenovy, takze zbytocne peniaze navyse podla mna 😉 😉

mimi21
27. jan 2010

no a teraz idete kupovat s, alebo bez isofixu?

ludmilabb
27. jan 2010

my sme uvazovali ze by sme to vyuzili pre Sofiinu maximalnu bezpecnost 😒

emode
27. jan 2010

vy ste v tom nejake zbehle 😀

stvornozkujeme ostosest 🙂 uz mame aj modrinu na kolienku a naucili sme sa cmukat akoze mi dava pusu 😅 a tiez ma krmi jablkom 😅

ja som dnes musela na gyndu ... po antibiotikach ... ved si domyslite ☹

ved ja som myslela kukuricnu alebo pohankovu krupicu nie obycajnu ...

zuzkad
27. jan 2010

emode to poznam.... a nemusela som ani antibiotika brat...mne stacila antikoncepcia a zostala som prehnane nachylna na bakterie ☹ ☹ ☹ ale teraz po porode mam pokoj...teda zatial 😉 😉 😉

ladywitch26
27. jan 2010

ktora ste este nike neposlali hlas, tak rychlo poslite, chyba jej uz len jediny na prve miesto. a mne este 86, tak zajtra pokracujeme. ale uz som tretia 😀 😀

a idem uz spat, lebo stanka sa kazdu chvilu budi a mrnci, ked ma nevidi v posteli.dobruuu

ludmilabb
28. jan 2010

dobre rano, tak my sme uz hodinu hore, Sofia sa prebrala nakojila som ju ale uz nezaspala a ked som ju po mrncani vytiahla z vaku tak mala trosku z plienky pretecene na pyzamku ale nie vela no muselo jej to velmi vadit ked zaspat nevedela, no a teraz je okrepena a ja s nou 🙄

a vonku snezi ale riadne husto

monkap
autor
28. jan 2010

ahojte,
lenka ma zase sopliky ... ale nostek ma cisty ... nejdu jej ani odsat ... asi su niekde hlbsie 😝 .... ale ked ju kojim, nemoze dychat, ani ked ma cumlik ... uplne sa zadusa a chrapci .... neviem, co jej mam dat ......

ludmilabb
28. jan 2010

monkap to neviem ani ja a MM dat do nozteka by nezabralo?

ludmilabb
28. jan 2010

nosteka 😀