jamaat to je taky biely prirodny syr som citala ze vhodny na zaciatok pre deticky, ale ja davam aj tvrdy syr a zas pri ranajkach zdusila 3 platky uhorky dufam ze jej nic nebude ... kradla mi ich z taniera 😃 inak uz davam aj polievky a velmi jej chutia len druhe potom zje menej ale neva, my sme toho nikdy vela nepojedli ale zje skoro vsetko ... a tiez uz skusila halusky dokonca bryndzove ale to len tak aby vedela co my jeme 😃
mimi ved pocasie nic moc tak o nic neprichadzate
simi tak dufam ze vam posluzi je to polsky kocik, ze? neviem ale ja mam averziu voci polskym vyrobkom ale ako ste napisali, staci do mesta a na cestovanie
mimi ved pocasie nic moc tak o nic neprichadzate
simi tak dufam ze vam posluzi je to polsky kocik, ze? neviem ale ja mam averziu voci polskym vyrobkom ale ako ste napisali, staci do mesta a na cestovanie
ahojte
ja som si poobede pospala 2,5 hodiny, jaj dobre mi padlo, najprv hodinku sama a potom mi mm doniesol malu
inak zda sa ze sa rozpapala, poobede zjedla bez problemov banan a jablcko a teraz cely jogurt
len uz ked ma vidi ako sa k nej blizim s lyzickou v ruke, tak zacne jacat, lebo vie, ze to asi bude nejaky liek :-p , 3 krat denne sirup proti kaslu, jedenkrat atb sirup, probiotika, pomedzi to odsavanie a kvapkanie do nosa, v noci vigantol jej teraz nedavam, lebo mi je az zle kolko toho chudatko ma
no a este uskova procedura - najprv vytriet peroxidom a potom atb kvapka :-p
ufff, ale je toho dost
este som aj kolacik stihla upiect a zajtra rano slane pagace, dojde poobede segra aj s rozvadzajucim sa muzom, tak dufam ze trapnych situacii bude co najmenej :-N
ja som si poobede pospala 2,5 hodiny, jaj dobre mi padlo, najprv hodinku sama a potom mi mm doniesol malu
inak zda sa ze sa rozpapala, poobede zjedla bez problemov banan a jablcko a teraz cely jogurt
len uz ked ma vidi ako sa k nej blizim s lyzickou v ruke, tak zacne jacat, lebo vie, ze to asi bude nejaky liek :-p , 3 krat denne sirup proti kaslu, jedenkrat atb sirup, probiotika, pomedzi to odsavanie a kvapkanie do nosa, v noci vigantol jej teraz nedavam, lebo mi je az zle kolko toho chudatko ma
no a este uskova procedura - najprv vytriet peroxidom a potom atb kvapka :-p
ufff, ale je toho dost
este som aj kolacik stihla upiect a zajtra rano slane pagace, dojde poobede segra aj s rozvadzajucim sa muzom, tak dufam ze trapnych situacii bude co najmenej :-N
jaj iinuska, nic naozaj nedavaju, katastrofa
ja som minule rozmyslal nad bravcovym maskom, u nas v lidli je masiaren, kde mavaju za dobru cenu bravcovu panenku, a uz som v tabulkachn citala, ze chude bravcove maso sa moze davat, len som este nenabrala odvahu...
no, treba my hracky ist pozbierat, mm nie je doma, zvycajne to robi on
ja som minule rozmyslal nad bravcovym maskom, u nas v lidli je masiaren, kde mavaju za dobru cenu bravcovu panenku, a uz som v tabulkachn citala, ze chude bravcove maso sa moze davat, len som este nenabrala odvahu...
no, treba my hracky ist pozbierat, mm nie je doma, zvycajne to robi on
no ja sa snazim ucit Ninku upratovat vo vani, zbierame hracky, len uz ma odhalila potvora, ze ked ideme zbierat tak to znamena, ze pojdeme vom z vody, no a ked to zisti, tak odmieta spolupracu, hracku nevezme do ruky ani za zivy svet 😃
no ahitom poslednych dni su dvere, vsetko otvara a tak, v kuchyni dnes cely den otvarala jednu skrinku a ked som ju zavrela, tak dosla, otvorila ju a nechala tak, proste museela byt otvorena 😃
no a najviac ju stvu zasuvacie dvere, lebo sa ich snazi otvorit - ale ako normalne klasicke dvere a nejde jej to, dnes sa tak jjedovala, ze az a my s mm sme sa rehotali
no ahitom poslednych dni su dvere, vsetko otvara a tak, v kuchyni dnes cely den otvarala jednu skrinku a ked som ju zavrela, tak dosla, otvorila ju a nechala tak, proste museela byt otvorena 😃
no a najviac ju stvu zasuvacie dvere, lebo sa ich snazi otvorit - ale ako normalne klasicke dvere a nejde jej to, dnes sa tak jjedovala, ze az a my s mm sme sa rehotali
ahojte tak to bol dnes den katastrofam mala mi chytila sople tak zakazdym co kychla take sopliska jej vysla ak som jej 100 krat nos neotrela tak ani raz aj mm je chory tak sa staram varim caje a tak dufam ze to aj ja nechytim este ze varit nemusim dneska sme boli u mamy tak sem nafasovali kapustnicu salat udene zajtra sparvym rybu a mam veget a v nedelu mame gulasku tak hadam bude pekne a Marika ako tak zdrava
Začni písať odpoveď...

Odošli
no ale nic z toho, kedze vonku ist nemozme 😞
ja som akurat dozmyvala, varim polievku, obed je odvcera a mm isiel este kupit co som ja vcera zabudla :-N
no a prechladnuta som uz znova aj ja, idem si polezat kym mala spi