Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
no konecne normalny neeeeet 😀
mna z toho mojho mm porazi, tak ja sa starchujem, ze ake on ma cesty, tak mu volam, ze ako a on ze je vo zvolene u kamosa na kave, ze nikam nesiel, lebo sa nikam nevedel dovolat 😔 no typicky chlap 😀 😀 😀
mala sa fajne napapala, cestoviny, zltok, cuketa, mrkva a brokolia a trosku masielka 😝 😝 😝
jamaat v tomto pocasi si netrufam na cesty, dnes sme boli doobeda plavat a cesta naspat z Dixonu bola hroza ... ak sa to zajtra umudri, tak ja nemam nic proti 😅 ... este mozem dohodnut s mm nech mi necha svoje auto je predsa vacsie ...
my este len ideme obedovat, teraz sa zobudila a tvari sa velmi happy 😅
ahojte kocky,
asi sa naozaj dockame zubkou, lebo aj dnes maly nejako nechcel spinkat...teda v noci spal, ale vzdy okolo desiatej ho v pohode uspim ale dnes uz druhy den nechcel nejak zaspinkat..az teraz asi pred 10 min. konecne zaspal.
Ozaj chcem sa opytat, ci nemate nejaky dobry tip na dobru tortu..taku nejaku s pudingom...lebo na Valentina chcem upiect srdieckovu tortu pre mojho Petka a do stredu by som chcela dat fotku maleho...nestihnem uz dat spravit z marcipanu fotku, tak ju tam len ako atrapu nastoknem 😉 😉 moj Peto ma rad strasne puding a pudingove kremy ...tak aj ta torta by mala byt pudingova s jahodami ....ak mate nejaky dobry pudingovy krem tak dajte receptik 🙂 🙂 🙂
baby, od ako vysokej horucky davate lieky? Klarka ma 38,4..tak rozmyslam, ze jej dam nurofen... ☹
nika ja davam ked ma maly 38 a viac...cize by som asi dala a samozrejme ak ju nieco boli, alebo sa citi zle ( preto mozno aj taka nekludna je ) ...tak jej to pomoze, ved nedavame lieciky stale...dufam, ze budete v poriadku 😕 😕 drzim paste
hod link na milku...nech klikame 😉 😉 😉
no ma 38,4 po odpocitani, u Lukaska davam od teploty, ked ma nad 38,5, ale Klarke som uz dala nurofen.
Zuzi, na milku som sa uz vykaslala, nema to zmysel, on si tam klika tie hlasy z pocitaca..zaokruhli si to na 1001... potom nic..potom zase naklika na 1050.. a teraz ma 1303...serem na to..som napalena na celu sutaz... ☹ 🙄 🙄 🤐
skoda, ze sa neda nahlasit, ze podvadza 😠 😠 alebo mu napisat osobnu spravu, ze nech si strci svoj odkaz do zadnice a nech ide do ritiiii 😒 😠 😠 😠 😠 ale by som mu dala sviniarovi jednemu..alebo jednej 😠 😠 😠 nemam rada taketo svinstva
Klarka nech je v poriadku...drzim paste 😉 😉 😉
dualcore: gratulko!!
nam sa crtaju ocne, ale uvidime... Zatial mame len kopu soplikov a mam obavy, ze tie nie su len zo zubkov, tak asi zajtra pojdeme k doky. Uz som sa chystala vcera, no vyzeralo to, ze preslo, ale ee.
Adamko uz taha druhu hodinku spanku, hm. 🙂
aj u nas sa dnes na pocudovanie velmi dobre spi, doobeda 2 hodiny a teraz skoro 1,5 hodiny 😵
spinkala cela zababusena v deke, ani hlavka jej netrcala, ked sa zobudila, bola uplne teplucka 😵
Ja som vytiahla kocik na balkon, po 45min. som vzala Adamka dnu, ale nechala som pootvorene balkonove dvere, aby sa nespotil...
Uvidime, ako bude spat v noci.
nika, od 38 mozes dat kludne lieky, skore uzdravenie Klarke 😒
dual gratulko k zubku 😀
ja som si trochu pospala, manzel bol s Adamkom na prechadzke, prisiel ako snehuliak. Maly bol v kociku a dal mu igelit, pekne spinkal 2 hodinky
baby tak na 99% svagor pride uz teraz 18.2 tak sa bude dat objednat NEXT s dodavkou este teraz v 2/10. V piatok to budem vediet isto tak dam vediet potom
inak maly sa uz umudril rano spapal celu presnidavku
zachvilku idem hrat squas!!!!
juuuj do kelu, so m prave zitila, ze si nemam co obliect na tu svadbu co ideme, je to sice este mesiac, ale aj tak, neviem co idem na tu moju super poporodnu postavu zhanat 😅
No tak som konečne dala zamraziť mäskové porcie pre Emku. Najskôr som špekulovala, že to dám do formy na ľadové kocky. Hľadala som ju, vyhádzala kompletne 2 police a tým pádom aj neplánovane poriadila, ale nenašla. Tak som vyšpekulovala niečo iné. Kuknite foto na FB 🙂
no iinuska, ked si to zase zratam, saty, kadernik, dar, kvety, vykrucanka..... ale je to posledna svadba z takej najuzsej a najlepsej partie takze ....
no jamaat nabuduce ked budes upratovat, sup, sup do auta a dobehni aj k nam, nemas to daleko 😉
no tak dnes mal moj sen rekordv spani cez den...zaspal mi okolo 12,30 a zobudil sa o 16,15 😕 😕 😕 som ho chodila pozerat, ci je ok...ked tak dlho spinkal....bol sice sikmo ulozeny ale nepretacala som ho, aby som ho nezobudila...tak spinkal mis mas...ale spokojne a dlhoooo 😕 😕 😕
baby psickarky..co davate psikovi, ked je poprechladany ?? Ja som svojou vinnou zanedbala mojho psika a ked sme prisli z vencenia, tak chuda mala mokru srst a ja som ju nepoutierala...a vcera som ju este aj kupala a aj ked som ju ofenovala, ale potom som s nou isla von vencit a chuda poprechladala mi...normalne kasle a kycha .... ☹ ☹ ☹ ☹
zuzi, tak to ti dobre dlho spinkal 🙂
my sme si robili na veceru nezdrave hrianky s volskym okom a so syrom.....a teraz dojedam
zuzkad, nikdy som nemala prechladnutého psa, tak neviem. Toho môjho nefénujem, lebo by sa zjančil. On sa poutiera potom ešte sám o koberec 😀 ........a minule sa v tejto zime aj v potoku mágal 😅
no mne za chvilu dojde kamoska, tiez musi este deti ulozit, dame decko vinka 🙂
zuzka ja nie som psickarka ☹
zhanam saty na tu svadbu:
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7103925
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=5081577

dupinka, tak som si po tvojom prispevku pozrela mobil a nasla som tam neprijaty hovor z uradu prace 😉 len mi to nikto nedviha, asi sli na obed