Májové bábätka 2009
ahojte maminky, pridajte sa 🙂
dobre ranko, alebo obed?? 😉
Noc celkom ok, o polnoci som ho vzala k nam, hned som zaspala, ale zdalo sa mi, ze sa malo budil. Uz som mu nedavala ani nurofen.
Dnes som si bola dat urobit kluce od kocikarne a chcem tam presunut kociar nech nezavadzia v byte. Ale mam obavy. Tak drzte palce nech nam ho necorknu 😅 asi budem noit domov 2 zadne kolesa 😝
tu je este celkom ok, ale pofukuje. Ked sa maly zobudi, startujeme na prechadzku. Ja mu obliekam len body s dlhym rukavom, vestu a jarnu bundu. Na teplomeri co je v tieni mam +13, zatial 🙂
mys ja nechavam pred dverami bytu, najprv som sa aj ja bala, ze drahy kociar, nechavam vonku, ale my mame vchod plny dochodcov, kto by ho uz len kradol 😀
ja davam stale body dlhy rukav, tricko dlhy rukav ci mikina a jarna bunda ale tenky fusak stale..
ja tielkove body, tricko s dlhym rukavom a mikinu alebo svetrik a bundu, ak je velmi teplo tak mikinku vynecham
mys, dobrý nápad s tými kolieskami 😀
Ja nechávam vo vchode hneď dolu, lebo výťah nemáme, bývame na treťom a aj tak by som ho tu nemala kde nechať. Jedine na medziposchodí.
A keďže mám teraz vo vchode 3 malé deti, tak dolu sú 3 kočíky, 2 sánky a 2 trojkolky momentálne 🙂
Inak som sa pred 2 dňami hrabala v zásobách vecičiek pre Emku a zistila som, že má toho na mraky už aj na leto. Len ja zabudnem, kúpim znovu, keď sa mi niečo páči, a potom mám prekvapko, čo všetko zo skrine vytiahnem 🙂
kacka, už som stopla aj tie modré šatočky z HM, toľko toho má 🙂
ja mam nervy v haji, uz druha noc hrozna teda dnesna este horsia ako vcera a doobednajsie uspavanie nad moje sily, doskrabana som brutalne, dostipana a netusim ako ju idem odnaucit aby mi to nerobila, ze ma to strasne boli ked jej to poviem tak zacne mravcat a vobec nechce byt v satke lebo ja som jej nieco zakazala a s tym sa slecna nevie zmierit 😠
a mm mi povie ze co nervacim ze sa nic nedeje a blabla
jaj a rano mi totalne nalozila do plienky uplne necakane takym redsim takze dnes BKM nevyslo
jamaat, tak ty to mas tak jak ja, len my byvame na stvrtom a tiez bez vytahu, ja ten kocik ale teperim na stvrte a mam vzdy dost, to som potom na 5min odstavena, ale co som pred tyzdnom chodila s malym von po tri dni von, tak som uz mala ten treti den celkom slusnu kondicku, uz som neodfukovala ako lokomotiva 😉 🙂 aj z tohto dovodu chcem golfac, ze je lahsi lebo tento ma 14 kil
my ked ideme von, tak obliekam body, mikinu a na to este bundu, fusak som uz oprala a odlozila
ja ked ho uspavam na psniku a zacne ma skrabat, vezmem deku, zabalim ho s rukami pozdlz tela a az potom mu dam napit. Nervaci nervaci, ale zaspi. Ja som bola brutalne doskrabana na prsiach a krku.
Vcera vecer som sbola nadychat vzduchu na balkone, potom som si v sprche vsimla, ze ma nieco fajne pokusalo na krk a este j dnes tam mam hrcku a svrbi to ako das. Idem hladat gel fenistil, alebo piktum a mastit.
ludka, ja ked nieco zakazem alebo mu poviem no no nesmies a spusti rev, ja si ho nevsimam alebo este zacnem dohovarat, ale on vacsinou aj tak viac nervaci a po mne krici, tak ho zacnem napodobnovat a nakoniec stihne 😎
tie kolieka mm prespekuloval, lebo co predne male, su o nicom. Keby nieo, snad ich to odradi 🙂 aj my byvame na 3 🙂 my mame aj velky vytah, ale v byte je malo miesta.
Ped dverami sa bojim nechavat, niekedy tu behaju bezdomovci :-/
vy nejako vela deti naobliekavate. Alebo sa mi to len zda? Moj bude mat zimny odchov 😀
my sme boli chvilku vonku, zacalo poriadne fukat. Vsade plno prachu.
damko ma teraz najnovsiu zabavku, ze sa postavi a hned si sadne naspat na ritku 😀 . To robi dokola a smeje sa pritom. Ked mu poviem, aby urobil haci, tak si sadne
ludka, pevne nervy
haloooo,kde ste ktooooo 😀
my sme uz prisli z mesta, ale mala este spinka v kociku
bolo celkom pekne ale obcas zafukal vietor
aj my sme uz doma, mala som prvu zmrzlinu tento rok 😝 . No u nas fuci teda riadne
Nina este sladko spi v kociku - to zase bude srandy kopec vecer 😅 😅 😅
iinuska ja som uz minule mala zmrzku 😝
baby kuknite moj bazar mam tam nejake sandalky na leto ak by ste niektora chceli
Mimi, práve som sa rozlúčila s tvojim mangelom 🙂 ....takže change uskutočnený. A akurát keď došiel, tak sa Emka dogrcala. Našťastie je už chlap doma, tak ju oriadil a teraz uspáva. Dala som jej Hami hovädzinu so zeleninou, ešte som jej do toho uvarila krumplík, no a grcia z toho. TAkže opäť robím kampaň proti Hami! To už bol hádam posledný pohárik, čo mám doma. Dúfam. 😠
jani a vlasy si si umyla??? 😀 😀 😀
no Nina je uz hore, tak som do nej naliala probiotikum, odvcera jej to davam, lebo fakt ma asi zaludok rozhadzany z tych hnusnych atb, pretoze ani jedlo z poharika mi nezje cele, co predtym vobec nebol problem
no a ked sme pri tom grcani, mne dnes Nina v meste jogurtom ogrcala chlpatku
a komu sa uz dieta pogrcalo jogurtom vie o com hovorim, na tej chlpatke to este fajne drzalo, tak smrdela katastrofalne 😝 😝 😝
mimi, veď už včera som si...ale nohy som si neoholila. 🙂
Zrazenú mliekovú grcku na chlpatke sme už mali. Paráda! Práčka nevyprala, musela som to ručne odškrabávať.
a co mne nejde net, alebo tu naozaj nikoho niet???
ja som si teraz len sadla, mm je na tenise, mala zaspala az o pol9, este som daco poupratovala a teraz som si vinko naliala

ahojte 🙂 , my sme mali noc dobru a rano to vyzeralo nadejne aj so soplikmi, ze ich ma menej a trt barani, uz som musela odsavat 2x, takze zajtra uz pojdeme aj my k doktorke, ja len dufam, ze to nebude alergia ako zuzkad pise
my von zase nepojdeme lebo fuka vietor 😒 ale uz ma to nebavi doma byt, od stvrtku sme neboli von, len v nedelu, co sme sli na navstevu, aj to autom
nika, ja chcem tiez dnes umyvat okna, len teraz ked pozeram von oknom, tak sa pekne mraci, stavim sa, ze umyjem a hned zacne prsat 😠